“2 HAFTALIK TATİLİN 8. GÜNÜNE SEÇİM KOYULSUN İSTİYORLAR, BU BİR KUMPASTIR”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2018 - 16:45, Güncelleme: 17.04.2018 - 16:45
 

“2 HAFTALIK TATİLİN 8. GÜNÜNE SEÇİM KOYULSUN İSTİYORLAR, BU BİR KUMPASTIR”

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada; ‘Türkiye’nin 3 Kasım 2019 seçimlerine kadar dayanması kolay değildir. 3 Kasım 2019’a kadar ulaşmak her dakika zorlaşmaktadır.’ sözleri akıllara erken seçim ihtimalini getirdi. Bu açıklamanın ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, net bir bilgi vermedi ve ‘Bahçeli ile yarın görüşeceğiz’ diyerek 18 Nisan Çarşamba gününü işaret etti. Peki erken seçim sinyallerine Manisa’dan ne yorum geldi? Mikrofonumuzu İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal’a uzattık.
HABER ASUDE ONAR İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in erken seçim olacağına dair söylemlerinin olduğunu hatta Akşener’in tarih dahi verdiğini hatırlatan Akkal; “ Sayın Bahçeli’nin bu açıklamalarına biz şaşırmadık. Genel başkanımız 15 Temmuz’da seçim olacak diye daha önceden öngörüsünü açıklamıştı zaten, tahmin ediyorduk bu durumu. Sayın Akşener’in 15 Temmuz diye tarih vermesi iktidarın ve yanındaki partilerin hesaplarını alt üst etti.” dedi. “BİZ ERKEN SEÇİM DAHİ OLSA, HAZIRIZ” İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile Ankara’da yaptıkları son toplantıdan hatırlatmalar yaparak sözlerine devam eden Akkal; “ Sayın Akşener, 15 Temmuz dedi, iktidar ve yanındaki partiler başka tarihe çekme fırsatı buldu. Biz Ankara’da yaptığımız toplantıda 2018 yılının içerisinde muhakkak bir seçimin yaşanacağını konuşmuştuk ve bunu Manisa’ya döndüğümde de yaptığım açıklamada iletmiştim. Biz tüm İYİ Parti teşkilatları olarak hem Manisa’da hem de tüm Türkiye’de seçime hazırız.” diye konuştu. “AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ” Erken seçim dahi olsa tüm Türkiye genelinde seçime hazır olduklarını ileten Akkal şöyle devam etti; “Seçimde iddialıyız, çalışmalarımızı asla bırakmıyoruz, herkes ile konuşup görüşüyoruz, teşkilatlarımız çok güçlü. Seçim günü geldiğinde Allah’ın izniyle Genel Başkanımız Meral Akşener’i Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı yapacağız. Demokratik, parlamenter sistemi geri döndüreceğiz. “ “AK PARTİ HER İŞİNİ BAHÇELİ’YE SÖYLETİYOR” AK Parti ile MHP arasındaki ilişkiyi de değerlendiren Akkal; “AK Parti OHAL Döneminde gerçekleştireceği her işlemi Devlet Bahçeli’ye söyletiyor, ardından da kendileri çıkıp onaylıyor. OHAL’in uzatılması konusunda Bahçeli çıkıyor OHAL uzatılmalı diyor, AK Parti yetkilileri hemen uzatılması için kararlar alıyor. Bu da bir tiyatro. 26 Ağustos’da seçim olmalıdır sözleri yine Bahçeli’ye söyletilmiştir. 26 Ağustos gibi kritik bir tarih yakın zamanda AK Parti yetkilileri tarafından onaylanacaktır.” ifadelerine yer verdi. “BU TARİH BİLİNÇLİ BİR KUMPASTIR” “26 Ağustos’u neden kritik bir tarih olarak belirtiyorsunuz?” sorusuna cevap veren İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal son olarak şu sözlere yer verdi; “ Ülkenin ekonomik gidişatı 2019’da ki seçimi kaldırabilecek durumda değil, bu seçimlerin 2019’a kalmayacağını söylüyorduk. Verilen tarih hem bayram tatili hem de 30 Ağustos tarihi ile birleşen 2 haftalık tatilin 8. Günü. Çoğu seçmen ikamet ettiği yerde olmayacak.Ülkesini seven vatansever kişilerden ricam şu ki bu tarihte tatil planlarında seçim olursa lütfen öncelikleri ülkelerinin geleceği olsun. Bu tarih bilinçli bir kumpastır.AK Parti hükümetini devam ettirebilmek, tek adam rejimi sürdürebilmek için bilinçli alınan bir karar. İnsanlar tatillerini bozmaz, memleketlerine gidip oy kullanmazlar diye seçilen özel bir tarih. Vatandaşlarımız lütfen bu konuda duyarlı olsunlar. Bu tarihte tek adam rejimine fırsat vermeyelim.”       
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada; ‘Türkiye’nin 3 Kasım 2019 seçimlerine kadar dayanması kolay değildir. 3 Kasım 2019’a kadar ulaşmak her dakika zorlaşmaktadır.’ sözleri akıllara erken seçim ihtimalini getirdi. Bu açıklamanın ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, net bir bilgi vermedi ve ‘Bahçeli ile yarın görüşeceğiz’ diyerek 18 Nisan Çarşamba gününü işaret etti. Peki erken seçim sinyallerine Manisa’dan ne yorum geldi? Mikrofonumuzu İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal’a uzattık.
HABER
ASUDE ONAR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in erken seçim olacağına dair söylemlerinin olduğunu hatta Akşener’in tarih dahi verdiğini hatırlatan Akkal; “ Sayın Bahçeli’nin bu açıklamalarına biz şaşırmadık. Genel başkanımız 15 Temmuz’da seçim olacak diye daha önceden öngörüsünü açıklamıştı zaten, tahmin ediyorduk bu durumu. Sayın Akşener’in 15 Temmuz diye tarih vermesi iktidarın ve yanındaki partilerin hesaplarını alt üst etti.” dedi.

“BİZ ERKEN SEÇİM DAHİ OLSA, HAZIRIZ”
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile Ankara’da yaptıkları son toplantıdan hatırlatmalar yaparak sözlerine devam eden Akkal; “ Sayın Akşener, 15 Temmuz dedi, iktidar ve yanındaki partiler başka tarihe çekme fırsatı buldu. Biz Ankara’da yaptığımız toplantıda 2018 yılının içerisinde muhakkak bir seçimin yaşanacağını konuşmuştuk ve bunu Manisa’ya döndüğümde de yaptığım açıklamada iletmiştim. Biz tüm İYİ Parti teşkilatları olarak hem Manisa’da hem de tüm Türkiye’de seçime hazırız.” diye konuştu.

“AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”
Erken seçim dahi olsa tüm Türkiye genelinde seçime hazır olduklarını ileten Akkal şöyle devam etti; “Seçimde iddialıyız, çalışmalarımızı asla bırakmıyoruz, herkes ile konuşup görüşüyoruz, teşkilatlarımız çok güçlü. Seçim günü geldiğinde Allah’ın izniyle Genel Başkanımız Meral Akşener’i Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı yapacağız. Demokratik, parlamenter sistemi geri döndüreceğiz. “

“AK PARTİ HER İŞİNİ BAHÇELİ’YE SÖYLETİYOR”
AK Parti ile MHP arasındaki ilişkiyi de değerlendiren Akkal; “AK Parti OHAL Döneminde gerçekleştireceği her işlemi Devlet Bahçeli’ye söyletiyor, ardından da kendileri çıkıp onaylıyor. OHAL’in uzatılması konusunda Bahçeli çıkıyor OHAL uzatılmalı diyor, AK Parti yetkilileri hemen uzatılması için kararlar alıyor. Bu da bir tiyatro. 26 Ağustos’da seçim olmalıdır sözleri yine Bahçeli’ye söyletilmiştir. 26 Ağustos gibi kritik bir tarih yakın zamanda AK Parti yetkilileri tarafından onaylanacaktır.” ifadelerine yer verdi.

“BU TARİH BİLİNÇLİ BİR KUMPASTIR”
“26 Ağustos’u neden kritik bir tarih olarak belirtiyorsunuz?” sorusuna cevap veren İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal son olarak şu sözlere yer verdi; “ Ülkenin ekonomik gidişatı 2019’da ki seçimi kaldırabilecek durumda değil, bu seçimlerin 2019’a kalmayacağını söylüyorduk. Verilen tarih hem bayram tatili hem de 30 Ağustos tarihi ile birleşen 2 haftalık tatilin 8. Günü. Çoğu seçmen ikamet ettiği yerde olmayacak.Ülkesini seven vatansever kişilerden ricam şu ki bu tarihte tatil planlarında seçim olursa lütfen öncelikleri ülkelerinin geleceği olsun. Bu tarih bilinçli bir kumpastır.AK Parti hükümetini devam ettirebilmek, tek adam rejimi sürdürebilmek için bilinçli alınan bir karar. İnsanlar tatillerini bozmaz, memleketlerine gidip oy kullanmazlar diye seçilen özel bir tarih. Vatandaşlarımız lütfen bu konuda duyarlı olsunlar. Bu tarihte tek adam rejimine fırsat vermeyelim.” 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.