GÖREVİNDEN İSTİFA EDİP YUNUSEMRE’DE ADAY ADAYI OLACAK 

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2018 - 16:09, Güncelleme: 29.11.2018 - 16:09
 

GÖREVİNDEN İSTİFA EDİP YUNUSEMRE’DE ADAY ADAYI OLACAK 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş İşleri Daire Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP'den Yunusemre Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden ayrılmaya hazırlanıyor. 
5 Yıldır Büyükşehir Belediyesinde Teftiş İşleri Daire Başkanı olarak görevini sürdüren 55 yaşındaki Manisalı ekonomist Ahmet Türkgüler, MHP’den Yunusemre Belediye Başkanlığına aday adaylığı için istifa edeceğini açıkladı. Evli ve iki çocuk sahibi olan Ahmet Türkgüler, adaylık için ilgili kişilere danıştığını dile getirerek, “Yunusemre halkı için yapılacak çok yeni proje var. İlçede yaşayan her bireyin yaşamsal konforunu sağlamak ve onların derdiyle dertlenmek için yola çıkıyorum.” dedi.    Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F.-İktisat Bölümü mezunu olan ve D.E.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü-İktisat Ana Bilim Dalında Bankacılık Sektöründe Faiz ve Kur Riski Yönetim Tekniklerinin Ekonomik Analizi Konusunda lisans tezini tamamlayan, aynı üniversitede doktora tezine devam eden Ahmet Türkgüler, aldığı yabancı dil eğitimi ile Türkiye’nin bir çok bankalarında genel müdür özel kalem müdürlüğü görevinde bulundu.Türkgüler, bazı devlet bankalarında başmüfettişlik görevlerinin yanı sıra Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu-Müfettiş/Başmüfettişlik görevlerini de yerine getirdi.   “HALKIN FİKİR VE GÖRÜŞLERİ YOL HARİTAM OLACAKTIR”  28 Yıllık bürokratlık sürecinin son 5 yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş İşleri Daire Başkanlığı görevinde bulunduğunun altını çizen Ahmet Türkgüler, bundan sonraki yaşamını siyasette sürdüreceğini, Yunusemre gibi büyük bir ilçede belediye başkanı olarak hizmet vermek istediğini ve bu nedenle belediye başkan aday adayı olduğunu ifade etti.  Türkgüler sözlerine şöyle devam etti: “Manisa benim doğduğum şehir. Yunusemre ilçesinin daha güzel hizmetleri hak ettiğini düşünüyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte bunu başaracağımızdan hiç kuşkum yok. Bu göreve talip olmam bir tesadüf değil. 5 yıldır Manisa’ya yaptığı büyük projelerde usta bir belediye başkanın yanında olmamda bunun bir göstergesidir. Belediyecilik halka hizmetin en iyisini vermek ve onların konforlu ve huzurlu yaşam sürmelerinin yolunu açmaktır. Yunusemre ilçesinde yapılacak her projede o yöredeki halkın katılımı mutlak sağlanacaktır. Yuntdağı'ndaki Ayşe ninenin, Kemal dedenin, Leyla teyzenin, hayalleri olan minik Ahmetlerin , Ceylanların, şehirde yaşayan 7’den 70’e herkesin fikri ve görüşleri benim yol haritam olacaktır.”   TÜRKGÜLER İSTİFA EDİYOR Bürokratların Belediye Başkan aday adaylığı için yapacakları başvuralar için son gün olarak belirlenen 1 Aralık takvimin mesai saati sonuna kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Daire Başkanlığı görevinden istifa edeceğini belirten Ahmet Türkgüler; “Şehrime Belediye Başkanı olarak görev yapmak için yola çıkıyorum.Yunusemre daha güzel projelere layık” şeklinde konuştu.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş İşleri Daire Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP'den Yunusemre Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden ayrılmaya hazırlanıyor. 
5 Yıldır Büyükşehir Belediyesinde Teftiş İşleri Daire Başkanı olarak görevini sürdüren 55 yaşındaki Manisalı ekonomist Ahmet Türkgüler, MHP’den Yunusemre Belediye Başkanlığına aday adaylığı için istifa edeceğini açıkladı. Evli ve iki çocuk sahibi olan Ahmet Türkgüler, adaylık için ilgili kişilere danıştığını dile getirerek, “Yunusemre halkı için yapılacak çok yeni proje var. İlçede yaşayan her bireyin yaşamsal konforunu sağlamak ve onların derdiyle dertlenmek için yola çıkıyorum.” dedi. 
 
Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F.-İktisat Bölümü mezunu olan ve D.E.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü-İktisat Ana Bilim Dalında Bankacılık Sektöründe Faiz ve Kur Riski Yönetim Tekniklerinin Ekonomik Analizi Konusunda lisans tezini tamamlayan, aynı üniversitede doktora tezine devam eden Ahmet Türkgüler, aldığı yabancı dil eğitimi ile Türkiye’nin bir çok bankalarında genel müdür özel kalem müdürlüğü görevinde bulundu.Türkgüler, bazı devlet bankalarında başmüfettişlik görevlerinin yanı sıra Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu-Müfettiş/Başmüfettişlik görevlerini de yerine getirdi.
 
“HALKIN FİKİR VE GÖRÜŞLERİ YOL HARİTAM OLACAKTIR” 
28 Yıllık bürokratlık sürecinin son 5 yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş İşleri Daire Başkanlığı görevinde bulunduğunun altını çizen Ahmet Türkgüler, bundan sonraki yaşamını siyasette sürdüreceğini, Yunusemre gibi büyük bir ilçede belediye başkanı olarak hizmet vermek istediğini ve bu nedenle belediye başkan aday adayı olduğunu ifade etti.  Türkgüler sözlerine şöyle devam etti: “Manisa benim doğduğum şehir. Yunusemre ilçesinin daha güzel hizmetleri hak ettiğini düşünüyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte bunu başaracağımızdan hiç kuşkum yok. Bu göreve talip olmam bir tesadüf değil. 5 yıldır Manisa’ya yaptığı büyük projelerde usta bir belediye başkanın yanında olmamda bunun bir göstergesidir. Belediyecilik halka hizmetin en iyisini vermek ve onların konforlu ve huzurlu yaşam sürmelerinin yolunu açmaktır. Yunusemre ilçesinde yapılacak her projede o yöredeki halkın katılımı mutlak sağlanacaktır. Yuntdağı'ndaki Ayşe ninenin, Kemal dedenin, Leyla teyzenin, hayalleri olan minik Ahmetlerin , Ceylanların, şehirde yaşayan 7’den 70’e herkesin fikri ve görüşleri benim yol haritam olacaktır.”
 
TÜRKGÜLER İSTİFA EDİYOR
Bürokratların Belediye Başkan aday adaylığı için yapacakları başvuralar için son gün olarak belirlenen 1 Aralık takvimin mesai saati sonuna kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Daire Başkanlığı görevinden istifa edeceğini belirten Ahmet Türkgüler; “Şehrime Belediye Başkanı olarak görev yapmak için yola çıkıyorum.Yunusemre daha güzel projelere layık” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
uncubozköy
(30.11.2018 01:20 - #1303)
yolun açık olsun başkanım
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.