AKKAL, KÖPRÜBAŞI VE SALİHLİ’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2018 - 07:13, Güncelleme: 26.05.2018 - 07:13
 

AKKAL, KÖPRÜBAŞI VE SALİHLİ’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İYİ Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Tamer Akkal, açıklanan milletvekili adaylık listesinin ardından ilk seçim çalışması ziyaretini Köprübaşı ve Salihli ilçelerine gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan milletvekilliği sıralaması listesinde Manisa 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak listenin başında yer alan Tamer Akkal, ilk ilçe temaslarını Köprübaşı ve Salihli ilçelerine gerçekleştirdi. Köprübaşı Sanayi Sitesi ve çarşı esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Adayı Akkal, ardından partisinin Köprübaşı İlçe Başkanı Ali Şimşir ve yönetimiyle beraber Borlu Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Borlulu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Akkal, duyduğu memnuniyeti mahalle halkına teşekkür ederek gösterdi. ​ AKKAL, ‘SALİHLİ’NİN GELİŞMESİ İÇİN, İYİ PARTİ ÇATISI ALTINDA HİZMET EDECEĞİM’ Köprübaşı ilçe temaslarının ardından Salihli ilçesine hareket eden Akkal ve ekibini Salihli ilçe başkanı Mesut Kızıltuğ ve ilçe yönetimi karşıladı. Salihli ilçe yönetimiyle birlikte Salihli Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaret eden Milletvekili Adayı Tamer Akkal, Oda başkanı İbrahim Yüksel ve yönetimiyle bir araya geldi. Akkal, yapılan ziyarette Salihli’nin gelişmesine ve büyümesine yönelik İYİ Parti’nin çatısı altında hizmet edeceğini belirtti.  Gerçekleştirilen oda ziyaretinin ardından Salihli ilçe Başkanlığı yöneticileriyle beraber Şehitler Mahallesi’nde verilen iftar hayır yemeğine katılan Akkal, yapılan iftarın ardından Özyurt Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.–  
İYİ Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Tamer Akkal, açıklanan milletvekili adaylık listesinin ardından ilk seçim çalışması ziyaretini Köprübaşı ve Salihli ilçelerine gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan milletvekilliği sıralaması listesinde Manisa 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak listenin başında yer alan Tamer Akkal, ilk ilçe temaslarını Köprübaşı ve Salihli ilçelerine gerçekleştirdi. Köprübaşı Sanayi Sitesi ve çarşı esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Adayı Akkal, ardından partisinin Köprübaşı İlçe Başkanı Ali Şimşir ve yönetimiyle beraber Borlu Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Borlulu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Akkal, duyduğu memnuniyeti mahalle halkına teşekkür ederek gösterdi.



AKKAL, ‘SALİHLİ’NİN GELİŞMESİ İÇİN, İYİ PARTİ ÇATISI ALTINDA HİZMET EDECEĞİM’
Köprübaşı ilçe temaslarının ardından Salihli ilçesine hareket eden Akkal ve ekibini Salihli ilçe başkanı Mesut Kızıltuğ ve ilçe yönetimi karşıladı. Salihli ilçe yönetimiyle birlikte Salihli Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaret eden Milletvekili Adayı Tamer Akkal, Oda başkanı İbrahim Yüksel ve yönetimiyle bir araya geldi. Akkal, yapılan ziyarette Salihli’nin gelişmesine ve büyümesine yönelik İYİ Parti’nin çatısı altında hizmet edeceğini belirtti.  Gerçekleştirilen oda ziyaretinin ardından Salihli ilçe Başkanlığı yöneticileriyle beraber Şehitler Mahallesi’nde verilen iftar hayır yemeğine katılan Akkal, yapılan iftarın ardından Özyurt Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.