AKKAL, MAZBATASINI ALDI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 08:43, Güncelleme: 19.03.2018 - 08:43
 

AKKAL, MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz gün partisinin 1.nci Olağan İl Kongresi'nde yeniden seçilerek il başkanlığı koltuğuna oturan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, mazbatasını aldı.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, 14 Mart tarihinde gerçekleştirilen İYİ Parti Manisa 1.nci Olağan İl Kongresi'nde tüm delegelerin oyunu alarak yeniden il başkanlığı görevine gelmişti. Başkan Akkal, oluşturduğu il yönetimi listesinde bulunan partilileriyle birlikte Manisa Adalet Sarayı'nda bulunan Şehzadeler İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü'nden mazbatasını aldı.  İYİ'LER HER ZAMAN KAZANIR Kurum Müdürü Selahattin Bozkurt'un elinden mazbatasını alan Akkal, Adliye Sarayı girişinde kısa bir açıklama yaptı. İYİ'ler her zaman kazanır diyerek sözlerine başlayan Akkal; " Tek aday olarak gerçekleştirdiğimiz il kongremizde sandıktan çıkan oyların hepsini almış bulunmaktayım. Manisa'da birbirinden kıymetli insanların bir araya geldiği bir yönetim listesiyle bugün mazbatamızı almak için buraya geldik. Şehzadeler Seçim Kurulu Müdürümüz Sayın Selahattin Bozkurt beyefendi az önce mazbatamı bana teslim etti. Kendisine ve kongre boyunca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İyiler her zaman kazanır "dedi.  
Geçtiğimiz gün partisinin 1.nci Olağan İl Kongresi'nde yeniden seçilerek il başkanlığı koltuğuna oturan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, mazbatasını aldı.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, 14 Mart tarihinde gerçekleştirilen İYİ Parti Manisa 1.nci Olağan İl Kongresi'nde tüm delegelerin oyunu alarak yeniden il başkanlığı görevine gelmişti. Başkan Akkal, oluşturduğu il yönetimi listesinde bulunan partilileriyle birlikte Manisa Adalet Sarayı'nda bulunan Şehzadeler İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü'nden mazbatasını aldı. 




İYİ'LER HER ZAMAN KAZANIR
Kurum Müdürü Selahattin Bozkurt'un elinden mazbatasını alan Akkal, Adliye Sarayı girişinde kısa bir açıklama yaptı. İYİ'ler her zaman kazanır diyerek sözlerine başlayan Akkal; " Tek aday olarak gerçekleştirdiğimiz il kongremizde sandıktan çıkan oyların hepsini almış bulunmaktayım. Manisa'da birbirinden kıymetli insanların bir araya geldiği bir yönetim listesiyle bugün mazbatamızı almak için buraya geldik. Şehzadeler Seçim Kurulu Müdürümüz Sayın Selahattin Bozkurt beyefendi az önce mazbatamı bana teslim etti. Kendisine ve kongre boyunca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İyiler her zaman kazanır "dedi.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.