CHP MANİSA’DA 'LİSTE' KRİZİ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2018 - 13:26, Güncelleme: 21.05.2018 - 13:26
 

CHP MANİSA’DA 'LİSTE' KRİZİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kulis bilgileri olarak gündem yaratan aday listelerine tepki yağdı.
CHP Manisa mevcut milletvekilleri Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu liste dışı bırakıldı. CHP seçmenleri, listenin şokunu yaşarken, ilk sıralarda bir kadın adayın olmaması tepkileri daha da arttırdı. Sosyal medyada eleştiri bombardımanına tutulan bu listenin genel merkeze taşındığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre;  CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, duyulan bu rahatsızlığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a iletti. Manisa İl Başkanı Semih Balaban’ın liste konusunda itirazda bulunduğu öğrenildi.CHP’lilerde rahatsızlık yaratan bu listenin, örgütün kadınlarının ve tabanın motivasyonunu bozduğu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a iletildiği veCHP’nin Manisa’da daha başarılı olması açısından yapılan yanlışlardan mutlaka dönülmesi gerektiğini belirtildi. BİR KİŞİ TARAFINDAN YAPILMIŞ BİR LİSTE ALGISI CHP Manisa İl Örgütünün düşüncelerinin hiçbir şekilde ciddiye alınmadığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a bildirilirken; Başkan Balaban’ın şu sözlere yer verdiği öğrenildi; “Sadece bir kişi tarafından yapılmış bir liste algısı oluşmuştur. Coğrafi denge gözetilmiş olsa da parti içi dengeler, liyakat parti için yapılan fedakarlıklar ve emek hiçbir şekilde gözetilmemiştir.”    
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kulis bilgileri olarak gündem yaratan aday listelerine tepki yağdı.
CHP Manisa mevcut milletvekilleri Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu liste dışı bırakıldı. CHP seçmenleri, listenin şokunu yaşarken, ilk sıralarda bir kadın adayın olmaması tepkileri daha da arttırdı. Sosyal medyada eleştiri bombardımanına tutulan bu listenin genel merkeze taşındığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre;  CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, duyulan bu rahatsızlığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a iletti. Manisa İl Başkanı Semih Balaban’ın liste konusunda itirazda bulunduğu öğrenildi.CHP’lilerde rahatsızlık yaratan bu listenin, örgütün kadınlarının ve tabanın motivasyonunu bozduğu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a iletildiği veCHP’nin Manisa’da daha başarılı olması açısından yapılan yanlışlardan mutlaka dönülmesi gerektiğini belirtildi.




BİR KİŞİ TARAFINDAN YAPILMIŞ BİR LİSTE ALGISI
CHP Manisa İl Örgütünün düşüncelerinin hiçbir şekilde ciddiye alınmadığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a bildirilirken; Başkan Balaban’ın şu sözlere yer verdiği öğrenildi; “Sadece bir kişi tarafından yapılmış bir liste algısı oluşmuştur. Coğrafi denge gözetilmiş olsa da parti içi dengeler, liyakat parti için yapılan fedakarlıklar ve emek hiçbir şekilde gözetilmemiştir.”
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.