"BAHÇELİ BOŞ MEYDANA KONUŞTU!"

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 11:11, Güncelleme: 20.03.2019 - 11:11
 

"BAHÇELİ BOŞ MEYDANA KONUŞTU!"

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, MHP’nin Manisa mitinginde işçilerin zorla getirildiğini öne sürerken, buna rağmen miting alanının boş kaldığını söyledi. Balaban, "Cengiz Ergün günden güne kan kaybediyor. Orkun Şıktaşlı’nın anketlerde çıkışı ortadadır. Cengiz Ergün ‘Manisa’da ittifak tavanda var, tabanda yok’ demişti. Evet.  MHP’nin mitingi de bunu gösterdi. Devlet Bahçeli boş meydana konuştu."dedi.
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, parti binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü anan Balaban, şehitleri andı. Yeni Zelanda’da yaşanan olayı da lanetleyen Balaban, “Bu ırkçı saldırıyı lanetliyoruz.Bizler dünyanın neresinde olursa olsun her türlü teröre karşıyız.49 Müslüman’ın sadece Müslüman olduğu için katledilmesi insanlık adına utanç verici bir gelişmedir.Tüm dünya ırkçılığa, din düşmanlığına karşı ortak mücadeleyi geliştirmelidir” diye konuştu.  BALABAN, “EZANA DEĞİL EZENE KARŞIYIZ" AK Parti’nin tükenmişlik sendromunda olduğunu söyleyen  Balaban, “AK Parti ve MHP gerginlik, korku, baskı ve dayatmayı temsil ediyor. Millet İttifakı ise umut, sevgi, saygı, kardeşliği, dayanışmayı, üretimi temsil ediyor. Bizler her zaman Millet İttifakı olarak tüm Türkiye’yi kucaklıyoruz. AK Partili seçmenler de, MHP’li seçmenler de, herkes bizim için değerlidir. Bizim tüm Türkiye’yi kucaklayan bu anlayışımız halkta da karşılık buluyor. Özellikle oy oranı düştükçe AKP kanadı din tüccarlığına soyunuyor. Aynı Orta Çağ’da papaların yaptığı gibi cennetten yer ayarlıyor, Millet İttifakı’na oy verenleri harama ortak olmakla suçluyor. Biz kesinlikle bu seviyeye düşmeyeceğiz. Bizzat Cumhurbaşkanı tarafından 8 Mart’ta kadınların yürüyüşünde polisin engellemesine karşı yaptıkları protestoyu ezan protestosu diye halkı yanlış yönlendiriyor. Biz her türlü inanca saygılıyız. Ezana karşı değiliz, ezene karşıyız. Bu ikinci Kabataş yalanı olarak tarihe geçmiştir” diye konuştu.  MHP VE AK PARTİ SEÇMENİNE SESLENDİ Manisa’da Millet İttifakı’nın büyükşehir ve 17 ilçede iddialı olduğunun altını çizen Balaban, “Seçimlerin favorisiyiz. Orkun Şıktaşlı’nın başkanlığında büyükşehri alacağız. 17 ilçenin 17’sinde de yerel iktidara talibiz. Cengiz Ergün günden güne kan kaybediyor. Orkun Şıktaşlı’nın anketlerde çıkışı ortadadır. Cengiz Ergün ‘Manisa’da ittifak tavanda var, tabanda yok’ demişti. Evet. Yaşananlar bunu doğruluyor. MHP’nin mitingi de bunu gösterdi. Devlet Bahçeli boş meydana konuştu. İşçilerin zorla götürülmesine, işçilerin baskıyla miting alanına götürülmesine karşı miting alanı boştur. Bu da ittifakın tabanda olmadığının kanıtıdır. Biz halkçı belediyeciliği yapacağız. Tüm halkı kucaklayacağız.MHP’ye oy veren, AK Parti’ye oy veren seçmenin de belediyesi olacağız. Kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Herkes belediyeden eşit koşullarda yararlanacak. Cengiz Ergün’ün Millet İttifakı seçmenine ‘illet, zillet’ demesi CHP’li seçmen nezdinde tepki oluşturmuştur. Biz herkesi kucaklayacağız, Manisa’da 31 Mart’ta hep birlikte halkın iktidarını kuracağız. Herkese, her kesime eşit hizmeti götüreceğiz. Belediye olarak iki temel ilkemiz olacak. Adalet ve liyakatin olmadığını belediyeler başarılı olamaz” şeklinde konuştu.-Özlem ŞAHİN 
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, MHP’nin Manisa mitinginde işçilerin zorla getirildiğini öne sürerken, buna rağmen miting alanının boş kaldığını söyledi. Balaban, "Cengiz Ergün günden güne kan kaybediyor. Orkun Şıktaşlı’nın anketlerde çıkışı ortadadır. Cengiz Ergün ‘Manisa’da ittifak tavanda var, tabanda yok’ demişti. Evet.  MHP’nin mitingi de bunu gösterdi. Devlet Bahçeli boş meydana konuştu."dedi.
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, parti binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü anan Balaban, şehitleri andı. Yeni Zelanda’da yaşanan olayı da lanetleyen Balaban, “Bu ırkçı saldırıyı lanetliyoruz.Bizler dünyanın neresinde olursa olsun her türlü teröre karşıyız.49 Müslüman’ın sadece Müslüman olduğu için katledilmesi insanlık adına utanç verici bir gelişmedir.Tüm dünya ırkçılığa, din düşmanlığına karşı ortak mücadeleyi geliştirmelidir” diye konuştu. 

BALABAN, “EZANA DEĞİL EZENE KARŞIYIZ"

AK Parti’nin tükenmişlik sendromunda olduğunu söyleyen  Balaban, “AK Parti ve MHP gerginlik, korku, baskı ve dayatmayı temsil ediyor. Millet İttifakı ise umut, sevgi, saygı, kardeşliği, dayanışmayı, üretimi temsil ediyor. Bizler her zaman Millet İttifakı olarak tüm Türkiye’yi kucaklıyoruz. AK Partili seçmenler de, MHP’li seçmenler de, herkes bizim için değerlidir. Bizim tüm Türkiye’yi kucaklayan bu anlayışımız halkta da karşılık buluyor. Özellikle oy oranı düştükçe AKP kanadı din tüccarlığına soyunuyor. Aynı Orta Çağ’da papaların yaptığı gibi cennetten yer ayarlıyor, Millet İttifakı’na oy verenleri harama ortak olmakla suçluyor. Biz kesinlikle bu seviyeye düşmeyeceğiz. Bizzat Cumhurbaşkanı tarafından 8 Mart’ta kadınların yürüyüşünde polisin engellemesine karşı yaptıkları protestoyu ezan protestosu diye halkı yanlış yönlendiriyor. Biz her türlü inanca saygılıyız. Ezana karşı değiliz, ezene karşıyız. Bu ikinci Kabataş yalanı olarak tarihe geçmiştir” diye konuştu. 

MHP VE AK PARTİ SEÇMENİNE SESLENDİ

Manisa’da Millet İttifakı’nın büyükşehir ve 17 ilçede iddialı olduğunun altını çizen Balaban, “Seçimlerin favorisiyiz. Orkun Şıktaşlı’nın başkanlığında büyükşehri alacağız. 17 ilçenin 17’sinde de yerel iktidara talibiz. Cengiz Ergün günden güne kan kaybediyor. Orkun Şıktaşlı’nın anketlerde çıkışı ortadadır. Cengiz Ergün ‘Manisa’da ittifak tavanda var, tabanda yok’ demişti. Evet. Yaşananlar bunu doğruluyor. MHP’nin mitingi de bunu gösterdi. Devlet Bahçeli boş meydana konuştu. İşçilerin zorla götürülmesine, işçilerin baskıyla miting alanına götürülmesine karşı miting alanı boştur. Bu da ittifakın tabanda olmadığının kanıtıdır. Biz halkçı belediyeciliği yapacağız. Tüm halkı kucaklayacağız.MHP’ye oy veren, AK Parti’ye oy veren seçmenin de belediyesi olacağız. Kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Herkes belediyeden eşit koşullarda yararlanacak. Cengiz Ergün’ün Millet İttifakı seçmenine ‘illet, zillet’ demesi CHP’li seçmen nezdinde tepki oluşturmuştur. Biz herkesi kucaklayacağız, Manisa’da 31 Mart’ta hep birlikte halkın iktidarını kuracağız. Herkese, her kesime eşit hizmeti götüreceğiz. Belediye olarak iki temel ilkemiz olacak. Adalet ve liyakatin olmadığını belediyeler başarılı olamaz” şeklinde konuştu.-Özlem ŞAHİN 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Hamit
(20.03.2019 14:32 - #1702)
Haklısın başkanım
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.