İYİ PARTİ YUNUSEMRE VE ŞEHZADELER’İ KADINLARA EMANET ETTİ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2018 - 10:41, Güncelleme: 26.02.2018 - 10:41
 

İYİ PARTİ YUNUSEMRE VE ŞEHZADELER’İ KADINLARA EMANET ETTİ

Manisa'da İYİ Parti Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinin 1'inci Olağan Kongreleri yapıldı. Kongrelerde Şehzadeler İlçe Başkanlığına GüldaneDörtbudak, Yunusemre İlçe Başkanlığına ise Filiz Tuğçe Ayrancı seçildi.
İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı'nın 1'inci olağan kongresi yapıldı. Manisa Pazarcılar Odası'nda gerçekleştirilen kongreye; Manisa İl Başkanı Tamer Akkal ve üyeler katıldı. Kongrede tek aday olan avukat GüldaneDörtbudak başkanlığa seçildi. GüldaneDörtbudak, "İYİ Parti ekonomik ve siyasi tıkanma, ayrışma sürecinde gelinen noktada halkın cesur yürekleriyle ortaya çıkmış ve oluşmuş bir partidir. Kıyı boyundan, şanlı Osmanlı'nın tarihinden gelen bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde modern dünyanın öncü gücü ve öncü devleti olacağız" dedi. "İYİ PARTİ BİR KADIN HAREKETİDİR"  İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı'nın 1'inci Olağan Kongresi de Yağmur Düğün Salonu'nda yapıldı. Yunusemre İlçe Başkanlığı'na da avukat Filiz Tuğçe Ayrancı seçildi. İYİ Parti'nin bir kadın hareketi olduğunu söyleyen Ayrancı, "İYİ Parti cesurlar hareketidir. İYİ Parti vatanseverliktir, umuttur, gelecektir. İYİ Parti çok farklı siyasi gelenekten gelen insanların aynı parti çatısı altında toplandığı ortak paydanın, Türkiye'nin parlak geleceğinde birleştiği partidir" dedi. –Caner KILIÇ    
Manisa'da İYİ Parti Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinin 1'inci Olağan Kongreleri yapıldı. Kongrelerde Şehzadeler İlçe Başkanlığına GüldaneDörtbudak, Yunusemre İlçe Başkanlığına ise Filiz Tuğçe Ayrancı seçildi.


İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı'nın 1'inci olağan kongresi yapıldı. Manisa Pazarcılar Odası'nda gerçekleştirilen kongreye; Manisa İl Başkanı Tamer Akkal ve üyeler katıldı. Kongrede tek aday olan avukat GüldaneDörtbudak başkanlığa seçildi. GüldaneDörtbudak, "İYİ Parti ekonomik ve siyasi tıkanma, ayrışma sürecinde gelinen noktada halkın cesur yürekleriyle ortaya çıkmış ve oluşmuş bir partidir. Kıyı boyundan, şanlı Osmanlı'nın tarihinden gelen bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde modern dünyanın öncü gücü ve öncü devleti olacağız" dedi.



"İYİ PARTİ BİR KADIN HAREKETİDİR"
 İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı'nın 1'inci Olağan Kongresi de Yağmur Düğün Salonu'nda yapıldı. Yunusemre İlçe Başkanlığı'na da avukat Filiz Tuğçe Ayrancı seçildi. İYİ Parti'nin bir kadın hareketi olduğunu söyleyen Ayrancı, "İYİ Parti cesurlar hareketidir. İYİ Parti vatanseverliktir, umuttur, gelecektir. İYİ Parti çok farklı siyasi gelenekten gelen insanların aynı parti çatısı altında toplandığı ortak paydanın, Türkiye'nin parlak geleceğinde birleştiği partidir" dedi. –Caner KILIÇ
 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.