AK PARTİ'DE SALİH HIZLI KOLTUĞU DEVRALDI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2019 - 15:35, Güncelleme: 25.11.2019 - 15:35
 

AK PARTİ'DE SALİH HIZLI KOLTUĞU DEVRALDI

Geçtiğimiz hafta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevine getirilen Salih Hızlı, düzenlenen törenle Berk Mersinli’den görevi devraldı. Yeni Başkan Salih Hızlı, kongre sürecine kadar mevcut yönetimle devam edileceğini söyledi.  
AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevinden istifa eden ve ardından partisince Marmara Bölgesi'nde koordinatör olarak görevlendirilen Berk Mersinli’nin yerine, 3 dönem boyunca Akhisar Belediye Başkanlığı yapan Salih Hızlı getirildi. AK Parti Manisa İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle başkanlık görevi Hızlı’ya devredildi. 15 YIL ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE AKHİSAR’A HİZMET ETTİ   Törende konuşan eski başkan Mersinli, “Genel Merkezimiz 81 il ile istişareler yaptı. Kendilerinin ne düşündüklerini sordu. Ben de Manisa İl Başkanı olarak bunlardan biriydim. Ben kongre döneminden önce görevi bırakmak istediğimi söyledim. Kendileri de bu noktada değerlendirmelerini yaptılar. Eylül-Ekim gibi bu değerlendirmelerden sonra Cumhurbaşkanımıza konu arz edildi. Bizim için de böyle bir görevi bırakmanın uygun olacağını söyledik. Akabinde de Marmara Bölgesi'nde koordinatörlük görevi verdiler. İlimizin de belli olacağı şekilde başlayacağız. AK Parti böyle bir parti. Samimiyetle hizmet ettiğiniz zaman mutlaka size bir şeyler düşer. Salih Hızlı benim siyaseten çok şeyler öğrendiğim bir insan. 15 yıl çok başarılı bir şekilde Akhisar’a hizmet etti. 3 dönem kuralının uygulanması sebebiyle tekrar aday olmamıştı. O da gayretli, davasına samimiyetle bağlı olan bir insan” dedi. "SESİMİZİ DEĞİL SÖZÜMÜZÜ YÜKSELTECEĞİZ"   Yeni dönemde yönetim şeklinin sinyallerini veren AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla il başkanlığı görevi bana tevdi edildi. Şimdi bütün teşkilatımızla birlikte Manisa’ya hizmet edeceğiz. Kendimizi daha çok sahaya yansıtabileceğimiz, daha çok politika üretebileceğimiz, Manisa’yla ilgili hayallerimizi, bütün Manisa’yla birlikte ortak hayallerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Burada hep beraber bilgi birikimini kuşanarak, samimiyetimizle Manisa’ya rol çalmadan kendi durumumuzu ve pozisyonumuzu koruyarak hizmet edeceğiz. Manisa’yı anlamaya çalışacağız. Manisa’da güzel günlere yürüyeceğiz. Uhulet ve suhuletle derler, bunu takip edeceğiz. Sesimizi değil sözümüzü yükselteceğiz ve tüm zamanların en iyi hizmetlerini yapan AK Partimizi, Manisa'mızı daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu. KONGREYE KADAR MEVCUT YÖNETİMLE DEVAM EDİLECEK   Öte yandan “Cumhur İttifakı” kapsamında çalışmalarına devam edeceklerini belirten Hızlı, “Bu ittifak prensipleri çerçevesinde genel başkanlarımızın ve genel merkezimizin prensipleri doğrultusunda süreci yürüteceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatlarıyla, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte 17 çok değerli ilçemizde toplam kaliteye önem vererek, var olan organizasyonlara biz de görevimiz çerçevesinde katkıda bulunacağız” ifadelerini kullandı. Öte yandan Hızlı, kongre sürecine kadar mevcut yönetimle devam edileceğini söyledi.   Konuşmaların ardından eski Başkan Mersinli görevi Hızlı’ya devretti.   
Geçtiğimiz hafta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevine getirilen Salih Hızlı, düzenlenen törenle Berk Mersinli’den görevi devraldı. Yeni Başkan Salih Hızlı, kongre sürecine kadar mevcut yönetimle devam edileceğini söyledi.  
AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevinden istifa eden ve ardından partisince Marmara Bölgesi'nde koordinatör olarak görevlendirilen Berk Mersinli’nin yerine, 3 dönem boyunca Akhisar Belediye Başkanlığı yapan Salih Hızlı getirildi. AK Parti Manisa İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle başkanlık görevi Hızlı’ya devredildi.

15 YIL ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE AKHİSAR’A HİZMET ETTİ


  Törende konuşan eski başkan Mersinli, “Genel Merkezimiz 81 il ile istişareler yaptı. Kendilerinin ne düşündüklerini sordu. Ben de Manisa İl Başkanı olarak bunlardan biriydim. Ben kongre döneminden önce görevi bırakmak istediğimi söyledim. Kendileri de bu noktada değerlendirmelerini yaptılar. Eylül-Ekim gibi bu değerlendirmelerden sonra Cumhurbaşkanımıza konu arz edildi. Bizim için de böyle bir görevi bırakmanın uygun olacağını söyledik. Akabinde de Marmara Bölgesi'nde koordinatörlük görevi verdiler. İlimizin de belli olacağı şekilde başlayacağız. AK Parti böyle bir parti. Samimiyetle hizmet ettiğiniz zaman mutlaka size bir şeyler düşer. Salih Hızlı benim siyaseten çok şeyler öğrendiğim bir insan. 15 yıl çok başarılı bir şekilde Akhisar’a hizmet etti. 3 dönem kuralının uygulanması sebebiyle tekrar aday olmamıştı. O da gayretli, davasına samimiyetle bağlı olan bir insan” dedi.

"SESİMİZİ DEĞİL SÖZÜMÜZÜ YÜKSELTECEĞİZ"


  Yeni dönemde yönetim şeklinin sinyallerini veren AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla il başkanlığı görevi bana tevdi edildi. Şimdi bütün teşkilatımızla birlikte Manisa’ya hizmet edeceğiz. Kendimizi daha çok sahaya yansıtabileceğimiz, daha çok politika üretebileceğimiz, Manisa’yla ilgili hayallerimizi, bütün Manisa’yla birlikte ortak hayallerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Burada hep beraber bilgi birikimini kuşanarak, samimiyetimizle Manisa’ya rol çalmadan kendi durumumuzu ve pozisyonumuzu koruyarak hizmet edeceğiz. Manisa’yı anlamaya çalışacağız. Manisa’da güzel günlere yürüyeceğiz. Uhulet ve suhuletle derler, bunu takip edeceğiz. Sesimizi değil sözümüzü yükselteceğiz ve tüm zamanların en iyi hizmetlerini yapan AK Partimizi, Manisa'mızı daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

KONGREYE KADAR MEVCUT YÖNETİMLE DEVAM EDİLECEK

  Öte yandan “Cumhur İttifakı” kapsamında çalışmalarına devam edeceklerini belirten Hızlı, “Bu ittifak prensipleri çerçevesinde genel başkanlarımızın ve genel merkezimizin prensipleri doğrultusunda süreci yürüteceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatlarıyla, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte 17 çok değerli ilçemizde toplam kaliteye önem vererek, var olan organizasyonlara biz de görevimiz çerçevesinde katkıda bulunacağız” ifadelerini kullandı. Öte yandan Hızlı, kongre sürecine kadar mevcut yönetimle devam edileceğini söyledi.

  Konuşmaların ardından eski Başkan Mersinli görevi Hızlı’ya devretti. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.