CHP İLE İYİ PARTİ İTTİFAK İÇİN ANLAŞTI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2018 - 21:03, Güncelleme: 21.11.2018 - 21:03
 

CHP İLE İYİ PARTİ İTTİFAK İÇİN ANLAŞTI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP ile yürütülen görüşmelere ilişkin açıklama yaptı. Aydın "Yol haritasını belirlemeye başladık" dedi.
CHP-İYİ Parti arasında yerel seçimde işbirliğine yönelik teknik toplantılar devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile görüşmesinin ardından açıklama yaptı.   "EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMELER TAMAMLANACAK" İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "İsim gibi konulara girmedik. Hiç isim konuşmadık. İl ve ilçe sayısı verecek durumda değiliz. En kısa zamanda görüşmeler tamamlanacak" dedi.   İKİ PARTİDEN İLK KEZ İTTİFAK İÇİN AÇIKLAMA YAPILDI Açıklama iki parti heyetlerinin yaptığı görüşmenin ardından geldi. CHP ile İYİ Parti yerel seçim için vekil düzeyinde görüşme yapıyordu. Ancak taraflardan bugüne kadar bir açıklama gelmemişti. Yerel seçimler 31 Mart 2019'da düzenlenecek. HABERLER.COM  
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP ile yürütülen görüşmelere ilişkin açıklama yaptı. Aydın "Yol haritasını belirlemeye başladık" dedi.
CHP-İYİ Parti arasında yerel seçimde işbirliğine yönelik teknik toplantılar devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile görüşmesinin ardından açıklama yaptı.
 
"EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMELER TAMAMLANACAK"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "İsim gibi konulara girmedik. Hiç isim konuşmadık. İl ve ilçe sayısı verecek durumda değiliz. En kısa zamanda görüşmeler tamamlanacak" dedi.
 
İKİ PARTİDEN İLK KEZ İTTİFAK İÇİN AÇIKLAMA YAPILDI
Açıklama iki parti heyetlerinin yaptığı görüşmenin ardından geldi. CHP ile İYİ Parti yerel seçim için vekil düzeyinde görüşme yapıyordu. Ancak taraflardan bugüne kadar bir açıklama gelmemişti. Yerel seçimler 31 Mart 2019'da düzenlenecek. HABERLER.COM
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.