AK PARTİ'DEN 4 İSİM ANKARA YOLCUSU

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2016 - 20:12, Güncelleme: 27.12.2016 - 20:12
 

AK PARTİ'DEN 4 İSİM ANKARA YOLCUSU

AK Parti'de heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Dün akşam saatlerinde gelen bir haberle Berk Mersinli, Mehmet Emin Çipiloğlu, Zafer İkinci ve Engin Yüksel mülakat için Ankara'ya gittiler.
 AK Parti'de geçtiğimiz günlerde yapılan temayülün ardından Zülfikar Gürcan Merkez Karar Yürütme Kurulu kararıyla görevinden alınmış, yerine ise vekaleten bir isim atanmıştı. Dün AK Parti Genel Merkez'den gelen bir haberle Manisa'dan 3 isim Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Bu isimler Berk Mersinli, Mehmet Emin Çipiloğlu,Zafer İkinci ve Engin Yüksel. BAŞBAKAN YILDIRIM İLE GÖRÜŞECEKLER Manisa'dan giden 4 isim önce AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile görüşecek daha sonra ise AK Parti Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek. 4 isimden birisi Manisa'ya AK Parti il başkanı olarak dönecek.  
AK Parti'de heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Dün akşam saatlerinde gelen bir haberle Berk Mersinli, Mehmet Emin Çipiloğlu, Zafer İkinci ve Engin Yüksel mülakat için Ankara'ya gittiler.
 AK Parti'de geçtiğimiz günlerde yapılan temayülün ardından Zülfikar Gürcan Merkez Karar Yürütme Kurulu kararıyla görevinden alınmış, yerine ise vekaleten bir isim atanmıştı. Dün AK Parti Genel Merkez'den gelen bir haberle Manisa'dan 3 isim Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Bu isimler Berk Mersinli, Mehmet Emin Çipiloğlu,Zafer İkinci ve Engin Yüksel.

BAŞBAKAN YILDIRIM İLE GÖRÜŞECEKLER

Manisa'dan giden 4 isim önce AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile görüşecek daha sonra ise AK Parti Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek. 4 isimden birisi Manisa'ya AK Parti il başkanı olarak dönecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.