ŞEHZADELER EYLÜL’DE 4 TESİS AÇACAK

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2017 - 10:16, Güncelleme: 07.09.2017 - 10:16
 

ŞEHZADELER EYLÜL’DE 4 TESİS AÇACAK

Karakteri ve hizmetleri ile Şehzadeler halkı tarafından çok sevilen; Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Eylül ayı içerisinde yeni yatırımlarını hizmete açıyor. Şehzadeler Belediyesi Eylül’de 4 adet yeni tesisin açılışını yapacak.
Geçtiğimiz aylarda Şehzadeler Belediyesi tarafından farklı mahallelerde temelleri atılan 4 yeni tesis Eylül ayı içerisinde açılarak halkın kullanımına sunuluyor. Şehzadeler Belediyesi olarak halkına yararına olacak hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak yeni hizmetlerimizi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda temelini atmış olduğumuz 4 yeni tesisimizin açılışının bu ay içerisinde gerçekleştireceğiz. Eylül ayı içerisinde Adnan Menderes Çok Amaçlı Salon, Kazım Karabekir Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Tepecik Mahallesi Kır Düğün Salonu ve Halı Saha ile Manisa’nın en güzel projelerinden bir olan Veziroğlu Sosyal Tesislerinin açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” ifadelerine yer verdi. EYLÜL AYINDA 4 AÇILIŞ VAR Ömer Faruk Çelik belediye ekiplerinin 69 mahallede çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, “tüm ekiplerimiz 69 Mahallemizde rutin belediyecilik hizmetlerimizi tüm hızıyla yapmaya devam edecek. Geçtiğimiz ay içerisinde 17 Mahallemizde başlayan yollara parke taşı döşeme çalışmalarımız da süratli bir şekilde devam edecek. Bu ay içerisinde 4 projemizin açılışının yanı sıra,  2 yeni projemizin de temel atmasını yaparak halkımıza yeni tesislerin müjdesini vermiş olacağız. Bu projelerimizden bir tanesi daha önce sözünü vermiş olduğumuz Halıtlı Mahallesi Halı Saha projesi, diğeri ise Karaağaçlı Mahallesine yapmayı planladığımız 1 açık ve 1 kapalı olmak üzere 2 adet düğün salonunun temellerini atacağız. Bu tesislerimizin de inşaat çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca geçtiğimiz ramazan ayı içerisinde temellerini atmış olduğumuz Hacıhaliller ve Yeşil Köy Mahalleleri Çok Amaçlı Salonlarımızın da inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere, inşallah nasip olursa bu iki tesissimizi de Ekim ayı içerisinde açarak hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.    
Karakteri ve hizmetleri ile Şehzadeler halkı tarafından çok sevilen; Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Eylül ayı içerisinde yeni yatırımlarını hizmete açıyor. Şehzadeler Belediyesi Eylül’de 4 adet yeni tesisin açılışını yapacak.
Geçtiğimiz aylarda Şehzadeler Belediyesi tarafından farklı mahallelerde temelleri atılan 4 yeni tesis Eylül ayı içerisinde açılarak halkın kullanımına sunuluyor. Şehzadeler Belediyesi olarak halkına yararına olacak hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak yeni hizmetlerimizi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda temelini atmış olduğumuz 4 yeni tesisimizin açılışının bu ay içerisinde gerçekleştireceğiz. Eylül ayı içerisinde Adnan Menderes Çok Amaçlı Salon, Kazım Karabekir Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Tepecik Mahallesi Kır Düğün Salonu ve Halı Saha ile Manisa’nın en güzel projelerinden bir olan Veziroğlu Sosyal Tesislerinin açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” ifadelerine yer verdi.



EYLÜL AYINDA 4 AÇILIŞ VAR
Ömer Faruk Çelik belediye ekiplerinin 69 mahallede çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, “tüm ekiplerimiz 69 Mahallemizde rutin belediyecilik hizmetlerimizi tüm hızıyla yapmaya devam edecek. Geçtiğimiz ay içerisinde 17 Mahallemizde başlayan yollara parke taşı döşeme çalışmalarımız da süratli bir şekilde devam edecek. Bu ay içerisinde 4 projemizin açılışının yanı sıra,  2 yeni projemizin de temel atmasını yaparak halkımıza yeni tesislerin müjdesini vermiş olacağız. Bu projelerimizden bir tanesi daha önce sözünü vermiş olduğumuz Halıtlı Mahallesi Halı Saha projesi, diğeri ise Karaağaçlı Mahallesine yapmayı planladığımız 1 açık ve 1 kapalı olmak üzere 2 adet düğün salonunun temellerini atacağız. Bu tesislerimizin de inşaat çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca geçtiğimiz ramazan ayı içerisinde temellerini atmış olduğumuz Hacıhaliller ve Yeşil Köy Mahalleleri Çok Amaçlı Salonlarımızın da inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere, inşallah nasip olursa bu iki tesissimizi de Ekim ayı içerisinde açarak hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.


 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.