CHP’Lİ ADAYIN SEÇİM AFİŞLERİNE ÇİRKİN SALDIRI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2018 - 06:43, Güncelleme: 22.06.2018 - 06:43
 

CHP’Lİ ADAYIN SEÇİM AFİŞLERİNE ÇİRKİN SALDIRI

Kendisine ait seçim afişlerine yapılan çirkin saldırıları kınayan CHP Manisa Milletvekili 3.Sıra Adayı Bekir Başevirgen’in, taciz ve tahriklere kesinlikle uymayacaklarının altını çizdi.
HABER CANER KILIÇ CHP Manisa Milletvekili 3.Sıra Adayı Bekir Başevirgen’in,Turgutlu ilçesindeki bir billboardda yer alan afişine, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çirkin saldırı yapıldı. Afişte Başevirgen’in yüzüne sakal ve bıyık çizildi. Önceki gün de, başka bir seçim afişi, aşağı çekilerek bulunduğu yerden indirildi.  Seçim propagandası başladığından bu yana taciz ve tahriklerle karşılaştıklarını belirten Milletvekili Adayı Başevirgen, “2-3 gün önce Turgutlu’da sanayi bölgesindeki pankartlara saldırı oldu. Bugün de yüksek bir araçla pankartımızın altından geçilmiş ve pankart aşağı çekilerek indirilmiş.Turgutlu ilçesinde seçilebilir sırada tek aday benim. Sadece CHP Turgutlu’dan seçilebilir sıraya aday koydu. Bu yüzden üzerimde oynanan tacizler ve tahrikler var. Ülkemizin daha iyi günlere gelmesi için huzuru sağlamak adına hoşgörüyle davranacağız. Bunlara uymayacağız ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” diye konuştu.  
Kendisine ait seçim afişlerine yapılan çirkin saldırıları kınayan CHP Manisa Milletvekili 3.Sıra Adayı Bekir Başevirgen’in, taciz ve tahriklere kesinlikle uymayacaklarının altını çizdi.
HABER
CANER KILIÇ

CHP Manisa Milletvekili 3.Sıra Adayı Bekir Başevirgen’in,Turgutlu ilçesindeki bir billboardda yer alan afişine, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çirkin saldırı yapıldı. Afişte Başevirgen’in yüzüne sakal ve bıyık çizildi. Önceki gün de, başka bir seçim afişi, aşağı çekilerek bulunduğu yerden indirildi.  Seçim propagandası başladığından bu yana taciz ve tahriklerle karşılaştıklarını belirten Milletvekili Adayı Başevirgen, “2-3 gün önce Turgutlu’da sanayi bölgesindeki pankartlara saldırı oldu. Bugün de yüksek bir araçla pankartımızın altından geçilmiş ve pankart aşağı çekilerek indirilmiş.Turgutlu ilçesinde seçilebilir sırada tek aday benim. Sadece CHP Turgutlu’dan seçilebilir sıraya aday koydu. Bu yüzden üzerimde oynanan tacizler ve tahrikler var. Ülkemizin daha iyi günlere gelmesi için huzuru sağlamak adına hoşgörüyle davranacağız. Bunlara uymayacağız ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” diye konuştu.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.