BAŞKAN BİLGİN MÜJDEYİ VERDİ; SARUHANLI'DA İKİ MAHALLE BU KIŞ DOĞALGAZLA ISINACA

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2019 - 15:20, Güncelleme: 22.08.2019 - 15:20
 

BAŞKAN BİLGİN MÜJDEYİ VERDİ; SARUHANLI'DA İKİ MAHALLE BU KIŞ DOĞALGAZLA ISINACA

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçede yıllardır hayali kurulan doğalgaz çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederek, Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahallesinde 1 buçuk ay sonra doğalgaz kullanımına başlanacağını müjdeledi.
Başkan Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ile birlikte, Saruhanlı'da doğalgaz depolama ve dağıtım istasyonunu kurulacağı tesiste incelemelerde bulundu. Tesisteki incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Bilgin, yaklaşık 10 gündür Saruhanlı'da doğalgazla ilgili çalışma yapılmadığı için doğalgazın gelmeyeceği yönünde bazı söylemlerin ortaya atıldığını dile getirdi. Bu tür ifadelerin asılsız olduğunu, doğalgaz depolama ve dağıtım istasyonunun 10 gün sonra Doğalgaz firmasına teslim edileceğini, bundan dolayı sahadaki kazı çalışmalarına ara verildiğini ifade eden Bilgin, "Buradan hemşerilerimize doğalgazın müjdesini verebilirim. 15 Eylül ile 15 Ekim arasında ilçemizde Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahalleleri doğalgazı kullanmaya başlayacak ve bunun rahatlığını yaşayacak. Doğalgazın, Saruhanlımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız, dışarıda söylenen yanlış ifadelere itibar etmesin. Bu konuda Saruhanlı Belediye Başkanı olarak benim, Belediyedeki yöneticilerinin ve doğalgaz Manisa firması yetkililerinin yaptığı açıklamaların dışında yapılan söylemlere itibar etmesinler." şeklinde konuştu.   2020’DE TÜM SARUHANLI  ISINACAK   Depolama ve dolum tesisinin önümüzdeki günlerde Doğalgaz firmasına teslim edileceğini, Bunun ardından, doğalgaz bağlantısını yaptıran abonelerin bu kış doğalgazı kullanmaya başlayacaklarını anlatan Bilgin, "Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahallemize hayırlı olsun. Önümüzdeki 2020 yılında ise doğalgazın tüm Saruhanlı'da kullanılacağı müjdesini şimdiden veriyorum. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun" dedi.  
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçede yıllardır hayali kurulan doğalgaz çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederek, Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahallesinde 1 buçuk ay sonra doğalgaz kullanımına başlanacağını müjdeledi.
Başkan Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ile birlikte, Saruhanlı'da doğalgaz depolama ve dağıtım istasyonunu kurulacağı tesiste incelemelerde bulundu. Tesisteki incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Bilgin, yaklaşık 10 gündür Saruhanlı'da doğalgazla ilgili çalışma yapılmadığı için doğalgazın gelmeyeceği yönünde bazı söylemlerin ortaya atıldığını dile getirdi. Bu tür ifadelerin asılsız olduğunu, doğalgaz depolama ve dağıtım istasyonunun 10 gün sonra Doğalgaz firmasına teslim edileceğini, bundan dolayı sahadaki kazı çalışmalarına ara verildiğini ifade eden Bilgin, "Buradan hemşerilerimize doğalgazın müjdesini verebilirim. 15 Eylül ile 15 Ekim arasında ilçemizde Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahalleleri doğalgazı kullanmaya başlayacak ve bunun rahatlığını yaşayacak. Doğalgazın, Saruhanlımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız, dışarıda söylenen yanlış ifadelere itibar etmesin. Bu konuda Saruhanlı Belediye Başkanı olarak benim, Belediyedeki yöneticilerinin ve doğalgaz Manisa firması yetkililerinin yaptığı açıklamaların dışında yapılan söylemlere itibar etmesinler." şeklinde konuştu.
 
2020’DE TÜM SARUHANLI  ISINACAK
 

Depolama ve dolum tesisinin önümüzdeki günlerde Doğalgaz firmasına teslim edileceğini, Bunun ardından, doğalgaz bağlantısını yaptıran abonelerin bu kış doğalgazı kullanmaya başlayacaklarını anlatan Bilgin, "Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahallemize hayırlı olsun. Önümüzdeki 2020 yılında ise doğalgazın tüm Saruhanlı'da kullanılacağı müjdesini şimdiden veriyorum. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.