- CUMHUR İTTİFAKINDAN NURLUPINAR'A İMAR MÜJDESİ  

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2019 - 11:54, Güncelleme: 28.03.2019 - 11:54
 

  - CUMHUR İTTİFAKINDAN NURLUPINAR'A İMAR MÜJDESİ  

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik ile birlikte; Nurlupınar ve Alaybey Mahallelerinde halka hitap etti. Manisalıların büyük merakla beklediği imar planları hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, halkın teveccühleri ile tekrar seçildikleri takdirde 1 Nisan’dan itibaren yeni imar planlarını hayata geçirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ve bir buçuk sene içerisinde imar çalışmalarını tamamlayacaklarını müjdeledi.  
  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik ile birlikte; Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar ve Alaybey Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.     "KARALAMA SİYASETİ İÇERİSİNDELER" İlk konuşma yapan Başkan Çelik oldu. 5 yıllık görev süresi boyunca Nurlupınar Mahallesini gece demeden gündüz demeden ziyaret ettiklerini ve vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Çelik, “Hiçbir siyasi ayrım yapmadan vatandaşlarımıza hizmet ettik. Bugün aday olanlar, karalama siyaseti yapma peşindeler. Kirli oyunlar içerisindeler. Biz Cumhur İttifakı olarak karşınızdayız. Şeffafız. İnşallah, sizlerin teveccühleri ile bir 5 yıl daha hizmetinize talibiz. Cumhur İttifakının gücü ile siz değerli Nurlupınarlıların sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.      NURLUPINAR’A İMAR MÜJDESİ   Nurlupınar Mahallesi halk buluşmasında, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Nurlupınar Mahallesi sakinlerinin yıllardır hayalini kurduğu imar planları ile ilgili müjdeyi paylaştı. Yeni imar planları ile Nurlupınar’ın çehresinin değişeceğini belirten Başkan Ergün, “Hepiniz neyi bekliyorsunuz? İmarı bekliyorsunuz. 2009 yılında seçildim. Hızlı tren Manisa’ya geliyor muhabbetleri çıktığında mevcut bu hızlı tren hattı Nurlupınar’da yapılmasın diyen ilk kişi kim? Cengiz Ergün. Şehrin içerisini ikiye böldürmeyin diye bas bas bağırdım. 7-8 metrelik setler olacaktı mahallenin sağında solunda. Bunun mücadelesini yaptık. Çok şükür haklı bulunduk. En sonunda Devlet Demiryolları, hızlı tren hattının garajın yanından geçmesi için verdiğimiz görüşü kabul etti. Bu kez de inme binme noktalarını arıtmanın ilerisine attılar. Yani garajdan 1 buçuk-2 kilometre ileride insanlarımız inecek, ondan sonra Manisa’ya geçecek. Biz dedik bu planı onaylamıyoruz. Meclise dahi getirttirmedim. Dedim ki o istasyon garajın yanına konacak. Çok şükür o istasyonu garajın yanına koydurttuk ve imar planını onayladık. Gediz Kavşağı da ona istinaden bugüne kadar kaldı. Bu tren yolu da buradan kalkacak. 30 sene Manisa’da imar planı yapılamamış. Kimse cesaret edememiş veyahut bu konuya girmemiş. Sonuçta biz 30 yıldır yapılamayan imar planları için 2 buçuk yıl çalıştık. Sizler biliyorsunuz sonraki süreci. Seçimlere 2 ay kala biliyorsunuz önce askılara asıldı, meclisten geçti. Sonuç itibariyle itirazlar sonrasında imar planları yine kaldı. Şimdi o planları el birliği ile hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın, hakkı neyse onu vereceğiz. Gerekirse muhtarları, azaları çağırıp görüşlerini alıp, en iyisi en güzeli neyse onu yapacağız” diye konuştu.  
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik ile birlikte; Nurlupınar ve Alaybey Mahallelerinde halka hitap etti. Manisalıların büyük merakla beklediği imar planları hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, halkın teveccühleri ile tekrar seçildikleri takdirde 1 Nisan’dan itibaren yeni imar planlarını hayata geçirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ve bir buçuk sene içerisinde imar çalışmalarını tamamlayacaklarını müjdeledi.  
  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik ile birlikte; Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar ve Alaybey Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
 
  "KARALAMA SİYASETİ İÇERİSİNDELER"
İlk konuşma yapan Başkan Çelik oldu. 5 yıllık görev süresi boyunca Nurlupınar Mahallesini gece demeden gündüz demeden ziyaret ettiklerini ve vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Çelik, “Hiçbir siyasi ayrım yapmadan vatandaşlarımıza hizmet ettik. Bugün aday olanlar, karalama siyaseti yapma peşindeler. Kirli oyunlar içerisindeler. Biz Cumhur İttifakı olarak karşınızdayız. Şeffafız. İnşallah, sizlerin teveccühleri ile bir 5 yıl daha hizmetinize talibiz. Cumhur İttifakının gücü ile siz değerli Nurlupınarlıların sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.
  
  NURLUPINAR’A İMAR MÜJDESİ
  Nurlupınar Mahallesi halk buluşmasında, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Nurlupınar Mahallesi sakinlerinin yıllardır hayalini kurduğu imar planları ile ilgili müjdeyi paylaştı. Yeni imar planları ile Nurlupınar’ın çehresinin değişeceğini belirten Başkan Ergün, “Hepiniz neyi bekliyorsunuz? İmarı bekliyorsunuz. 2009 yılında seçildim. Hızlı tren Manisa’ya geliyor muhabbetleri çıktığında mevcut bu hızlı tren hattı Nurlupınar’da yapılmasın diyen ilk kişi kim? Cengiz Ergün. Şehrin içerisini ikiye böldürmeyin diye bas bas bağırdım. 7-8 metrelik setler olacaktı mahallenin sağında solunda. Bunun mücadelesini yaptık. Çok şükür haklı bulunduk. En sonunda Devlet Demiryolları, hızlı tren hattının garajın yanından geçmesi için verdiğimiz görüşü kabul etti. Bu kez de inme binme noktalarını arıtmanın ilerisine attılar. Yani garajdan 1 buçuk-2 kilometre ileride insanlarımız inecek, ondan sonra Manisa’ya geçecek. Biz dedik bu planı onaylamıyoruz. Meclise dahi getirttirmedim. Dedim ki o istasyon garajın yanına konacak. Çok şükür o istasyonu garajın yanına koydurttuk ve imar planını onayladık. Gediz Kavşağı da ona istinaden bugüne kadar kaldı. Bu tren yolu da buradan kalkacak. 30 sene Manisa’da imar planı yapılamamış. Kimse cesaret edememiş veyahut bu konuya girmemiş. Sonuçta biz 30 yıldır yapılamayan imar planları için 2 buçuk yıl çalıştık. Sizler biliyorsunuz sonraki süreci. Seçimlere 2 ay kala biliyorsunuz önce askılara asıldı, meclisten geçti. Sonuç itibariyle itirazlar sonrasında imar planları yine kaldı. Şimdi o planları el birliği ile hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın, hakkı neyse onu vereceğiz. Gerekirse muhtarları, azaları çağırıp görüşlerini alıp, en iyisi en güzeli neyse onu yapacağız” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.