ŞEHZADELER BELEDİYESİ YAPTI

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2017 - 09:37, Güncelleme: 22.04.2017 - 09:37
 

ŞEHZADELER BELEDİYESİ YAPTI

Geçtiğimiz ay gazetemize konuşarak Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten İkram Çeşmesi isteyen vatandaşlar isteklerine kavuştu.
HABER TURAN IŞIK Şehzadeler ilçesi Nurlupınar, Kazım Karabekir ve çevre mahallelerde, işçi kesiminin yoğun olmasından dolayı, belediyeden İkram Çeşmesi istenmişti. Mahallelilerin isteğine kısa sürede cevap verildi. Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde, Turgutlu yolu üzerindeki parka ikram çeşmesi kuruldu ve Kutlu Doğam Haftası ilk gününde musluklardan sıcak çorba akmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde işe ve camiye giden vatandaşlar, sıcak çorba içti. Vatandaşlar Şehzadeler Belediyesi’ne bu hizmetten dolayı teşekkür etti.    
Geçtiğimiz ay gazetemize konuşarak Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten İkram Çeşmesi isteyen vatandaşlar isteklerine kavuştu.
HABER
TURAN IŞIK

Şehzadeler ilçesi Nurlupınar, Kazım Karabekir ve çevre mahallelerde, işçi kesiminin yoğun olmasından dolayı, belediyeden İkram Çeşmesi istenmişti. Mahallelilerin isteğine kısa sürede cevap verildi. Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde, Turgutlu yolu üzerindeki parka ikram çeşmesi kuruldu ve Kutlu Doğam Haftası ilk gününde musluklardan sıcak çorba akmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde işe ve camiye giden vatandaşlar, sıcak çorba içti. Vatandaşlar Şehzadeler Belediyesi’ne bu hizmetten dolayı teşekkür etti.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.