İYİ PARTİ SALİHLİ CENK ÖZATICI İLE BİRLİKTE TAM KADRO SAHAYA İNDİ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2018 - 10:32, Güncelleme: 30.05.2018 - 10:32
 

İYİ PARTİ SALİHLİ CENK ÖZATICI İLE BİRLİKTE TAM KADRO SAHAYA İNDİ

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Cenk Özatıcı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Salihli ilçesine giden Özatıcı partililerle birlikte esnaf ve cafeleri ziyaret ederek Meral Akşener ve İyi Parti için oy istedi.
Özatıcı gençlerle ilgili şunu söyledi “Türkiye Cumhuriyeti anayasasının 2. Maddesi ‘Türk Devleti Sosyal Bir Devlettir’ diyor. Eğer Türk Devleti sosyal bir devletse vatandaşlarına iş sahası yaratmakla mükelleftir. Ülkede genç işsizlik sayısı  4 milyona ulaştı,bu oran %20 nin üzerine çıktı. Biz iş bulamayan gençlerin para harcamamak için gündüz uyudğuğunu gece evde oturduğunu biliyoruz. Bunu diğerleri bilmez. Biz gençlerin evlerinde, ailelerinin karşısında iş bulamadıkları için başı eğik durduğunu biliyoruz, bunu diğerleri bilmez. Ama İYİ  Parti iktidara geldiğinde, gençlerimiz iş bulacaklar ve söz verdiğimiz gibi iş buluncaya kadar maaş alacaklar. Kaynağı hesapladık; 8 milyar lira. Yani 2018 bütçesinin %1’i. Mehmet Şimşek'in  lüks araçlar için harcanan paraya; “fındık-fıstık” parası dediği meblağ. Biz o fındık-fıstık parasını lüks araçlara değil, halka vereceğiz” dedi ​
İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Cenk Özatıcı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Salihli ilçesine giden Özatıcı partililerle birlikte esnaf ve cafeleri ziyaret ederek Meral Akşener ve İyi Parti için oy istedi.
Özatıcı gençlerle ilgili şunu söyledi “Türkiye Cumhuriyeti anayasasının 2. Maddesi ‘Türk Devleti Sosyal Bir Devlettir’ diyor. Eğer Türk Devleti sosyal bir devletse vatandaşlarına iş sahası yaratmakla mükelleftir. Ülkede genç işsizlik sayısı  4 milyona ulaştı,bu oran %20 nin üzerine çıktı. Biz iş bulamayan gençlerin para harcamamak için gündüz uyudğuğunu gece evde oturduğunu biliyoruz. Bunu diğerleri bilmez. Biz gençlerin evlerinde, ailelerinin karşısında iş bulamadıkları için başı eğik durduğunu biliyoruz, bunu diğerleri bilmez. Ama İYİ  Parti iktidara geldiğinde, gençlerimiz iş bulacaklar ve söz verdiğimiz gibi iş buluncaya kadar maaş alacaklar. Kaynağı hesapladık; 8 milyar lira. Yani 2018 bütçesinin %1’i. Mehmet Şimşek'in  lüks araçlar için harcanan paraya; “fındık-fıstık” parası dediği meblağ. Biz o fındık-fıstık parasını lüks araçlara değil, halka vereceğiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.