CHP MANİSA’DAN ANKARA ÇIKARMASI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2021 - 16:59, Güncelleme: 16.11.2021 - 16:59
 

CHP MANİSA’DAN ANKARA ÇIKARMASI

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, il yönetim kurulu ve il disiplin kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’yı ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.
Ankara ziyaretinde ilk olarak Anıtkabir’de Ulu Önder Atatürk’ün huzuruna çıkan CHP heyeti daha sonra önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. Kılıçraoğlu ziyaretinde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Bekir Başevirgen’de eşlik etti. CHP Manisa İl Başkanı Balaban, ziyarette gerçekleştirdikleri esnaf, pazaryeri ziyaretlerinde halkın yaşadığı sıkıntıları CHP lideri Kılıçdaroğlu ile paylaştı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ziyaretinin ardından partililer önce CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı, daha sonra TBMM’de partisinin Grup Başkanvekili Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra TBMM’de bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen haftaki grup toplantısına katıldı.  “VATANDAŞIMIZIN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİK” CHP Manisa İl Başkanı Balaban ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını dile getirerek, “Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Ankara’da çok sıcak bir atmosferde ziyaretlerimizi tamamladık. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri örgüt olarak Ankara’da en güzel şekliyle ağırlayan ve bize ciddi bir zaman ayırarak örgütümüzle bir arada olan, sorunlarını dinleyen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı’ya ve bizleri yalnız bırakmayan Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Sayın Özgür Özel’e, Manisa Milletvekilleri Sayın Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen’e teşekkür ederiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hem Manisa’mızın sorunlarını hem de vatandaşımızın sorunlarını gündeme getirdik. Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da Manisalı vatandaşlarımıza çok selamlarını ileterek, en kısa zamanda Manisalılarla buluşma isteğinde olduğunu da bizlere iletti.” diye konuştu.
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, il yönetim kurulu ve il disiplin kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’yı ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

Ankara ziyaretinde ilk olarak Anıtkabir’de Ulu Önder Atatürk’ün huzuruna çıkan CHP heyeti daha sonra önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. Kılıçraoğlu ziyaretinde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Bekir Başevirgen’de eşlik etti. CHP Manisa İl Başkanı Balaban, ziyarette gerçekleştirdikleri esnaf, pazaryeri ziyaretlerinde halkın yaşadığı sıkıntıları CHP lideri Kılıçdaroğlu ile paylaştı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ziyaretinin ardından partililer önce CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı, daha sonra TBMM’de partisinin Grup Başkanvekili Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra TBMM’de bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen haftaki grup toplantısına katıldı. 

“VATANDAŞIMIZIN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİK”

CHP Manisa İl Başkanı Balaban ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını dile getirerek, “Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Ankara’da çok sıcak bir atmosferde ziyaretlerimizi tamamladık. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri örgüt olarak Ankara’da en güzel şekliyle ağırlayan ve bize ciddi bir zaman ayırarak örgütümüzle bir arada olan, sorunlarını dinleyen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı’ya ve bizleri yalnız bırakmayan Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Sayın Özgür Özel’e, Manisa Milletvekilleri Sayın Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen’e teşekkür ederiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hem Manisa’mızın sorunlarını hem de vatandaşımızın sorunlarını gündeme getirdik. Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da Manisalı vatandaşlarımıza çok selamlarını ileterek, en kısa zamanda Manisalılarla buluşma isteğinde olduğunu da bizlere iletti.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.