Baybatur; 'AK Parti'de FETÖ Mensubu Hiç Kimse Yok'

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2016 - 09:26, Güncelleme: 25.10.2016 - 09:26
 

Baybatur; 'AK Parti'de FETÖ Mensubu Hiç Kimse Yok'

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Türkiye’nin gündemi ile ilgili değerlendirmeler de bulundu.
Türkiye’nin neden terör örgütlerinin hedefinde olduğunu, FETÖ operasyonlarını ve AK Parti’nin bu konuya yönelik takındığı tavrı, Çocuk istismarına karşı ne gibi önlemler alınacağına ve AK Parti’nin kongrelerinde eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın neden yer almadığına dair sorulan soruları yanıtladı. TERÖR ÖRGÜTLERİ TÜRKİYE’NİN ÜZERİNE GELİYOR Türkiye’nin geliştikçe dış güçlerin hedefi olduğunu belirten Baybatur; “Gayri safi milli hasıla, ekonomik çalışmalar, yatırımlar, dünyadaki mazlumların yanında olma, Filistin, Sudan’dan Mynmar’a kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti artık kendine biçilen gömleği yırtıp atmış, daha geniş, daha rahat gömlek giyme derdinde olduğu için bütün terör örgütleri üstüne gelmektedir. Terör örgütleri birer maşadır. Dünyadaki emperyal güçlerin Türkiye’nin bu büyümesinden duyduğu rahatsızlıktan dolayı bizlere karşı, ülkemize, devletimize karşı saldırılar yapmaktadır. Şunu unutmamaları gerekiyor. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi biz bir ölür bin diriliriz. Bizden ne kadar çok insanı şehit ederlerse etsinler hiç önemli değil. Hepimiz şahadetin ne kadar kıymetli olduğunu bilen insanlarız. İnşallah Rabbim bize de şahadeti nasip eder. Bunlar yaptıkları saldırılarla bizleri korkutacaklarını, sindireceklerini düşünüyorlarsa bilakis Doğu ve Güneydoğu'daki kardeşlerimiz daha da aşk ve şevkle orada PKK terör örgütünün sonunun gelmesi için büyük mücadele sarf ediyor. Devletimiz, hükümetimiz büyük mücadele veriyor. Bu millet Allah’ın izniyle hamdolsun ayağa kalkmıştır. Bu saatten sonra Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu milleti ve bu devleti artık kolay kolay kimse durduramaz. Bunu bilen emperyal devletler ve şer güçler içeriden ve dışarıdan bu ülkenin bekası için saldırı halindeler. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan güçlü bir şekilde liderliğini gösterdiği müddetçe bu ülkenin belini kimse kıramayacak, tekrar diz çökertemeyecektir. Biz gönül coğrafyamızla beraber kendi sınırlarımızı muhafaza altında tutarak, bütün terör örgütlerine nerede olursa olsun inlerini başlarına yıkarak mücadeleye devam edeceğiz. Galip ve zaferi kazanacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu millet olacaktır. Bundan hiçbir endişeniz olmasın” dedi. İDAMA ‘EVET’ OYU VERECEĞİZ Son dönemde terör örgütü mensubu ve tecavüz olaylarına karışmış suçlular için istenen idam talepleriyle ilgili soru üzerine Baybatur, ‘İdamla alakalı bir husus gelirse bizde milletvekilleri olarak ‘evet’ oyunu kullanacağız. Süreci bekliyoruz. Hem terör örgütü mensuplarına hem de Alaşehir’deki olayda olduğu gibi sapıkların ve psikopatlara ilgili cezanın verilmesini şahsım olarak istiyorum. Şuan 15 Temmuz’la alakalı hukuki süreç birinci derecede gündemimizde. Bu süreç bittikten sonra o konuyla ilgili de karar alacağız’ dedi.  
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Türkiye’nin gündemi ile ilgili değerlendirmeler de bulundu.
Türkiye’nin neden terör örgütlerinin hedefinde olduğunu, FETÖ operasyonlarını ve AK Parti’nin bu konuya yönelik takındığı tavrı, Çocuk istismarına karşı ne gibi önlemler alınacağına ve AK Parti’nin kongrelerinde eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın neden yer almadığına dair sorulan soruları yanıtladı.

TERÖR ÖRGÜTLERİ TÜRKİYE’NİN ÜZERİNE GELİYOR
Türkiye’nin geliştikçe dış güçlerin hedefi olduğunu belirten Baybatur; “Gayri safi milli hasıla, ekonomik çalışmalar, yatırımlar, dünyadaki mazlumların yanında olma, Filistin, Sudan’dan Mynmar’a kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti artık kendine biçilen gömleği yırtıp atmış, daha geniş, daha rahat gömlek giyme derdinde olduğu için bütün terör örgütleri üstüne gelmektedir. Terör örgütleri birer maşadır. Dünyadaki emperyal güçlerin Türkiye’nin bu büyümesinden duyduğu rahatsızlıktan dolayı bizlere karşı, ülkemize, devletimize karşı saldırılar yapmaktadır. Şunu unutmamaları gerekiyor. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi biz bir ölür bin diriliriz. Bizden ne kadar çok insanı şehit ederlerse etsinler hiç önemli değil. Hepimiz şahadetin ne kadar kıymetli olduğunu bilen insanlarız. İnşallah Rabbim bize de şahadeti nasip eder. Bunlar yaptıkları saldırılarla bizleri korkutacaklarını, sindireceklerini düşünüyorlarsa bilakis Doğu ve Güneydoğu'daki kardeşlerimiz daha da aşk ve şevkle orada PKK terör örgütünün sonunun gelmesi için büyük mücadele sarf ediyor. Devletimiz, hükümetimiz büyük mücadele veriyor. Bu millet Allah’ın izniyle hamdolsun ayağa kalkmıştır. Bu saatten sonra Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu milleti ve bu devleti artık kolay kolay kimse durduramaz. Bunu bilen emperyal devletler ve şer güçler içeriden ve dışarıdan bu ülkenin bekası için saldırı halindeler. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan güçlü bir şekilde liderliğini gösterdiği müddetçe bu ülkenin belini kimse kıramayacak, tekrar diz çökertemeyecektir. Biz gönül coğrafyamızla beraber kendi sınırlarımızı muhafaza altında tutarak, bütün terör örgütlerine nerede olursa olsun inlerini başlarına yıkarak mücadeleye devam edeceğiz. Galip ve zaferi kazanacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu millet olacaktır. Bundan hiçbir endişeniz olmasın” dedi.

İDAMA ‘EVET’ OYU VERECEĞİZ
Son dönemde terör örgütü mensubu ve tecavüz olaylarına karışmış suçlular için istenen idam talepleriyle ilgili soru üzerine Baybatur, ‘İdamla alakalı bir husus gelirse bizde milletvekilleri olarak ‘evet’ oyunu kullanacağız. Süreci bekliyoruz. Hem terör örgütü mensuplarına hem de Alaşehir’deki olayda olduğu gibi sapıkların ve psikopatlara ilgili cezanın verilmesini şahsım olarak istiyorum. Şuan 15 Temmuz’la alakalı hukuki süreç birinci derecede gündemimizde. Bu süreç bittikten sonra o konuyla ilgili de karar alacağız’ dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.