ŞEHZADELİLER RAMAZANI DOLU DOLU YAŞAYACAK

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 07:18, Güncelleme: 16.05.2018 - 07:18
 

ŞEHZADELİLER RAMAZANI DOLU DOLU YAŞAYACAK

Şehzadeler Belediyesi'nin 2014 yılında başlattığı ve bu yıl 5.sini düzenleyeceği Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri bu yıl da ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde dolu, dolu geçecek. Vatandaşlar İftar sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinliklerde her yıl olduğu gibi keyifli bir ramazan ayı geçirecek.
2014 yılından bu zaman kadar 5 yıldır geleneksel bir hal alan Şehzadeler Belediyesi Ramazan geceleri bu yılda ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerle düzenlenecek. Hafta içi her gün iftar sonrasında çeşitli etkinliklerin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma ve Cumartesi geceleri’ de Kuran ziyafetleri, Şiir geceleri ve Türk Tasavvuf Müziği konserleri düzenlenecek. ÇELİK, ‘CUMHURİYET MEYDANI’NDA 18 BİN KİŞİYE İFTAR VERİLECEKTİR’ 2014 yılından bu zaman kadar Şehzadeler’de dolu, dolu bir ramazan yaşandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Ramazan ayının sevgiyi, yardımlaşmayı, kardeşliği ve paylaşmayı öne çıkaran manevi ikliminden yararlanmak, Şehzadeler’deveren elle alan eli gizlice buluşturmak ve Şehzadeler’in büyük bir aileye dönüştürmek amacıyla gelenek haline dönüştürdüğümüz Cumhuriyet Meydanı’ndaki Ramazan Etkinlikleri’nin5.sini hayırsever hemşerilerimizin ve sosyal sorumluluk sahibi kuruluşlarımızın katkılarıyla bu yıl da hazırladığımız güzel programlar ile gerçekleştireceğiz. Programlar çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğumuz iftar sofralarında bu güne kadar 72 bin hemşerimizle bir huzur iklimini paylaştık. Bu yılda kuracağımız iftar sofralarında hayırseverlerimizin destekleri ile toplamda 18 bin kişiye Cumhuriyet Meydanı’nda iftar verilecektir. Bununla beraber Cumhuriyet Meydanı’nda her akşam iftardan sonra çocuklarımıza yönelik; çocuk oyunları, yarışmalar, çocuk tiyatroları, Hacivat-Karagöz gibi etkinlikler gerçekleştirilecektir. Yine aynı meydanda Cuma – Cumartesi günleri de teravih namazından sonra halkımıza yönelik Ramazan’ın ruhuna uygun söyleşiler, konferanslar, tiyatrolar, şiir geceleri, Kuran ziyafeti, tasavvuf müziği konserleri icra edilecektir. Bu yıl Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceğimiz etkinliklere, Ömer Karaoğlu, Yusuf Güney, Erkan Mutlu, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Talha Bora Öge nam-ı diğer gölge, Orhan Çakmak, Ömer Faruk Altunağa, Kuranı güzel okuma dünya birincisi Hafız Abdurrahman Sadien, gibi ünlü sanatçılar ve hafızlar halkımız ile bir araya gelecek” dedi. ‘MAHALLE İFTARLARIMIZDA HALKIMIZ İLE BİR ARADA OLACAĞIZ’ Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede kurulacak olan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Çelik “Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahalle iftarlarımız kapsamında da yine hayırsever hemşerilerimizin katkıları ile bugüne kadar 55 bin vatandaşımız ile iftar sofralarında buluştuk. Bu yılda her gün farklı mahallelerimizde de iftar sofraları kurmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda 20’ye yakın mahallemizde yaklaşık 15 bin kişi ile iftar sofralarında buluşacağız. İftar yapılan mahallelerimizde de çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz ve tasavvuf müziği konserleri icra edilecektir. Ayrıca tüm Ramazan ayı boyunca her gece Teravih namazından sonra bir camide vatandaşlarımıza soğuk limonata ikramımızı da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.  
Şehzadeler Belediyesi'nin 2014 yılında başlattığı ve bu yıl 5.sini düzenleyeceği Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri bu yıl da ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde dolu, dolu geçecek. Vatandaşlar İftar sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinliklerde her yıl olduğu gibi keyifli bir ramazan ayı geçirecek.
2014 yılından bu zaman kadar 5 yıldır geleneksel bir hal alan Şehzadeler Belediyesi Ramazan geceleri bu yılda ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerle düzenlenecek. Hafta içi her gün iftar sonrasında çeşitli etkinliklerin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma ve Cumartesi geceleri’ de Kuran ziyafetleri, Şiir geceleri ve Türk Tasavvuf Müziği konserleri düzenlenecek.



ÇELİK, ‘CUMHURİYET MEYDANI’NDA 18 BİN KİŞİYE İFTAR VERİLECEKTİR’
2014 yılından bu zaman kadar Şehzadeler’de dolu, dolu bir ramazan yaşandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Ramazan ayının sevgiyi, yardımlaşmayı, kardeşliği ve paylaşmayı öne çıkaran manevi ikliminden yararlanmak, Şehzadeler’deveren elle alan eli gizlice buluşturmak ve Şehzadeler’in büyük bir aileye dönüştürmek amacıyla gelenek haline dönüştürdüğümüz Cumhuriyet Meydanı’ndaki Ramazan Etkinlikleri’nin5.sini hayırsever hemşerilerimizin ve sosyal sorumluluk sahibi kuruluşlarımızın katkılarıyla bu yıl da hazırladığımız güzel programlar ile gerçekleştireceğiz. Programlar çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğumuz iftar sofralarında bu güne kadar 72 bin hemşerimizle bir huzur iklimini paylaştık. Bu yılda kuracağımız iftar sofralarında hayırseverlerimizin destekleri ile toplamda 18 bin kişiye Cumhuriyet Meydanı’nda iftar verilecektir. Bununla beraber Cumhuriyet Meydanı’nda her akşam iftardan sonra çocuklarımıza yönelik; çocuk oyunları, yarışmalar, çocuk tiyatroları, Hacivat-Karagöz gibi etkinlikler gerçekleştirilecektir. Yine aynı meydanda Cuma – Cumartesi günleri de teravih namazından sonra halkımıza yönelik Ramazan’ın ruhuna uygun söyleşiler, konferanslar, tiyatrolar, şiir geceleri, Kuran ziyafeti, tasavvuf müziği konserleri icra edilecektir. Bu yıl Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceğimiz etkinliklere, Ömer Karaoğlu, Yusuf Güney, Erkan Mutlu, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Talha Bora Öge nam-ı diğer gölge, Orhan Çakmak, Ömer Faruk Altunağa, Kuranı güzel okuma dünya birincisi Hafız Abdurrahman Sadien, gibi ünlü sanatçılar ve hafızlar halkımız ile bir araya gelecek” dedi.

‘MAHALLE İFTARLARIMIZDA HALKIMIZ İLE BİR ARADA OLACAĞIZ’
Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede kurulacak olan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Çelik “Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahalle iftarlarımız kapsamında da yine hayırsever hemşerilerimizin katkıları ile bugüne kadar 55 bin vatandaşımız ile iftar sofralarında buluştuk. Bu yılda her gün farklı mahallelerimizde de iftar sofraları kurmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda 20’ye yakın mahallemizde yaklaşık 15 bin kişi ile iftar sofralarında buluşacağız. İftar yapılan mahallelerimizde de çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz ve tasavvuf müziği konserleri icra edilecektir. Ayrıca tüm Ramazan ayı boyunca her gece Teravih namazından sonra bir camide vatandaşlarımıza soğuk limonata ikramımızı da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.