CHP HAFTASONU SEÇİM HEYECANI YAŞADI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2018 - 13:10, Güncelleme: 01.01.2018 - 13:10
 

CHP HAFTASONU SEÇİM HEYECANI YAŞADI

Cumhuriyet Halk Partisi, Manisa’da seçim heyecanıyla dolu bir haftasonu geçirdi. Partililer, cumartesi günü hem İl Gençlik Kolları Başkanını hem de Yunusemre ilçe Kadın Kolları Başkanını belirledi.
DURBAY GÜVEN TAZELEDİ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Gençlik Kolları başkanını seçti. MASKİ Odalar Ve Dernekler Binası Konferans Salonunda gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Gülşah Durbay ile CHP Gölmarmara Gençlik Kolları Başkanı Sercan Aybek yarıştı.  Divan Başkanlığına Ulaş Özel seçildi. 286 delegeden 112’si oy kullandı. 2015 yılından beri Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Gülşah Durbay, oyların 81’ini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Rakibi Sercan Aybek ise 31 oyda kaldı.  Yeniden CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, kongreye katılan herkes e teşekkür etti. Durbay, gençler olarak CHP’yi hem Manisa’da hem de Türkiye’de iktidara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. CEBECİ İKİ DÖNEMDİR TEK ADAY CHP Yunusemre’de de, Kadin Kollari Başkanlığı için 2. Olağan Kongre gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleşen seçimde Divan Başkanlığını CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer yaptı. Tek aday olarak gidilen seçimde mevcut Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdakul Cebeci yeniden başkan oldu. Cebeci geçen dönem yapılan seçimde de tek aday olarak seçime girmiş ve başkanlığa getirilmişti.   
Cumhuriyet Halk Partisi, Manisa’da seçim heyecanıyla dolu bir haftasonu geçirdi. Partililer, cumartesi günü hem İl Gençlik Kolları Başkanını hem de Yunusemre ilçe Kadın Kolları Başkanını belirledi.
DURBAY GÜVEN TAZELEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Gençlik Kolları başkanını seçti. MASKİ Odalar Ve Dernekler Binası Konferans Salonunda gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Gülşah Durbay ile CHP Gölmarmara Gençlik Kolları Başkanı Sercan Aybek yarıştı.  Divan Başkanlığına Ulaş Özel seçildi. 286 delegeden 112’si oy kullandı. 2015 yılından beri Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Gülşah Durbay, oyların 81’ini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Rakibi Sercan Aybek ise 31 oyda kaldı.  Yeniden CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, kongreye katılan herkes e teşekkür etti. Durbay, gençler olarak CHP’yi hem Manisa’da hem de Türkiye’de iktidara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.



CEBECİ İKİ DÖNEMDİR TEK ADAY
CHP Yunusemre’de de, Kadin Kollari Başkanlığı için 2. Olağan Kongre gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleşen seçimde Divan Başkanlığını CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer yaptı. Tek aday olarak gidilen seçimde mevcut Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdakul Cebeci yeniden başkan oldu. Cebeci geçen dönem yapılan seçimde de tek aday olarak seçime girmiş ve başkanlığa getirilmişti. 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.