ŞEHZADELER HALI SAHA PROJESİNİN TEMELLERİNİ ATTI

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2017 - 15:17, Güncelleme: 10.10.2017 - 15:17
 

ŞEHZADELER HALI SAHA PROJESİNİN TEMELLERİNİ ATTI

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in seçim döneminde Halıtlı Mahallesinde sözünü verdiği halı saha projesinin temelleri atıldı. “Şehzadeler Belediyesi olarak reklam değil iş yapıyoruz” diyen Başkan Çelik, Şehzadeler için projelerini tek tek hayata geçirdiklerini dile getirdi. 
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in seçim vaatleri arasında yer alan Halıtlı Mahallesi halı saha projesinin temelleri atıldı. Halıtlı Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak, Şehzadeler halkı için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak birçok hizmeti hayata geçirdik. Bugüne kadar yeni parklar yaptık. Bunun yanı sıra merkezde bulunan en eski parklardan biri olan Gençlik Parkımızı yenileme çalışmaları kapsamında ihalesini tamamladık. Bu parkımızı da daha da güzelleştireceğiz. Yeni hizmetlerimizin de hayata geçiriyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar insan hayatını kolaylaştırabilmek ve Şehzadeleri daha da güzelleştirebilmek için çalışıyoruz. Bu çerçevede Halıtlı Mahallemizde 740 metrekarelik bir alana sahip olacak halı sahanın temelini atıyoruz. Bu alanda bir adet sentetik çimli halı saha, soyun odaları, küçük bir büfe binası inşaatı yapılacak. Alanın çevre düzenlenmesi için 646 metrekare parke taşı döşemesi, 260 metre betonarme çit yapımı ve 560 metrekarede yeşil alan düzenlemesi çalışması yapacağız. 2014 seçimlerinde aday olarak geldiğim Halıtlı Mahallemizde, genç kardeşlerimize bir halı saha yapma sözünü vermiştik, şükürler olsun ki bugün burada temellerini atıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak reklam değil iş yapıyoruz, söz verdik tutuyoruz. Halıtlı Mahallemize ve civar mahallelerimize hayırlı olsun. Allah Milletimizin ve Türkiye’nin ümidi ve lideri olan bugün de yedi düvele karşı şanlı bayrağımız, vatanımız ve milletimiz için mücadele eden yürekli ve cesur liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın yardımcısı olsun. Bizlersizlerin hizmetkarı olmaktan iftihar ediyor, böylesine anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için, sizlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi. “Şehir merkezinde ne varsa, tüm mahallelerimizde aynısı oluyor” Şehzadeler şehir merkezinde bulunan tüm hizmetlerin kırsal mahallelerde de hayata geçtiğinin altını çizen Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Kaymakamlık yaptığım ilk yıllarda bulunduğum ilçede böylesine bir tesis yoktu. Maç yapmak istediğimiz zaman il merkezine kadar gitmek zorunda kalıyorduk. Ancak bugün burada mahallemizin hemen yakınına güzel bir tesisin temellerini atıyoruz. Şehzadeler olarak yeni kurulduğumuz ilk aylarda Belediye Başkanımız ile mahallelerimizi ziyaretimizde hep şunu söylemiştik. Şehirde ne var buralarda da aynı olacak. Şükürler olsun ki o gün vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kısa bir süre sonra bu temelini attığımız yapının açılışının yine hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyelerini katılımı ile Halıtlı Mahallesi Halı Saha tesislerinin temeli atıldı.
 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in seçim döneminde Halıtlı Mahallesinde sözünü verdiği halı saha projesinin temelleri atıldı. “Şehzadeler Belediyesi olarak reklam değil iş yapıyoruz” diyen Başkan Çelik, Şehzadeler için projelerini tek tek hayata geçirdiklerini dile getirdi. 
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in seçim vaatleri arasında yer alan Halıtlı Mahallesi halı saha projesinin temelleri atıldı. Halıtlı Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehzadeler Belediyesi olarak, Şehzadeler halkı için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak birçok hizmeti hayata geçirdik. Bugüne kadar yeni parklar yaptık. Bunun yanı sıra merkezde bulunan en eski parklardan biri olan Gençlik Parkımızı yenileme çalışmaları kapsamında ihalesini tamamladık. Bu parkımızı da daha da güzelleştireceğiz. Yeni hizmetlerimizin de hayata geçiriyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar insan hayatını kolaylaştırabilmek ve Şehzadeleri daha da güzelleştirebilmek için çalışıyoruz. Bu çerçevede Halıtlı Mahallemizde 740 metrekarelik bir alana sahip olacak halı sahanın temelini atıyoruz. Bu alanda bir adet sentetik çimli halı saha, soyun odaları, küçük bir büfe binası inşaatı yapılacak. Alanın çevre düzenlenmesi için 646 metrekare parke taşı döşemesi, 260 metre betonarme çit yapımı ve 560 metrekarede yeşil alan düzenlemesi çalışması yapacağız. 2014 seçimlerinde aday olarak geldiğim Halıtlı Mahallemizde, genç kardeşlerimize bir halı saha yapma sözünü vermiştik, şükürler olsun ki bugün burada temellerini atıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak reklam değil iş yapıyoruz, söz verdik tutuyoruz. Halıtlı Mahallemize ve civar mahallelerimize hayırlı olsun. Allah Milletimizin ve Türkiye’nin ümidi ve lideri olan bugün de yedi düvele karşı şanlı bayrağımız, vatanımız ve milletimiz için mücadele eden yürekli ve cesur liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın yardımcısı olsun. Bizlersizlerin hizmetkarı olmaktan iftihar ediyor, böylesine anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için, sizlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“Şehir merkezinde ne varsa, tüm mahallelerimizde aynısı oluyor”
Şehzadeler şehir merkezinde bulunan tüm hizmetlerin kırsal mahallelerde de hayata geçtiğinin altını çizen Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Kaymakamlık yaptığım ilk yıllarda bulunduğum ilçede böylesine bir tesis yoktu. Maç yapmak istediğimiz zaman il merkezine kadar gitmek zorunda kalıyorduk. Ancak bugün burada mahallemizin hemen yakınına güzel bir tesisin temellerini atıyoruz. Şehzadeler olarak yeni kurulduğumuz ilk aylarda Belediye Başkanımız ile mahallelerimizi ziyaretimizde hep şunu söylemiştik. Şehirde ne var buralarda da aynı olacak. Şükürler olsun ki o gün vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kısa bir süre sonra bu temelini attığımız yapının açılışının yine hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyelerini katılımı ile Halıtlı Mahallesi Halı Saha tesislerinin temeli atıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.