ERKEN SEÇİME DAVUL ZURNAYLA GİDERİZ!

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2019 - 17:10, Güncelleme: 22.11.2019 - 17:10
 

ERKEN SEÇİME DAVUL ZURNAYLA GİDERİZ!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında erken seçim dedikoduları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, "Erken seçim çağrısı gelirse davulla zurnayla hay hay deriz" dedi.  
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, erken seçim tartışmalarına ilişkin konuştu. Katıldığı bir televizyon programında konuşan CHP’li Özel, CHP olarak 23 Haziran seçimlerinden sonra ‘Erken seçim istemeyeceğiz’ dediklerini hatırlattı. "BU İKTİDARDAN ERKENDEN KURTULMAK İSTİYORUZ" CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel programda şu açıklamalarda bulundu; "Erken seçim kararı alınırsa bu karardan memnuniyet duyacak olan en başta biziz. CHP, Türkiye’nin geldiği yerde savrulduğunu, ekonomik göstergeleri görüyor. CHP erkenden bu iktidardan kurtulmak gerektiğini biliyor ve istiyor. Bunu EYT için, çiftçi, esnaf, emekliler için istiyor. CHP; AKP’nin içinde bulunduğu, MHP’nin desteklediği çarpık iktidar anlayışından kurtulmak olduğunu görüyor. Erken seçim çağrısı gelirse davulla zurnayla hay hay deriz. “REJİMİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ YOK” Bundan iki yıl önce demiştim ki; Erdoğan’a göre değil her doğana anayasa yapmak lazım. Bugün Erdoğan’a göre yapılmış anayasanın bazı yerleri Erdoğan’ı sıkıyor, bazı yerleri Erdoğan’a bol geliyor. Bugün cumhurbaşkanın ağzının içine bakan bakanlardan dolayı milletvekilleri de onlara ulaşamamaktan rahatsızlar. Bugün gelinen rejimin sürdürülebilirliği yok."  
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında erken seçim dedikoduları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, "Erken seçim çağrısı gelirse davulla zurnayla hay hay deriz" dedi.  
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, erken seçim tartışmalarına ilişkin konuştu. Katıldığı bir televizyon programında konuşan CHP’li Özel, CHP olarak 23 Haziran seçimlerinden sonra ‘Erken seçim istemeyeceğiz’ dediklerini hatırlattı.

"BU İKTİDARDAN ERKENDEN KURTULMAK İSTİYORUZ"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel programda şu açıklamalarda bulundu; "Erken seçim kararı alınırsa bu karardan memnuniyet duyacak olan en başta biziz. CHP, Türkiye’nin geldiği yerde savrulduğunu, ekonomik göstergeleri görüyor. CHP erkenden bu iktidardan kurtulmak gerektiğini biliyor ve istiyor. Bunu EYT için, çiftçi, esnaf, emekliler için istiyor. CHP; AKP’nin içinde bulunduğu, MHP’nin desteklediği çarpık iktidar anlayışından kurtulmak olduğunu görüyor. Erken seçim çağrısı gelirse davulla zurnayla hay hay deriz.

“REJİMİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ YOK”

Bundan iki yıl önce demiştim ki; Erdoğan’a göre değil her doğana anayasa yapmak lazım. Bugün Erdoğan’a göre yapılmış anayasanın bazı yerleri Erdoğan’ı sıkıyor, bazı yerleri Erdoğan’a bol geliyor. Bugün cumhurbaşkanın ağzının içine bakan bakanlardan dolayı milletvekilleri de onlara ulaşamamaktan rahatsızlar. Bugün gelinen rejimin sürdürülebilirliği yok."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.