ŞEHZADELER ‘GENÇ GİRİŞİMCİLER HAYDİ İŞ BAŞINA’ DEDİ

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2017 - 11:11, Güncelleme: 18.02.2017 - 11:11
 

ŞEHZADELER ‘GENÇ GİRİŞİMCİLER HAYDİ İŞ BAŞINA’ DEDİ

Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur’un işbirliği ile yapılan ‘Genç Girişimciler Haydi İş Başına’ ücretsiz uygulamalı girişimcilik kurslarına başvuran kursiyerler için mülakatlar yapıldı.
Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kurslarına başvuran girişimciler kursa katılma için ön mülakattan geçti. Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde yapılan mülakata katılan 195 girişimci yapılan elemelerin ardından kalan 25 girişimci 20 Şubat tarihinde başlayacak olan eğitimlere katılma hakkını elde edecekler. Bir hafta sürecek olan kursların ardından girişimciler, 50 bin TL hibe, 100 bin TL faizsiz kredilere başvurma hakkı kazanmak için sertifika sahibi olacak. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Girişimcilik kurslarımız bu yılda devam ediyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta başlayan başvuruların ardından bu yılın ilk kursu için başvuran genç girişimci sayımız 195 olmuştur. Yapılacak olan başvuruların arasından desteklenmeye değer görülen girişimcilerimiz bu imkanlardan faydalanarak kendi işlerini kurma imkanına erişmiş olacaklar” dedi.   
Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur’un işbirliği ile yapılan ‘Genç Girişimciler Haydi İş Başına’ ücretsiz uygulamalı girişimcilik kurslarına başvuran kursiyerler için mülakatlar yapıldı.
Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kurslarına başvuran girişimciler kursa katılma için ön mülakattan geçti. Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde yapılan mülakata katılan 195 girişimci yapılan elemelerin ardından kalan 25 girişimci 20 Şubat tarihinde başlayacak olan eğitimlere katılma hakkını elde edecekler.
Bir hafta sürecek olan kursların ardından girişimciler, 50 bin TL hibe, 100 bin TL faizsiz kredilere başvurma hakkı kazanmak için sertifika sahibi olacak. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Girişimcilik kurslarımız bu yılda devam ediyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta başlayan başvuruların ardından bu yılın ilk kursu için başvuran genç girişimci sayımız 195 olmuştur. Yapılacak olan başvuruların arasından desteklenmeye değer görülen girişimcilerimiz bu imkanlardan faydalanarak kendi işlerini kurma imkanına erişmiş olacaklar” dedi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.