İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2018 - 07:19, Güncelleme: 28.05.2018 - 07:19
 

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

İYİ Parti'nin Manisa Milletvekili adayları, Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. İYİ Parti İl Başkanı Ümit Akdağ, hedeflerinin partinin gireceği ilk seçimde başarılı olmasını sağlamak ve Genel Başkanları Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu söyledi.
İYİ Parti'nin 27'inci dönem Manisa Milletvekili adayları, Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım törenine; İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi Mustafa Enöz,  Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Engin Kabadağ, İl Başkanı Ümit Akdağ, ilçe başkanları, parti yöneticileri, üyeler, vatandaşlar ve milletvekili adayları katıldı.Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ümit Akdağ yaptı. Akdağ, "Adaylarımızın hepsi bizler için çok kıymetli. Onların da gücüyle Manisa'da İYİ Parti bayrağını en üst saflarda dalgalandıracak ve 24 Haziran'da en başarılı sonucu alacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi. ‘EN KALİTELİ ADAY LİSTESİ BİZDE’ İl Başkanı Akdağ'ın konuşmasının ardından söz alan Manisa 1'inci sıra Milletvekili adayı Tamer Akkal ise saha çalışmaları sırasında vatandaşlardan çok güzel tepkiler aldıklarını belirterek, “Vatandaşlar Manisa’da en kaliteli milletvekili aday listesinin bizde olduğunu söylüyorlar” dedi ve  İYİ Parti'nin Manisa'da en iyi sonucu alabilmesi için 24 Haziran tarihine kadar gece-gündüz demeden çalışacaklarını, partinin Genel Başkanı Meral Akşener'i Türkiye'nin ilk kadın Cumhurbaşkanı yapacaklarını dile getirdi. ‘MANİSA’DA SANDIKLARI PATLATMAYA GELİYORUZ’ Aday tanıtım töreninde konuşan 2'inci sıra milletvekili adayı Gökhan Karaçoban da öncelikli hedeflerinin Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu belirterek, "Manisa'da 10 milletvekili çıkarsak da Genel Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanı olmadığı sürece önemi yok. Öncelikli hedefimiz sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak. Daha sonrada sandıkları patlatarak Manisa'dan milletvekillerimizi çıkartacağız" diye konuştu. ‘KUTUPLAŞMANIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ’ Manisa 3'üncü sıra Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz ise İYİ Parti sayesinde Türkiye'deki kavga ve kutuplaşmanın önüne geçeceklerini dile getirdi.   ‘ÇOCUKLARIMIN GELECEĞİ İÇİN SİYASETE ATILDIM’  İYİ Parti Manisa 4’üncü sıra Milletvekili adayı Aslı Öz ise iki çocuk annesi olarak çocuklarının geleceği konusunda endişelendiğini vebugüne kadar hiç siyaset yapmamasına rağmen şimdi,İYİ Parti’de siyasete atıldığını ifade etti. Ardından diğer milletvekili adayları da söz alarak kendilerini tanıttı. Milletvekili adayları, ortak hedeflerinin partinin Genel Başkanı Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu ifade etti.Yapılan tanıtım toplantısının ardından milletvekili adayları basın mensuplarına toplu halde poz verdi.
İYİ Parti'nin Manisa Milletvekili adayları, Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. İYİ Parti İl Başkanı Ümit Akdağ, hedeflerinin partinin gireceği ilk seçimde başarılı olmasını sağlamak ve Genel Başkanları Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu söyledi.
İYİ Parti'nin 27'inci dönem Manisa Milletvekili adayları, Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım törenine; İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi Mustafa Enöz,  Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Engin Kabadağ, İl Başkanı Ümit Akdağ, ilçe başkanları, parti yöneticileri, üyeler, vatandaşlar ve milletvekili adayları katıldı.Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ümit Akdağ yaptı. Akdağ, "Adaylarımızın hepsi bizler için çok kıymetli. Onların da gücüyle Manisa'da İYİ Parti bayrağını en üst saflarda dalgalandıracak ve 24 Haziran'da en başarılı sonucu alacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.




‘EN KALİTELİ ADAY LİSTESİ BİZDE’
İl Başkanı Akdağ'ın konuşmasının ardından söz alan Manisa 1'inci sıra Milletvekili adayı Tamer Akkal ise saha çalışmaları sırasında vatandaşlardan çok güzel tepkiler aldıklarını belirterek, “Vatandaşlar Manisa’da en kaliteli milletvekili aday listesinin bizde olduğunu söylüyorlar” dedi ve  İYİ Parti'nin Manisa'da en iyi sonucu alabilmesi için 24 Haziran tarihine kadar gece-gündüz demeden çalışacaklarını, partinin Genel Başkanı Meral Akşener'i Türkiye'nin ilk kadın Cumhurbaşkanı yapacaklarını dile getirdi.



‘MANİSA’DA SANDIKLARI PATLATMAYA GELİYORUZ’
Aday tanıtım töreninde konuşan 2'inci sıra milletvekili adayı Gökhan Karaçoban da öncelikli hedeflerinin Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu belirterek, "Manisa'da 10 milletvekili çıkarsak da Genel Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanı olmadığı sürece önemi yok. Öncelikli hedefimiz sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak. Daha sonrada sandıkları patlatarak Manisa'dan milletvekillerimizi çıkartacağız" diye konuştu.



‘KUTUPLAŞMANIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ’
Manisa 3'üncü sıra Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz ise İYİ Parti sayesinde Türkiye'deki kavga ve kutuplaşmanın önüne geçeceklerini dile getirdi.


 
‘ÇOCUKLARIMIN GELECEĞİ İÇİN SİYASETE ATILDIM’
 İYİ Parti Manisa 4’üncü sıra Milletvekili adayı Aslı Öz ise iki çocuk annesi olarak çocuklarının geleceği konusunda endişelendiğini vebugüne kadar hiç siyaset yapmamasına rağmen şimdi,İYİ Parti’de siyasete atıldığını ifade etti. Ardından diğer milletvekili adayları da söz alarak kendilerini tanıttı. Milletvekili adayları, ortak hedeflerinin partinin Genel Başkanı Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu ifade etti.Yapılan tanıtım toplantısının ardından milletvekili adayları basın mensuplarına toplu halde poz verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.