BAŞKAN TONGUÇ, 'GÜÇLÜ BAŞKAN,GÜÇLÜ MECLİS'

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2018 - 13:54, Güncelleme: 09.05.2018 - 13:54
 

BAŞKAN TONGUÇ, 'GÜÇLÜ BAŞKAN,GÜÇLÜ MECLİS'

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ekibi 24 Haziran günü yapılacak olan seçimler için hız kesmeden çalışmalara devam ediyor.
Yönetim kurulu ve gençlik kolları olarak mahalle, belde, esnaf ve ev ziyaretlerine devam eden Tonguç, son olarak Sancaklıbozköy, Sancaklıiğdecik ve Karaoğlanlı mahallelerini ziyaret etti.Gittiği yerlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tonguç en son ziyaret ettiği Karaoğlanlı Mahallesi'nde gece geç saatlere kadar mahalle sakinleriyle istişare etti. Çiftçinin, esnafın, kadınların ve gençlerin dertlerini tek tek dinleyen Başkan Tonguç ve ekibi sorunlara çözüm yolları aradı ve hükümet olarak yaptıkları projelerin yapacaklarına teminat olduğunu dile getirdi. 'OYNANAN OYUNLARIN FARKINA VARALIM' Yapılacak olan genel seçimin önemini vurgulayan Tonguç," Bilindiği üzere 24 Haziran günü Yeni Türkiye'miz için sandık başına gideceğiz. Bizler inanıyoruz ki sizler bizleri o seçim günü sandıklarda yalnız bırakmayacaksınız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda sizlerin oyları sayesinde 'Başkan' yapacağız. Allah'ın izniyle sizler 24 Haziran'da taşı toprağı ve insanı altın olan bu güzel ülkemiz üzerinde oynanan oyunların cevabını sandıkta vereceksiniz. Dış güçlerin desteğiyle ve oyunuyla kurulan bu şer ittifakına, bu vatanın öz evlatları olarak gerekli dersi sandıkta vereceksiniz. Ülkemizin daha çok büyüyüp, daha çok gelişmesi ve yenilenmesi için "Güçlü Başkan, Güçlü Meclis" diyoruz. Arkadaşlar şunun çok iyi farkına varmalıyız; Bizim bu topraklardan başka gidecek yerimiz yok, İslam Dini'nin son ve yıkılmaz kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Allah göstermesin zarar görürse Ümmet-i Muhammed zarar görür. Oynanan oyunların farkına varalım. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde onun hak davasında yanında dimdik durarak milletimize kurulan tuzakları 24 Haziranda sandıkta bozalım" ifadelerini kullandı ​
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ekibi 24 Haziran günü yapılacak olan seçimler için hız kesmeden çalışmalara devam ediyor.






Yönetim kurulu ve gençlik kolları olarak mahalle, belde, esnaf ve ev ziyaretlerine devam eden Tonguç, son olarak Sancaklıbozköy, Sancaklıiğdecik ve Karaoğlanlı mahallelerini ziyaret etti.Gittiği yerlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tonguç en son ziyaret ettiği Karaoğlanlı Mahallesi'nde gece geç saatlere kadar mahalle sakinleriyle istişare etti. Çiftçinin, esnafın, kadınların ve gençlerin dertlerini tek tek dinleyen Başkan Tonguç ve ekibi sorunlara çözüm yolları aradı ve hükümet olarak yaptıkları projelerin yapacaklarına teminat olduğunu dile getirdi.






'OYNANAN OYUNLARIN FARKINA VARALIM'

Yapılacak olan genel seçimin önemini vurgulayan Tonguç," Bilindiği üzere 24 Haziran günü Yeni Türkiye'miz için sandık başına gideceğiz. Bizler inanıyoruz ki sizler bizleri o seçim günü sandıklarda yalnız bırakmayacaksınız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda sizlerin oyları sayesinde 'Başkan' yapacağız. Allah'ın izniyle sizler 24 Haziran'da taşı toprağı ve insanı altın olan bu güzel ülkemiz üzerinde oynanan oyunların cevabını sandıkta vereceksiniz. Dış güçlerin desteğiyle ve oyunuyla kurulan bu şer ittifakına, bu vatanın öz evlatları olarak gerekli dersi sandıkta vereceksiniz. Ülkemizin daha çok büyüyüp, daha çok gelişmesi ve yenilenmesi için "Güçlü Başkan, Güçlü Meclis" diyoruz. Arkadaşlar şunun çok iyi farkına varmalıyız; Bizim bu topraklardan başka gidecek yerimiz yok, İslam Dini'nin son ve yıkılmaz kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Allah göstermesin zarar görürse Ümmet-i Muhammed zarar görür. Oynanan oyunların farkına varalım. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde onun hak davasında yanında dimdik durarak milletimize kurulan tuzakları 24 Haziranda sandıkta bozalım" ifadelerini kullandı


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.