“ ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMU %55-58 İLE GEÇER”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 08:46, Güncelleme: 28.11.2016 - 08:46
 

“ ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMU %55-58 İLE GEÇER”

AK Parti Manisa Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, Türkiye’nin Başkanlık sistemi ile tanışması gerektiğine vurgu yaparak, “Anayasa değişikliğinin meclisten 340 ile 345 arası bir oy ile, referandumun da %55 ile %58 arası oy oranıyla geçeceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Manisa Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının erdiği kahvaltıya katıldı.  Kahvaltıya Özdağ’ın yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş’de katıldı. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç; aynı saatlerde AK Parti İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasını koordine etmek üzere Manisa’da bulunanAK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile birlikte olduğu için kahvaltıya katılamadı. “TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE MÜNHASIR” Kahvaltı sırasında AK Parti’nin anayasa değişikliği teklifi ile ilgili konuşan Özdağ,   “Bir ülkücü olarak, eskiden ülkü ocakları başkanlığı yapmış, idamla yargılanmış, 7 yıl hapishane görmüş ve hapisten çıktıktan sonra Muhsin Yazıcıoğlu’nun Genel Başkan Yardımcılığını yapmış birisi olarak diyorum ki, Türkiye Başkanlık sistemi ile tanışmalıdır. Bu değişiklik Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsına münhasır değildir. Bu değişiklik Türkiye’nin geleceğine münhasırdır”dedi. “REFERANDUM %55-58 ARASI GEÇECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM” Özdağ konuşmasını “Bugünkü ortamda kim en çok hak ediyor derseniz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan hak ediyor. Neden derseniz? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını her şeye rağmen kazanmış, parti kurmuş kurduğu partide Genel Başkan olmuş ama milletvekili olamamış, yasağını aşmış ve sonra da 10 seçim kazanmış. Kendi kurduğu parti ise 12 seçim kazandı. 20 yıldır siyasetin fenomeni, belirleyicisi olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan hak ediyor.  Ülkücülerden, Türk Ocaklarından, Aydınlar Ocağından, gerek Büyük Birlikten gerek MHP’den, 12 Eylül öncesi ve sonrasını yaşamış dışarıda kalmış, herhangi bir siyasi teşekkülün içinde yer almamış ülkücüler burada belirleyici olacaklar. Ben onların sağduyulu hareket ederek evet oyu vereceklerini düşünüyorum. Anayasa değişikliğinin meclisten 340 ile 345 arası bir oy ile,  referandumun da %55 ile %58 arası oy oranıyla geçeceğini tahmin ediyorum”ifadeleriyle tamamladı. ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR Kahvaltı sonrasında AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Çimbil, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Ödağ, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Emekli Öğretmen İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emekli Öğretmen Mesude Şen ve Ali Kesimli ile Şehzadelerİlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş’in Öğretmenler gününü kutladı ve Özdağ’a çiçek takdim etti.  
AK Parti Manisa Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, Türkiye’nin Başkanlık sistemi ile tanışması gerektiğine vurgu yaparak, “Anayasa değişikliğinin meclisten 340 ile 345 arası bir oy ile, referandumun da %55 ile %58 arası oy oranıyla geçeceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Manisa Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatının erdiği kahvaltıya katıldı.  Kahvaltıya Özdağ’ın yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş’de katıldı.
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç; aynı saatlerde AK Parti İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasını koordine etmek üzere Manisa’da bulunanAK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile birlikte olduğu için kahvaltıya katılamadı.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE MÜNHASIR”
Kahvaltı sırasında AK Parti’nin anayasa değişikliği teklifi ile ilgili konuşan Özdağ,   “Bir ülkücü olarak, eskiden ülkü ocakları başkanlığı yapmış, idamla yargılanmış, 7 yıl hapishane görmüş ve hapisten çıktıktan sonra Muhsin Yazıcıoğlu’nun Genel Başkan Yardımcılığını yapmış birisi olarak diyorum ki, Türkiye Başkanlık sistemi ile tanışmalıdır. Bu değişiklik Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsına münhasır değildir. Bu değişiklik Türkiye’nin geleceğine münhasırdır”dedi.

“REFERANDUM %55-58 ARASI GEÇECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM”
Özdağ konuşmasını “Bugünkü ortamda kim en çok hak ediyor derseniz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan hak ediyor. Neden derseniz? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını her şeye rağmen kazanmış, parti kurmuş kurduğu partide Genel Başkan olmuş ama milletvekili olamamış, yasağını aşmış ve sonra da 10 seçim kazanmış. Kendi kurduğu parti ise 12 seçim kazandı. 20 yıldır siyasetin fenomeni, belirleyicisi olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan hak ediyor.  Ülkücülerden, Türk Ocaklarından, Aydınlar Ocağından, gerek Büyük Birlikten gerek MHP’den, 12 Eylül öncesi ve sonrasını yaşamış dışarıda kalmış, herhangi bir siyasi teşekkülün içinde yer almamış ülkücüler burada belirleyici olacaklar. Ben onların sağduyulu hareket ederek evet oyu vereceklerini düşünüyorum. Anayasa değişikliğinin meclisten 340 ile 345 arası bir oy ile,  referandumun da %55 ile %58 arası oy oranıyla geçeceğini tahmin ediyorum”ifadeleriyle tamamladı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR
Kahvaltı sonrasında AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Çimbil, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Ödağ, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Emekli Öğretmen İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emekli Öğretmen Mesude Şen ve Ali Kesimli ile Şehzadelerİlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş’in Öğretmenler gününü kutladı ve Özdağ’a çiçek takdim etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.