FETÖ'YE BİR OPERASYON DAHA

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2017 - 23:35, Güncelleme: 15.04.2017 - 23:35
 

FETÖ'YE BİR OPERASYON DAHA

Kırklareli merkezli yürütülen, aralarında Manisa'nın da olduğu çok şehirde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklandı.
Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İl KOM Müdürlüğü görevlilerince eş zamanlı olarak Kırklareli merkezli Bursa, Manisa, Kars, Kayseri, Çorum, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Şanlıurfa illerinin de bulunduğu 11 ilde operasyon düzenlendi. Bylock kullanıcıları ve mahrem yapılanma içerisinde olduğu tespit edilen şahıslara yönelik eş zamanlı olarak yapılan operasyonda aralarında il imamı Ş.B.’nin şoförü, küçük bölge talebe sorumlusu, genel lise sorumlusu, iş adamı ve ev abilerinin de bulunduğu 13 şüpheli şahıstan 7'si gözaltına alındı.  Zanlılardan N.K.,S.T., F.U. ve A.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.M., G.D. ve K.Y. ise TCK'nın 221. maddesi uyarınca etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kırklareli merkezli yürütülen, aralarında Manisa'nın da olduğu çok şehirde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklandı.
Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İl KOM Müdürlüğü görevlilerince eş zamanlı olarak Kırklareli merkezli Bursa, Manisa, Kars, Kayseri, Çorum, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Şanlıurfa illerinin de bulunduğu 11 ilde operasyon düzenlendi. Bylock kullanıcıları ve mahrem yapılanma içerisinde olduğu tespit edilen şahıslara yönelik eş zamanlı olarak yapılan operasyonda aralarında il imamı Ş.B.’nin şoförü, küçük bölge talebe sorumlusu, genel lise sorumlusu, iş adamı ve ev abilerinin de bulunduğu 13 şüpheli şahıstan 7'si gözaltına alındı. 

Zanlılardan N.K.,S.T., F.U. ve A.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.M., G.D. ve K.Y. ise TCK'nın 221. maddesi uyarınca etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.