CHP MANİSA TEŞKİLATI İSTANBUL’DA YAŞAYAN 35 BİN MANİSALIYLA TEMASA GEÇECEK  

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2019 - 15:18, Güncelleme: 09.05.2019 - 15:18
 

CHP MANİSA TEŞKİLATI İSTANBUL’DA YAŞAYAN 35 BİN MANİSALIYLA TEMASA GEÇECEK  

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun tekrar kazanması için Manisa teşkilatının destek vereceğini duyurdu. CHP Manisa teşkilatının İstanbul’da yaşayan 35 bin Manisalıyı tek tek ziyaret ederek İmamoğlu için oy isteyeceklerini belirten CHP’li Balaban, “Bu bir demokrasi seferberliğidir”  dedi.  
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerinin tekrar edilmesi kararının ardından, partisinin il binasında bir açıklama yaptı.  23 Haziran’da gerçekleşecek seçimde Ekrem İmamoğlu'nun tekrar kazanması için CHP Manisa teşkilatının maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini belirten Balaban, 6 Mayıs’ta YSK’nin seçimi iptal etmesini sivil darbe olarak değerlendirdi.   CHP’li Balaban, seçimin iptal edilmesinden sonra CHP teşkilatının, partilerine yakışır bir şekilde sağduyuyla hareket ettiklerini belirterek, “Sayın, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve parti meclisimiz, merkez kurul üyelerimiz konuya sağ duyuyla yaklaşmışlardır. Halkı galeyana getiren, provokasyonlara ortam hazırlayan hiçbir açıklama yapmamışlardır. Sadece demokrasi ve hukuk çerçevesi içerisinde net bir şekilde tepkilerini göstermişlerdir. CHP bu ülkenin sigortasıdır” şeklinde konuştu.   “AK PARTİ’NİN FİİLİ MEŞRUHATI SONA ERMİŞTİR”    6 Mayıs tarihinin önemli bir tarih olduğunu söyleyen CHP’li Balaban,  “6 Mayıs 1972’de Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın tam bağımsız Türkiye uğruna gözünü kırmadan darağacına gittikleri tarih.  6 Mayıs’ta onları saygı ile anarken 6 Mayıs 2019’ta ikinci bir üzücü durumla karşı karşıya kaldık. Yüksek Seçim Kurulu 6 Mayıs’ta resmen bir hukuk cinayeti işlemiştir. Yapılan resmen bir sivil darbedir. Ama bu ülkede darbeciler, kaybetmeye mahkumdur. 12 Mart darbecilerini kimse hatırlamıyorsa, 12 Eylül darbecileri nefretle anılıyorsa, 28 Şubat’ta darbeciler kınanıyorsa aynen bu darbeyi yaptıran AKP de, YSK da halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Bu darbeden sonra AK Parti’nin fiili olarak meşruhatı sona ermiştir. AK Parti, Türk siyasi tarihinin tozlu raflarında yerini alacaktır. Darbeciler hiçbir zaman kazanamaz kaybeder” ifadelerini kullandı.   “İSTANBUL’DA GÖREV ALMAK İÇİN YANIP TUTUŞUYORLAR”   CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, İstanbul’u tekrar kazanmak için çok iyi bir şekilde örgütleneceklerine vurgu yaprak, “Manisa il örgütü olarak başta milletvekillerimizle birlikte tüm teşkilat yapılanmamızla İstanbul’da çalışmaya başlayacağız. Hepimiz harekete geçeceğiz.  İstanbul’da 35 bin Manisalı vatandaşımız yaşıyor. Dernekleri var. Belediye başkanlarımızla birlikte oradaki Manisalı vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Gönüllülük esaslı olarak belediye başkanımıza oy vermeye ikna edeceğiz. Bu konuda da kısa sürede İstanbul il örgütünden talimat bekleyecek ona göre hareket edeceğiz.  Binlerce vatandaş, binlerce partilimiz İstanbul’da görev almak için yanıp tutuşuyor. İstanbul’da her türlü göreve hazırız diyorlar.  Bu bir demokrasi seferliğidir. Partililerimiz her türlü fedakarlığı yapmaya hazır. Bu seçim herkesi kucaklama, kimseyi ötekileştirmeme seçimidir” dedi. -Özlem ŞAHİN  
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun tekrar kazanması için Manisa teşkilatının destek vereceğini duyurdu. CHP Manisa teşkilatının İstanbul’da yaşayan 35 bin Manisalıyı tek tek ziyaret ederek İmamoğlu için oy isteyeceklerini belirten CHP’li Balaban, “Bu bir demokrasi seferberliğidir”  dedi.  
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerinin tekrar edilmesi kararının ardından, partisinin il binasında bir açıklama yaptı.  23 Haziran’da gerçekleşecek seçimde Ekrem İmamoğlu'nun tekrar kazanması için CHP Manisa teşkilatının maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini belirten Balaban, 6 Mayıs’ta YSK’nin seçimi iptal etmesini sivil darbe olarak değerlendirdi.
 
CHP’li Balaban, seçimin iptal edilmesinden sonra CHP teşkilatının, partilerine yakışır bir şekilde sağduyuyla hareket ettiklerini belirterek, “Sayın, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve parti meclisimiz, merkez kurul üyelerimiz konuya sağ duyuyla yaklaşmışlardır. Halkı galeyana getiren, provokasyonlara ortam hazırlayan hiçbir açıklama yapmamışlardır. Sadece demokrasi ve hukuk çerçevesi içerisinde net bir şekilde tepkilerini göstermişlerdir. CHP bu ülkenin sigortasıdır” şeklinde konuştu.
 
“AK PARTİ’NİN FİİLİ MEŞRUHATI SONA ERMİŞTİR”
 
 6 Mayıs tarihinin önemli bir tarih olduğunu söyleyen CHP’li Balaban,  “6 Mayıs 1972’de Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın tam bağımsız Türkiye uğruna gözünü kırmadan darağacına gittikleri tarih.  6 Mayıs’ta onları saygı ile anarken 6 Mayıs 2019’ta ikinci bir üzücü durumla karşı karşıya kaldık. Yüksek Seçim Kurulu 6 Mayıs’ta resmen bir hukuk cinayeti işlemiştir. Yapılan resmen bir sivil darbedir. Ama bu ülkede darbeciler, kaybetmeye mahkumdur. 12 Mart darbecilerini kimse hatırlamıyorsa, 12 Eylül darbecileri nefretle anılıyorsa, 28 Şubat’ta darbeciler kınanıyorsa aynen bu darbeyi yaptıran AKP de, YSK da halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Bu darbeden sonra AK Parti’nin fiili olarak meşruhatı sona ermiştir. AK Parti, Türk siyasi tarihinin tozlu raflarında yerini alacaktır. Darbeciler hiçbir zaman kazanamaz kaybeder” ifadelerini kullandı.
 
“İSTANBUL’DA GÖREV ALMAK İÇİN YANIP TUTUŞUYORLAR”
 
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, İstanbul’u tekrar kazanmak için çok iyi bir şekilde örgütleneceklerine vurgu yaprak, “Manisa il örgütü olarak başta milletvekillerimizle birlikte tüm teşkilat yapılanmamızla İstanbul’da çalışmaya başlayacağız. Hepimiz harekete geçeceğiz.  İstanbul’da 35 bin Manisalı vatandaşımız yaşıyor. Dernekleri var. Belediye başkanlarımızla birlikte oradaki Manisalı vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Gönüllülük esaslı olarak belediye başkanımıza oy vermeye ikna edeceğiz. Bu konuda da kısa sürede İstanbul il örgütünden talimat bekleyecek ona göre hareket edeceğiz.  Binlerce vatandaş, binlerce partilimiz İstanbul’da görev almak için yanıp tutuşuyor. İstanbul’da her türlü göreve hazırız diyorlar.  Bu bir demokrasi seferliğidir. Partililerimiz her türlü fedakarlığı yapmaya hazır. Bu seçim herkesi kucaklama, kimseyi ötekileştirmeme seçimidir” dedi. -Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.