AK Parti’den Cengiz Ergün’e tebrik  

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2019 - 13:35, Güncelleme: 04.04.2019 - 13:35
 

AK Parti’den Cengiz Ergün’e tebrik  

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Cengiz Ergün’e, AK Parti’den ziyaret geldi. 
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Milletvekilleri İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Tamer Akkal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ender Gök, 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda üst üste 3’üncü kez başkanlığa seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi üst yönetim kadrosunun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekilleri, Başkan Ergün’ü elde ettiği başarılı sonuç nedeniyle tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Manisa’yı Cumhur İttifakının zaferi ile taçlandırdık. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Manisalı vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız. Bundan sonraki süreçte yine en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.    
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Cengiz Ergün’e, AK Parti’den ziyaret geldi. 
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Milletvekilleri İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Tamer Akkal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ender Gök, 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda üst üste 3’üncü kez başkanlığa seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi üst yönetim kadrosunun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekilleri, Başkan Ergün’ü elde ettiği başarılı sonuç nedeniyle tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Manisa’yı Cumhur İttifakının zaferi ile taçlandırdık. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Manisalı vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız. Bundan sonraki süreçte yine en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.