CHP’Lİ BALABAN: “MANİSA KILIÇDAROĞLU’NU BAĞRINA BASTI”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2022 - 15:45, Güncelleme: 01.04.2022 - 15:45
 

CHP’Lİ BALABAN: “MANİSA KILIÇDAROĞLU’NU BAĞRINA BASTI”

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30-31 Mart tarihleri arasındaki 2 günlük Manisa programına değerlendirdi.
CHP İl Başkanı Balaban yaptığı açıklamada, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun iki günlük Manisa programında ziyaret ettiği tüm ilçelerde coşkulu bir şekilde karşılandığını belirterek, “Manisa iki gün boyunca sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu bağrına bastı.” değerlendirmesinde bulundu. “MANİSA SİYASETİ İÇİN BİR İLK OLDU” CHP Manisa İl Başkanı Balaban açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun gençlerle biraraya geldiği ‘Gençlik Buluşması’nın Manisa siyasi tarihinde bir ilk olduğunun altını çizerek şu ifadelere yer verdi: “Özellikle Manisa Merkez’de gerçekleştirilen Gençlik Buluşması tüm örgütümüz için çok değerli bir buluşma olmanın yanında gençlerin özgürce diledikleri soruları sormaları ve Genel Başkanımızın bu sorulara tek tek, samimi bir şekilde cevap vermesi Manisa siyaseti için bir ilk oldu. Aldığımız geri dönüşler doğrultusunda biliyoruz ki gençler demokrat amcalarını çok sevdiler.” “KILIÇDAROĞLU MANİSA’YA VERDİĞİ DEĞERİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ” CHP’li Balaban partisini genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun 2 günlük kent ziyaretinde Manisa’ya verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdiğini vurgulayarak sözlerini şöyle sonlandırdı: “İki günlük yoğun bir programla Manisa ziyaretlerini tamamlayan ve bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na en içten duygularımızla teşekkür ederiz. Program öncesinde ve program esnasında her zaman bizlere desteğini esirgemeyen parti teşkilatımıza teşekkür ederiz. Sayın Genel Başkanımız bir yılda ikinci kez Manisa’ya gelerek ve yoğun programına rağmen iki gece Manisa'da kalarak ilimize verdiği önem ve değeri bir kez daha göstermiştir. Bizler Manisa’yı da Türkiye’yi de çok seviyoruz ve Türkiye’nin bugününü değil yarın yaşayacağı güzel günlerini düşünerek, bu güzel günler için çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Kimse umutsuzluğa kapılmasın bugün Türkiye’nin her sorununa sunduğumuz çözümlerle iktidara hazırız, gümbür gümbür geliyoruz.”
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30-31 Mart tarihleri arasındaki 2 günlük Manisa programına değerlendirdi.

CHP İl Başkanı Balaban yaptığı açıklamada, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun iki günlük Manisa programında ziyaret ettiği tüm ilçelerde coşkulu bir şekilde karşılandığını belirterek, “Manisa iki gün boyunca sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu bağrına bastı.” değerlendirmesinde bulundu.

“MANİSA SİYASETİ İÇİN BİR İLK OLDU”

CHP Manisa İl Başkanı Balaban açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun gençlerle biraraya geldiği ‘Gençlik Buluşması’nın Manisa siyasi tarihinde bir ilk olduğunun altını çizerek şu ifadelere yer verdi: “Özellikle Manisa Merkez’de gerçekleştirilen Gençlik Buluşması tüm örgütümüz için çok değerli bir buluşma olmanın yanında gençlerin özgürce diledikleri soruları sormaları ve Genel Başkanımızın bu sorulara tek tek, samimi bir şekilde cevap vermesi Manisa siyaseti için bir ilk oldu. Aldığımız geri dönüşler doğrultusunda biliyoruz ki gençler demokrat amcalarını çok sevdiler.”

“KILIÇDAROĞLU MANİSA’YA VERDİĞİ DEĞERİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ”

CHP’li Balaban partisini genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun 2 günlük kent ziyaretinde Manisa’ya verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdiğini vurgulayarak sözlerini şöyle sonlandırdı: “İki günlük yoğun bir programla Manisa ziyaretlerini tamamlayan ve bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na en içten duygularımızla teşekkür ederiz. Program öncesinde ve program esnasında her zaman bizlere desteğini esirgemeyen parti teşkilatımıza teşekkür ederiz. Sayın Genel Başkanımız bir yılda ikinci kez Manisa’ya gelerek ve yoğun programına rağmen iki gece Manisa'da kalarak ilimize verdiği önem ve değeri bir kez daha göstermiştir. Bizler Manisa’yı da Türkiye’yi de çok seviyoruz ve Türkiye’nin bugününü değil yarın yaşayacağı güzel günlerini düşünerek, bu güzel günler için çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Kimse umutsuzluğa kapılmasın bugün Türkiye’nin her sorununa sunduğumuz çözümlerle iktidara hazırız, gümbür gümbür geliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.