BAZI BELEDİYE BAŞKANLARI İYİ PARTİ'YE Mİ GEÇECEK?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2017 - 17:25, Güncelleme: 01.11.2017 - 17:25
 

BAZI BELEDİYE BAŞKANLARI İYİ PARTİ'YE Mİ GEÇECEK?

Manisa'da, Meral Akşener'e açık destek veren ve 500 kişiyle birlikte MHP'den istifa edip İyi Parti'ye katılan MHP Manisa eski İl Başkanı Tamer Akkal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Partinin Manisalılardan çok büyük ilgi gördüğünü belirten Akkal, önümüzdeki günlerde Manisa merkez ve ilçelerde, bazı belediye başkanlarının ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra birçok iş adamının da İyi Parti'ye katılacağını açıkladı.
Haber Caner KILIÇ- Meral Akşener tarafından 25 Ekim’de kurulan İyi Parti’ye geçen MHP Manisa eski İl Başkanlı Tamer Akkal, önümüzdeki günlerde teşkilat çalışmalarına Manisa’da da başlanacağını söyledi. Gelecek haftadan itibaren Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın her gün belli sayıda ili açıklayacağını, Türkiye genelinde teşkilatlanmayı ay sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Akkal, teşkilat çalışmalarını tamamladıktan sonra ilk genel kurulu yapacaklarını söyledi. KADINLAR ÖN SAFLARDA OLACAK İyi Parti’nin Türkiye’ye iyi geleceğini belirten Akkal, çok güzel hazırlanan bir parti tüzüğü ve parti programının olduğunu ifade etti. Partide yüzde 25’lik cinsiyet kotasının olacağını vurgulayan Akkal, “Yönetimin en az yüzde 25’i erkekse, yüzde 75’i kadınlardan, yüzde 25’i kadınsa yüzde 75’i erkeklerden oluşacak. Bundan dolayı kadınlar İyi Parti’de ön saflarda olacak” dedi. MHP ALTERNAFİ DEĞİL İKTİDAR ALTERNATİFİ CHP, MHP ve AK Parti’den insanların İyi Parti’ye üye olmaya başladığını belirten Akkal, “MHP’ye alternatif olarak asla kurulmadık. Biz iktidara alternatifiz. Biz ne sağda ne solda tam merkezde kurulmuş bir partiyiz. Vatan, bayrak sevdası olan herkese bizim partide yerimiz vardır. 2019’da yapılacak olan seçimlerde genel başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı seçeceğiz. İnsanlar İyi Parti’ye bir şans verecektir.” diye konuştu. BELEDİYE BAŞKANLARINDAN PARTİYE GEÇECEK İSİMLER VAR Partinin yeni kurulduğunu ve teşkilat çalışmalarına başladığını vurgulayan Akkal, “Manisa merkez ve ilçelerde partimizin kurulmasını bekleyen belediye başkanları, belediye meclis üyelerimiz var. Belediye başkanlarından partimize geçecek olan insanlar var. İş adamları ve siyasetçiler katılacak. Yani Manisa’nın önde gelen insanları partimize katılacaktır. Vatan ve bayrak sevdası olan herkese kapımız açık” dedi. Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener'in Genel Başkanlığında kurulan İyi Parti'de il teşkilatlanmaları Kasım ayı içersinde tamamlanması bekleniyor.  
Manisa'da, Meral Akşener'e açık destek veren ve 500 kişiyle birlikte MHP'den istifa edip İyi Parti'ye katılan MHP Manisa eski İl Başkanı Tamer Akkal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Partinin Manisalılardan çok büyük ilgi gördüğünü belirten Akkal, önümüzdeki günlerde Manisa merkez ve ilçelerde, bazı belediye başkanlarının ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra birçok iş adamının da İyi Parti'ye katılacağını açıkladı.
Haber Caner KILIÇ-
Meral Akşener tarafından 25 Ekim’de kurulan İyi Parti’ye geçen MHP Manisa eski İl Başkanlı Tamer Akkal, önümüzdeki günlerde teşkilat çalışmalarına Manisa’da da başlanacağını söyledi. Gelecek haftadan itibaren Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın her gün belli sayıda ili açıklayacağını, Türkiye genelinde teşkilatlanmayı ay sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Akkal, teşkilat çalışmalarını tamamladıktan sonra ilk genel kurulu yapacaklarını söyledi.
KADINLAR ÖN SAFLARDA OLACAK
İyi Parti’nin Türkiye’ye iyi geleceğini belirten Akkal, çok güzel hazırlanan bir parti tüzüğü ve parti programının olduğunu ifade etti. Partide yüzde 25’lik cinsiyet kotasının olacağını vurgulayan Akkal, “Yönetimin en az yüzde 25’i erkekse, yüzde 75’i kadınlardan, yüzde 25’i kadınsa yüzde 75’i erkeklerden oluşacak. Bundan dolayı kadınlar İyi Parti’de ön saflarda olacak” dedi.
MHP ALTERNAFİ DEĞİL İKTİDAR ALTERNATİFİ
CHP, MHP ve AK Parti’den insanların İyi Parti’ye üye olmaya başladığını belirten Akkal, “MHP’ye alternatif olarak asla kurulmadık. Biz iktidara alternatifiz. Biz ne sağda ne solda tam merkezde kurulmuş bir partiyiz. Vatan, bayrak sevdası olan herkese bizim partide yerimiz vardır. 2019’da yapılacak olan seçimlerde genel başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı seçeceğiz. İnsanlar İyi Parti’ye bir şans verecektir.” diye konuştu.
BELEDİYE BAŞKANLARINDAN PARTİYE GEÇECEK İSİMLER VAR
Partinin yeni kurulduğunu ve teşkilat çalışmalarına başladığını vurgulayan Akkal, “Manisa merkez ve ilçelerde partimizin kurulmasını bekleyen belediye başkanları, belediye meclis üyelerimiz var. Belediye başkanlarından partimize geçecek olan insanlar var. İş adamları ve siyasetçiler katılacak. Yani Manisa’nın önde gelen insanları partimize katılacaktır. Vatan ve bayrak sevdası olan herkese kapımız açık” dedi.
Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener'in Genel Başkanlığında kurulan İyi Parti'de il teşkilatlanmaları Kasım ayı içersinde tamamlanması bekleniyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.