CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YAPACAĞI MİTİNGDEN...

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2019 - 16:21, Güncelleme: 21.02.2019 - 16:21
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YAPACAĞI MİTİNGDEN...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Manisa mitinginde konuşacak. Alana gelen vatandaşlar Erdoğan'ı beklerken, bir konuşma yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli müjdeler verdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen miting için geniş güvenlik önlemleri alındı. Sabah erken saatlerde mitingin yapılacağı alana çıkan yollar polis barikatları ile kapatıldı. Miting için vatandaşlar polis tarafından oluşturulan arama noktalarında üstleri arandıktan sonra içeri alındı.   Cumhur İttifakının Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı MHP’li Cengiz Ergün mitin alanındaki kalabalığa hitap etti. Ergün, Manisa ve ilçelerinde Cumhur İttifakını başarıya ulaştırmak için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.   PAKDEMİRLİ’DEN MANİSA’YA MÜJDELER Mitingde aslen Manisalı olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de bir konuşma yaptı.  Pakdemirli, Manisa’nın Tarım ve Orman Bakanlığı için bir stratejik üs olduğunu vurguladı. Pakdemirli, Manisa için bazı müjdeler de verdi. Alaşehir’de tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayisi inşa edilecek ve kurulacak seralarla 1500 kişiye istihdam sağlanacak. Pakdemirli, bu yıl doğal afetlerden dolayı zarar gören tarım alanları için çiftçilere bir ödeme yapmayı düşündüklerini de söyledi.   Erdoğan Manisalılara seslenmeden önce, Cumhur ittifakının Manisa adayları tanıtıldı. Erdoüğan'ın az sonra Manisalılara hitap etmesi bekleniyor.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Manisa mitinginde konuşacak. Alana gelen vatandaşlar Erdoğan'ı beklerken, bir konuşma yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli müjdeler verdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen miting için geniş güvenlik önlemleri alındı. Sabah erken saatlerde mitingin yapılacağı alana çıkan yollar polis barikatları ile kapatıldı. Miting için vatandaşlar polis tarafından oluşturulan arama noktalarında üstleri arandıktan sonra içeri alındı.
 
Cumhur İttifakının Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı MHP’li Cengiz Ergün mitin alanındaki kalabalığa hitap etti. Ergün, Manisa ve ilçelerinde Cumhur İttifakını başarıya ulaştırmak için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.
 
PAKDEMİRLİ’DEN MANİSA’YA MÜJDELER
Mitingde aslen Manisalı olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de bir konuşma yaptı.  Pakdemirli, Manisa’nın Tarım ve Orman Bakanlığı için bir stratejik üs olduğunu vurguladı. Pakdemirli, Manisa için bazı müjdeler de verdi. Alaşehir’de tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayisi inşa edilecek ve kurulacak seralarla 1500 kişiye istihdam sağlanacak. Pakdemirli, bu yıl doğal afetlerden dolayı zarar gören tarım alanları için çiftçilere bir ödeme yapmayı düşündüklerini de söyledi.
 
Erdoğan Manisalılara seslenmeden önce, Cumhur ittifakının Manisa adayları tanıtıldı. Erdoüğan'ın az sonra Manisalılara hitap etmesi bekleniyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.