İYİ PARTİ SADECE SİYASİ PARTİ DEĞİLDİR

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2018 - 09:56, Güncelleme: 06.02.2018 - 09:56
 

İYİ PARTİ SADECE SİYASİ PARTİ DEĞİLDİR

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Avukat Filiz Tuğçe Ayrancı, “İYİ Parti sadece siyasi parti değil, halkın tamamını kucaklayan bir oluşumdur” dedi.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Av. Filiz Tuğçe Ayrancı, partisinin temel politikalarına ilişkin açıklama yaptı. İYİ Parti’nin her kesimi kucaklayacağını dile getiren Ayrancı, “İYİ Parti sadece siyasi bir parti değildir: Türk Milleti ve Türkiye’nin çıkarlarını tüm kişi ve kurumların üstünde tutan, halkı sağ-sol diye ayırmadan kucaklayan merkez bir partidir. İYİ Parti, Türk devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş ilkelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi, kuvvetler ayrılığını, hukukun üstünlüğünü esas alan, demokratik, sosyal ve laik bir devlet anlayışını hayata geçirmeyi taahhüt eder. Bireyler özgürdür ve fikirlerini özgürce ifade etme hakkına sahiptir” dedi. “BUGÜN ATILAN KÜÇÜK ADIMLAR, BÜYÜYEN TÜRKİYE’NİN AYAK SESLERİ” İYİ Parti programının temel hedeflerini açıklayan Ayrancı, “İYİ Parti siyasi programını beş temel hedef üzerine kurmuştur; milli birlik ve kardeşlik, kuvvetler ayrılığı ve parlamenter sisteme dönüş, sürdürülebilir, rekabetçi üretime dayalı ekonomik büyüme, parti devletinden milletin devletine dönüş ve sonuç alan etkin bir dış politika. İlkeli ve ölçülü siyaset ile yüksek ahlaki standartlarda açık, dürüst, hesap verebilir bir siyaset anlayışının hâkim kılınması için mücadele etme gayesindeyiz. Bu uğurda ayrımcılığın ve ötekileştirmenin olmadığı bir toplum isteyen, tam manası ile bir hukuk devleti olma arzusu taşıyan, ekonomik kalkınma esaslarının başarıyla gerçekleştirildiği bir Türkiye görmek isteyen herkesin ‘İYİ’lik hareketine bekliyoruz. Bugün atılan küçük adımlar, büyüyen Türkiye’nin ayak sesleri olacak” ifadelerini kullandı.    
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Avukat Filiz Tuğçe Ayrancı, “İYİ Parti sadece siyasi parti değil, halkın tamamını kucaklayan bir oluşumdur” dedi.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Av. Filiz Tuğçe Ayrancı, partisinin temel politikalarına ilişkin açıklama yaptı. İYİ Parti’nin her kesimi kucaklayacağını dile getiren Ayrancı, “İYİ Parti sadece siyasi bir parti değildir: Türk Milleti ve Türkiye’nin çıkarlarını tüm kişi ve kurumların üstünde tutan, halkı sağ-sol diye ayırmadan kucaklayan merkez bir partidir. İYİ Parti, Türk devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş ilkelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi, kuvvetler ayrılığını, hukukun üstünlüğünü esas alan, demokratik, sosyal ve laik bir devlet anlayışını hayata geçirmeyi taahhüt eder. Bireyler özgürdür ve fikirlerini özgürce ifade etme hakkına sahiptir” dedi.

“BUGÜN ATILAN KÜÇÜK ADIMLAR, BÜYÜYEN TÜRKİYE’NİN AYAK SESLERİ”
İYİ Parti programının temel hedeflerini açıklayan Ayrancı, “İYİ Parti siyasi programını beş temel hedef üzerine kurmuştur; milli birlik ve kardeşlik, kuvvetler ayrılığı ve parlamenter sisteme dönüş, sürdürülebilir, rekabetçi üretime dayalı ekonomik büyüme, parti devletinden milletin devletine dönüş ve sonuç alan etkin bir dış politika. İlkeli ve ölçülü siyaset ile yüksek ahlaki standartlarda açık, dürüst, hesap verebilir bir siyaset anlayışının hâkim kılınması için mücadele etme gayesindeyiz. Bu uğurda ayrımcılığın ve ötekileştirmenin olmadığı bir toplum isteyen, tam manası ile bir hukuk devleti olma arzusu taşıyan, ekonomik kalkınma esaslarının başarıyla gerçekleştirildiği bir Türkiye görmek isteyen herkesin ‘İYİ’lik hareketine bekliyoruz. Bugün atılan küçük adımlar, büyüyen Türkiye’nin ayak sesleri olacak” ifadelerini kullandı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.