KİRAZ PAZARI NİSAN’DA HİZMETTE

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 10:24, Güncelleme: 27.03.2017 - 10:24
 

KİRAZ PAZARI NİSAN’DA HİZMETTE

Kuzey yarım kürede kirazı ilk üreten ve ürettiği kirazı dünyaya ihraç eden Sancaklıbozköy’e Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan Kiraz Pazarı Nisan’da üreticinin hizmetine sunulacak.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,“bu güzel tesisimizin açılışının da önümüzdeki ay içerisinde üreticilerimiz ve tüccarlarımız ile birlikte yapmayı hedefliyoruz” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesinde yapımı devam eden Kiraz Pazarı inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ilçe teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği incelemeler esnasında, teknik ekipler heyete çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi. “EGE BÖLGESİNİN EN GÜZELİ OLACAK” Projenin açılışının Nisan ayı içerisinde yapmayı hedeflediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ege Bölgesinin en güzeli olacak olan Sancaklıbozköy Kiraz Pazarımızda değerli milletvekilimiz ve heyetimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Böylesine güzel bir eserin ortaya çıkması, bu şehrin hizmetkarı olan beni son derece mutlu ediyor. Kuzey yarım kürede kirazı ilk üreten ve ürettiği kirazı dünyaya ihraç eden bir ilçeye böylesine önemli bir eseri kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu projemizin hayata geçmesinde Milletvekilimiz Recai Berber’in ve değerli kaymakamımızın büyük gayretleri oldu. Nasip olursa bu güzel tesisimizin açılışının da önümüzdeki ay içerisinde üreticilerimiz ve tüccarlarımız ile birlikte yapmayı hedefliyoruz” dedi  “MANİSA’ YA ARTI BİR DEĞER KATACAK” Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın tam da kiraz sezonunda açılacağını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, “Manisa’ ya artı bir değer katacak olan bu güzel projenin büyük bir hızla ilerlediğini görüyoruz. Her geldiğimizde projede daha da belirginleşmiş oluyor. Yapılan bu hızlı çalışmayla da tam zamanında yani Kiraz sezonunda Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı kullanıma açılmış olacak” diye konuştu.  
Kuzey yarım kürede kirazı ilk üreten ve ürettiği kirazı dünyaya ihraç eden Sancaklıbozköy’e Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan Kiraz Pazarı Nisan’da üreticinin hizmetine sunulacak.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,“bu güzel tesisimizin açılışının da önümüzdeki ay içerisinde üreticilerimiz ve tüccarlarımız ile birlikte yapmayı hedefliyoruz” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesinde yapımı devam eden Kiraz Pazarı inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ilçe teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği incelemeler esnasında, teknik ekipler heyete çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi.

“EGE BÖLGESİNİN EN GÜZELİ OLACAK”
Projenin açılışının Nisan ayı içerisinde yapmayı hedeflediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ege Bölgesinin en güzeli olacak olan Sancaklıbozköy Kiraz Pazarımızda değerli milletvekilimiz ve heyetimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Böylesine güzel bir eserin ortaya çıkması, bu şehrin hizmetkarı olan beni son derece mutlu ediyor. Kuzey yarım kürede kirazı ilk üreten ve ürettiği kirazı dünyaya ihraç eden bir ilçeye böylesine önemli bir eseri kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu projemizin hayata geçmesinde Milletvekilimiz Recai Berber’in ve değerli kaymakamımızın büyük gayretleri oldu. Nasip olursa bu güzel tesisimizin açılışının da önümüzdeki ay içerisinde üreticilerimiz ve tüccarlarımız ile birlikte yapmayı hedefliyoruz” dedi



 “MANİSA’ YA ARTI BİR DEĞER KATACAK”
Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın tam da kiraz sezonunda açılacağını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, “Manisa’ ya artı bir değer katacak olan bu güzel projenin büyük bir hızla ilerlediğini görüyoruz. Her geldiğimizde projede daha da belirginleşmiş oluyor. Yapılan bu hızlı çalışmayla da tam zamanında yani Kiraz sezonunda Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı kullanıma açılmış olacak” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.