BOZYAKA ADAYLIĞININ KESİNLEŞTİĞİNİ DUYURDU

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2018 - 09:56, Güncelleme: 15.11.2018 - 09:56
 

BOZYAKA ADAYLIĞININ KESİNLEŞTİĞİNİ DUYURDU

Yunusemre’den belediye başkan aday adaylığını açıklayan Serdar Bozyaka ise ilçe başkanlığında düzenlediği toplantı ile kendisinin adaylığının da kesinleştiğini söyledi.
Partililerin ve İlçe Başkanı Bülent Mersinli’nin katıldığı toplantıda konuşan Bozyaka, aday olmak için son dakikaya kadar beklediğini belirterek, “3 milletvekilimizin, ilçe yönetimimizin, il başkanlığının adaylığımla ilgili tam desteği vardır. Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel adaylık teklifini şahsıma yapan ilk kişidir. Yaptığım son görüşmede de bu görüşünün arkasında olduğunu, Yunusemre’de tek adayın şahsım olduğunu ifade etmiştir. Bu saatten sonra CHP olarak Yunusemre Belediyesi’ni almaya odaklanmalıyız” diye konuştu. Kendisine ilk  Parti Meclisi toplantısında adaylığının kesinleşeceğinin söylendiğini anlatan Bozyaka, “3 ilçemizin belediye başkan adayı kesinleşti. CHP ve İYİ Parti’nin yaptığı ittifak görüşmeleri nedeniyle siyasi nezaketen merkez ilçelerde belediye başkan adaylarının kesinleşmemesi, bir sonraki parti meclisinde belirlenmesi için karar alındı. Yunusemre’de belediye başkan adayımız kesinleşmemiş olsa da Grup Başkanvekili Özgür Özel ve il başkanımızın sözleri ile belediye başkan adayı olarak sahaya çıkıp çalışabileceğimizi, bunu ilan edebileceğimizi, ittifakın da bunun üzerine yapılması gerektiğini ifade ettiler. Bu saatten itibaren Yunusemre Belediye başkan adayı olarak çalışmaya başlıyoruz” dedi. İsmi kesinleşen CHP Belediye Başkan adayları arasında yer alan CHP Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Zeki Bilgin yaptığı ilk açıklamada, 4 yıl boyunca sahada belediye başkan adayı gibi çalıştığını ifade ederek, “Zaten tek adaydım. Hem ilçe başkanlığı görevinde bulundum, hem de Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde CHP Grup Başkan vekiliydim. Partim için çalışmalarıma hala devam ediyorum. Saruhanlı Belediyesi’ne CHP’nin bayrağını dikmek için gereken neyse gece-gündüz demeden yapacağım.  AK Partili belediyecilik döneminde ilçemizde bir şey olmadı.  Bir şeyler yapılıyor gibi ama yapılan yok. Saruhanlı’da garaj, huzurevi, kreş, soğuk havadeposu, hayvan pazarı yok. Sosyal tesisler yok. Saruhanlı’nın makus tarihi değiştirmek için yola çıktık. Mecliste grup başkanvekilliğimde neler yapabileceğimizi gösterdik. Eğer ilçe halkım fırsat verirse CHP Belediyeciliğinde neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz’’ dedi.
Yunusemre’den belediye başkan aday adaylığını açıklayan Serdar Bozyaka ise ilçe başkanlığında düzenlediği toplantı ile kendisinin adaylığının da kesinleştiğini söyledi.
Partililerin ve İlçe Başkanı Bülent Mersinli’nin katıldığı toplantıda konuşan Bozyaka, aday olmak için son dakikaya kadar beklediğini belirterek, “3 milletvekilimizin, ilçe yönetimimizin, il başkanlığının adaylığımla ilgili tam desteği vardır. Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel adaylık teklifini şahsıma yapan ilk kişidir. Yaptığım son görüşmede de bu görüşünün arkasında olduğunu, Yunusemre’de tek adayın şahsım olduğunu ifade etmiştir. Bu saatten sonra CHP olarak Yunusemre Belediyesi’ni almaya odaklanmalıyız” diye konuştu.

Kendisine ilk  Parti Meclisi toplantısında adaylığının kesinleşeceğinin söylendiğini anlatan Bozyaka, “3 ilçemizin belediye başkan adayı kesinleşti. CHP ve İYİ Parti’nin yaptığı ittifak görüşmeleri nedeniyle siyasi nezaketen merkez ilçelerde belediye başkan adaylarının kesinleşmemesi, bir sonraki parti meclisinde belirlenmesi için karar alındı. Yunusemre’de belediye başkan adayımız kesinleşmemiş olsa da Grup Başkanvekili Özgür Özel ve il başkanımızın sözleri ile belediye başkan adayı olarak sahaya çıkıp çalışabileceğimizi, bunu ilan edebileceğimizi, ittifakın da bunun üzerine yapılması gerektiğini ifade ettiler. Bu saatten itibaren Yunusemre Belediye başkan adayı olarak çalışmaya başlıyoruz” dedi.

İsmi kesinleşen CHP Belediye Başkan adayları arasında yer alan CHP Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Zeki Bilgin yaptığı ilk açıklamada, 4 yıl boyunca sahada belediye başkan adayı gibi çalıştığını ifade ederek, “Zaten tek adaydım. Hem ilçe başkanlığı görevinde bulundum, hem de Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde CHP Grup Başkan vekiliydim. Partim için çalışmalarıma hala devam ediyorum. Saruhanlı Belediyesi’ne CHP’nin bayrağını dikmek için gereken neyse gece-gündüz demeden yapacağım.  AK Partili belediyecilik döneminde ilçemizde bir şey olmadı.  Bir şeyler yapılıyor gibi ama yapılan yok. Saruhanlı’da garaj, huzurevi, kreş, soğuk havadeposu, hayvan pazarı yok. Sosyal tesisler yok. Saruhanlı’nın makus tarihi değiştirmek için yola çıktık. Mecliste grup başkanvekilliğimde neler yapabileceğimizi gösterdik. Eğer ilçe halkım fırsat verirse CHP Belediyeciliğinde neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.