AÇIKLAMAZSAN MÜFTERİSİN!

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2017 - 15:23, Güncelleme: 05.03.2017 - 15:23
 

AÇIKLAMAZSAN MÜFTERİSİN!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun “CHP içinde PKK’yı destekleyen milletvekilleri var, DHKP-C’li milletvekilleri var” sözlerine cevap veren CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, bu kişileri açıklamaması durumunda Çavuşoğlu'nun müfteri olacağını savundu.
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Turgutlu teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci’ konulu konferansa katıldı. Turgutlu Mesadet Özcan Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında 'hayır' oyu vereceklere terörist yakıştırması yapılmasının yanlış olduğunu söyledi.   "REJİMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİNE KARŞIYIZ" CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, “Ülkemiz için son derece hassas bir tercih dönemi ile karşı karşıyayız. Bütün yurttaşlarımız, bütün seçmenlerimiz, ülkemizin geleceğine dair çok önemli bir karar verecek. Bu verilecek karar, ülkeyi özgürlükler açısından, demokrasi açısından ve ekonomi açısından önemli bir yol ayrımına getiriyor. 16 Nisan günü biz ülkenin rejiminin değiştirilmesine karşıyız. Bu ülkeyi seven, geleceğini felakete sürüklemek istemeyen herkesin en doğru, en hayırlı kararı vereceğine inanıyorum” diye konuştu.   "VARSA ÇIKIP SEN AÇIKLA" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Antalya'da vatandaşlara hitap ederken, “CHP içinde Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen çok milletvekili var, ön seçimlerle gelmiş. PKK’yı destekleyen milletvekilleri var, DHKP-C’li milletvekilleri var” sözlerine de cevap veren Özgür Özel, “Türkiye'nin diplomasisini her gün rezalete bulaştıran partinin, bu işi beceremeyenler zincirinin son halkası Dışişleri Bakanı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde bahsettiğin terör örgütünün yanından, yakınından geçmiş, o terör örgütü ile toplu iğnenin başı kadar irtibatı olan hiçbir milletvekili yok. Varsa çıkıp sen açıkla" dedi. Özel, bu kişileri açıklamaması durumunda Çavuşoğlu'nun müfteri olacağını savundu.  
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun “CHP içinde PKK’yı destekleyen milletvekilleri var, DHKP-C’li milletvekilleri var” sözlerine cevap veren CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, bu kişileri açıklamaması durumunda Çavuşoğlu'nun müfteri olacağını savundu.
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Turgutlu teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci’ konulu konferansa katıldı. Turgutlu Mesadet Özcan Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında 'hayır' oyu vereceklere terörist yakıştırması yapılmasının yanlış olduğunu söyledi.
 
"REJİMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİNE KARŞIYIZ"
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, “Ülkemiz için son derece hassas bir tercih dönemi ile karşı karşıyayız. Bütün yurttaşlarımız, bütün seçmenlerimiz, ülkemizin geleceğine dair çok önemli bir karar verecek. Bu verilecek karar, ülkeyi özgürlükler açısından, demokrasi açısından ve ekonomi açısından önemli bir yol ayrımına getiriyor. 16 Nisan günü biz ülkenin rejiminin değiştirilmesine karşıyız. Bu ülkeyi seven, geleceğini felakete sürüklemek istemeyen herkesin en doğru, en hayırlı kararı vereceğine inanıyorum” diye konuştu.
 
"VARSA ÇIKIP SEN AÇIKLA"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Antalya'da vatandaşlara hitap ederken, “CHP içinde Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen çok milletvekili var, ön seçimlerle gelmiş. PKK’yı destekleyen milletvekilleri var, DHKP-C’li milletvekilleri var” sözlerine de cevap veren Özgür Özel, “Türkiye'nin diplomasisini her gün rezalete bulaştıran partinin, bu işi beceremeyenler zincirinin son halkası Dışişleri Bakanı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde bahsettiğin terör örgütünün yanından, yakınından geçmiş, o terör örgütü ile toplu iğnenin başı kadar irtibatı olan hiçbir milletvekili yok. Varsa çıkıp sen açıkla" dedi. Özel, bu kişileri açıklamaması durumunda Çavuşoğlu'nun müfteri olacağını savundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.