Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden Basına Gezi

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2018 - 14:39, Güncelleme: 08.01.2018 - 14:39
 

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden Basına Gezi

Manisa'nın Şehzadeler İlçe Belediyesi Manisalı basın mensuplarından oluşan bir grup gazeteci ile Bilecik ve Söğüt ilçelerini ziyaret ederek tarihi yerler hakkında bilgi aldı. 
Diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik, yurdun dört bir köşesinden konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Bilecik'in bu haftaki ziyaretçileri Manisa'nın Şehzadeler ilçe Belediyesi’nde görev alan basın mensupları oldu.  Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görevlisi Umut Özdemir'in rehberlik ettiği heyet, Bilecik’in Söğüt ilçesindeki tarihi yerler ile Bilecik'teki Şeyh Edebali Türbesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesini gezdi. Bilecik'te güzel ağırlandıklarını kaydeden heyet, güzel çalışmaları dolayısıyla Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Ziyaret sonunda Bilecik’i ziyaret eden heyete, Bilecik’i tanıtıcı dergi ve kitaplar hediye edildi.
Manisa'nın Şehzadeler İlçe Belediyesi Manisalı basın mensuplarından oluşan bir grup gazeteci ile Bilecik ve Söğüt ilçelerini ziyaret ederek tarihi yerler hakkında bilgi aldı. 

Diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik, yurdun dört bir köşesinden konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Bilecik'in bu haftaki ziyaretçileri Manisa'nın Şehzadeler ilçe Belediyesi’nde görev alan basın mensupları oldu. 

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görevlisi Umut Özdemir'in rehberlik ettiği heyet, Bilecik’in Söğüt ilçesindeki tarihi yerler ile Bilecik'teki Şeyh Edebali Türbesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesini gezdi.
Bilecik'te güzel ağırlandıklarını kaydeden heyet, güzel çalışmaları dolayısıyla Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Bilecik’i ziyaret eden heyete, Bilecik’i tanıtıcı dergi ve kitaplar hediye edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.