AK Parti, CHP ve MHP'li başkanlardan 'DOSTLUK FİDANI'

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2019 - 11:37, Güncelleme: 22.03.2019 - 11:37
 

AK Parti, CHP ve MHP'li başkanlardan 'DOSTLUK FİDANI'

Manisa'nın Selendi ilçesinde, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanları 31 Mart yerel seçim çalışmalarına kısa bir ara vererek, birlikte dostluk fidanı diktiler. 
21-26 Mart Dünya Ormancılık, Orman Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 180. yıldönümü ve Orman Haftası nedeniyle Demirci Orman İşletme Müdürlüğü Selendi Orman İşletme Şefliğinin organizasyonuyla Selendi'ye bağlı Kınık Mahallesi mesire mevkinde fidan dikimi yapıldı. Katılımın yoğun olduğu fidan dikim töreninde konuşan Kaymakam Can Atak, "Sizlerin elinde bir fidan varsa, yarın da kıyamet kopacaksa o fidanı dikin' diyen bir dinin, peygamberinin mensuplarıyız. O anlamda yeşile, ağaca çok çok önem vermeliyiz. Onun için bugün buradayız. İnşallah bu fidanlar gelecek nesillerimize yeşil bir alan bırakacaktır" dedi.   Konuşmaların ardından Kaymakam Can Atak öncülüğünde protokol üyeleri çam fıstığı fidanı ile selvi fidanlarını açılan çukurlara yerleştirilerek toprakla buluşturdu. Fidan dikimi sonrası katılımcılara Kınık mesire alanında ikramda bulunuldu.     İLÇE BAŞKANLARI DOSTLUK FİDANI DİKTİ Öte yandan, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Kaçar, CHP Selendi İlçe Başkanı Selim Kurt ve MHP Selendi İlçe Başkanı Mehmet Karabulut, Orman Haftası nedeniyle Selendi Orman İşletme Müdürlüğünün organizasyonunda bir araya geldi. Birlikte fidan diken başkanlar,  seçim sonucu ne olursa olsun dostluğun ve arkadaşlığın devam etmesini istediklerini ve Selendili olarak buna önem verdiklerini dile getirerek, 31 Mart seçimlerinin Selendi'de dostluk havasında geçmesi dileklerini ilettiler.    Samimi bir ortamda fidan dikimi yapan başkanlar topluca fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.     
Manisa'nın Selendi ilçesinde, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanları 31 Mart yerel seçim çalışmalarına kısa bir ara vererek, birlikte dostluk fidanı diktiler. 
21-26 Mart Dünya Ormancılık, Orman Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 180. yıldönümü ve Orman Haftası nedeniyle Demirci Orman İşletme Müdürlüğü Selendi Orman İşletme Şefliğinin organizasyonuyla Selendi'ye bağlı Kınık Mahallesi mesire mevkinde fidan dikimi yapıldı. Katılımın yoğun olduğu fidan dikim töreninde konuşan Kaymakam Can Atak, "Sizlerin elinde bir fidan varsa, yarın da kıyamet kopacaksa o fidanı dikin' diyen bir dinin, peygamberinin mensuplarıyız. O anlamda yeşile, ağaca çok çok önem vermeliyiz. Onun için bugün buradayız. İnşallah bu fidanlar gelecek nesillerimize yeşil bir alan bırakacaktır" dedi. 

 Konuşmaların ardından Kaymakam Can Atak öncülüğünde protokol üyeleri çam fıstığı fidanı ile selvi fidanlarını açılan çukurlara yerleştirilerek toprakla buluşturdu. Fidan dikimi sonrası katılımcılara Kınık mesire alanında ikramda bulunuldu.  
 
İLÇE BAŞKANLARI DOSTLUK FİDANI DİKTİ
Öte yandan, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Kaçar, CHP Selendi İlçe Başkanı Selim Kurt ve MHP Selendi İlçe Başkanı Mehmet Karabulut, Orman Haftası nedeniyle Selendi Orman İşletme Müdürlüğünün organizasyonunda bir araya geldi. Birlikte fidan diken başkanlar,  seçim sonucu ne olursa olsun dostluğun ve arkadaşlığın devam etmesini istediklerini ve Selendili olarak buna önem verdiklerini dile getirerek, 31 Mart seçimlerinin Selendi'de dostluk havasında geçmesi dileklerini ilettiler. 

  Samimi bir ortamda fidan dikimi yapan başkanlar topluca fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.