KARAÇOBAN "TEK ÇARE AKŞENER" DEDİ  

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2018 - 08:43, Güncelleme: 04.06.2018 - 08:43
 

KARAÇOBAN "TEK ÇARE AKŞENER" DEDİ  

İYİ Parti  Manisa Milletvekili Adayı Gökhan Karaçoban seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 
                          HABER ÖZLEM ŞAHİN Dün akşam saatlerinde partililerle birlikte Şehzadeler ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'ne giden Karaçoban, partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için oy istedi. Kahvehanelerde oturan vatandaşları ziyaret ederek her biriyle el sıkışan Karaçoban, partisinin seçim beyyanemelerini anlattı. ​ Gece geç saatlere kadar kahvede oturarak vatandaşların tek tek derdini dinleyen Karaçoban şu açıklamalarda bulundu;"Tarım ve hayvancılıkta dışa bağlı bir haldeyiz. Allah korusun, dış ülkelere kapanacak olsak vatanımız aç kalacak. Bu iş böyle gitmez. İyi bir Türkiye için oylarınıza talibiz. 16 yıllık iktidar bize sadece maddi çöküş değil, manevi çöküş de yaşatmıştır. Toplum birbirinden uzaklaştı, aile kavramı alt üst oldu. Gencimiz, emeklimiz, çalışanlarımız perişan. Alın teriyle çalışmalarının karşılığını alamıyor kimse. Tüm bu olumsuzlukları geride bırakmak için tek çare genel başkanımız Meral Akşener'dir."
İYİ Parti  Manisa Milletvekili Adayı Gökhan Karaçoban seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 
                         
HABER
ÖZLEM ŞAHİN


Dün akşam saatlerinde partililerle birlikte Şehzadeler ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'ne giden Karaçoban, partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için oy istedi. Kahvehanelerde oturan vatandaşları ziyaret ederek her biriyle el sıkışan Karaçoban, partisinin seçim beyyanemelerini anlattı.



Gece geç saatlere kadar kahvede oturarak vatandaşların tek tek derdini dinleyen Karaçoban şu açıklamalarda bulundu;"Tarım ve hayvancılıkta dışa bağlı bir haldeyiz. Allah korusun, dış ülkelere kapanacak olsak vatanımız aç kalacak. Bu iş böyle gitmez. İyi bir Türkiye için oylarınıza talibiz. 16 yıllık iktidar bize sadece maddi çöküş değil, manevi çöküş de yaşatmıştır. Toplum birbirinden uzaklaştı, aile kavramı alt üst oldu. Gencimiz, emeklimiz, çalışanlarımız perişan. Alın teriyle çalışmalarının karşılığını alamıyor kimse. Tüm bu olumsuzlukları geride bırakmak için tek çare genel başkanımız Meral Akşener'dir."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.