ERKAN ÖZTÜRK İSTİFASININ SEBEBİNİ AÇIKLADI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2016 - 17:49, Güncelleme: 22.09.2016 - 17:49
 

ERKAN ÖZTÜRK İSTİFASININ SEBEBİNİ AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisaspor Basın Sözcüsü ve Asbaşkanlık görevinden istifa etti.
Manisaspor Basın Sözcülüğü ve Asbaşkanlık görevinden istifa ettiğini basın aracılığıyla duyuran Öztürk; ‘ Manisaspor’da bu göreve başlamadan önce herhangi bir siyasi kimliğim yoktu. Bu görevi icra ederken Genel Merkezimiz tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı’na layık görüldüm. Siyasi bir kimlik kazandım. Bu süreçten sonra Manisaspor adına yapacağım açıklamalarım tarafsız olamayacağı için Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in de affına sığınarak istifa ettiğimi açıkladım. Kendisi bu kararımı nezaketle karşıladı. ‘dedi.   ASLA YARI YOLDA BIRAKMAM  Manisaspor Basın Sözcülüğü ve Asbaşkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan Öztürk; ‘ Ben yola çıktığım hiçbir arkadaşımı bugüne kadar yolda bırakmadım. Bu yolda da Sayın Abdullah Mergen başkanımızı yarı yolda bırakmak gibi bir niyetim yok. Yönetim Kurulu’nda onunla beraber Manisaspor’a hizmet noktasında sonuna kadar varım. Yönetim Kurulu üyeliğim halen daha devam etmektedir’dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisaspor Basın Sözcüsü ve Asbaşkanlık görevinden istifa etti.
Manisaspor Basın Sözcülüğü ve Asbaşkanlık görevinden istifa ettiğini basın aracılığıyla duyuran Öztürk; ‘ Manisaspor’da bu göreve başlamadan önce herhangi bir siyasi kimliğim yoktu. Bu görevi icra ederken Genel Merkezimiz tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı’na layık görüldüm. Siyasi bir kimlik kazandım. Bu süreçten sonra Manisaspor adına yapacağım açıklamalarım tarafsız olamayacağı için Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in de affına sığınarak istifa ettiğimi açıkladım. Kendisi bu kararımı nezaketle karşıladı. ‘dedi.
 
ASLA YARI YOLDA BIRAKMAM
 Manisaspor Basın Sözcülüğü ve Asbaşkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan Öztürk; ‘ Ben yola çıktığım hiçbir arkadaşımı bugüne kadar yolda bırakmadım. Bu yolda da Sayın Abdullah Mergen başkanımızı yarı yolda bırakmak gibi bir niyetim yok. Yönetim Kurulu’nda onunla beraber Manisaspor’a hizmet noktasında sonuna kadar varım. Yönetim Kurulu üyeliğim halen daha devam etmektedir’dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.