MERSİNLİ COŞKUSU SALONA SIĞMADI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2016 - 12:13, Güncelleme: 29.12.2016 - 12:13
 

MERSİNLİ COŞKUSU SALONA SIĞMADI

Mazbatasını alarak Manisa'ya gelen AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, İl binasında basın toplantısı düzenledi.
Çiçeği burnunda İl Başkanı Berk Mersinli mazbatasını alıp Manisa'ya geldikten sonra il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Mersinli, on gün içerisinde bir buçuk milyon Manisalıyı kucaklayacak yönetim kurulunu oluşturacağını, 2019 yerel seçimlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını alamazsa o gün istifa edeceğini duyurdu.   AK Parti Manisa İl Başkanı Berk  Mersinli'nin yaptığı açıklama şu şekilde;   TEŞEKKÜR "Genel Merkezimizin yaptığı temayüller ve mülakatlar sonucunda il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Benimle birlikte İl başkanlığı adaylık sürecinde bulunan birbirinden kıymetli, Zafer İkinci, Engin Yüksel, Mehmet Emin Çipiloğlu, başkanlarıma teşekkür ediyorum. Mahalle başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, belediye meclis üyelerimize, belediye başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, milletvekillerimize, değerli dostlarımıza, taraflı tarafsız dualarını esirgemeyen Manisalı hemşerilerimize, basın mensuplarına ve kıymetli aile çok teşekkür ediyorum. İl koordinatörümüz sayın Ali Aşlık, Bölge koordinatörümüz Sayın Metin Bulut, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş ve Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum.   BİR BUÇUK MİLYON MANİSALIYI KUCAKLAYACAĞIZ On gün içerisinde yönetimimizi oluşturacağız. 30.12.2016 Cuma gününden itibaren yönetim kurulu için başvuru almaya başlayacağız. Manisa'da bir buçuk milyon insanı kucaklayacak bir yönetim oluşturacağız. Manisa kamuoyuna en güzel şekilde bir yönetimle çıkmayı hedefliyoruz. Referandumda halkımızın desteğiyle en yüksek oyu alacağız. 2019 yerel seçimlerinde büyükşehir seçimlerini alıp AK Parti Belediyeciliğini Manisamız ile buluşturacağız.   BEN O GÜN İSTİFA EDECEĞİM! AK Parti bayrağını büyükşehirde sallandıracağız. Eğer ki nasip olur 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanamazsak ben o gün istifamı sunacağım. Bunu sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a da ilettim."      
Mazbatasını alarak Manisa'ya gelen AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, İl binasında basın toplantısı düzenledi.
Çiçeği burnunda İl Başkanı Berk Mersinli mazbatasını alıp Manisa'ya geldikten sonra il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Mersinli, on gün içerisinde bir buçuk milyon Manisalıyı kucaklayacak yönetim kurulunu oluşturacağını, 2019 yerel seçimlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını alamazsa o gün istifa edeceğini duyurdu.
 
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk  Mersinli'nin yaptığı açıklama şu şekilde;
 
TEŞEKKÜR
"Genel Merkezimizin yaptığı temayüller ve mülakatlar sonucunda il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Benimle birlikte İl başkanlığı adaylık sürecinde bulunan birbirinden kıymetli, Zafer İkinci, Engin Yüksel, Mehmet Emin Çipiloğlu, başkanlarıma teşekkür ediyorum.
Mahalle başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, belediye meclis üyelerimize, belediye başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, milletvekillerimize, değerli dostlarımıza, taraflı tarafsız dualarını esirgemeyen Manisalı hemşerilerimize, basın mensuplarına ve kıymetli aile çok teşekkür ediyorum. İl koordinatörümüz sayın Ali Aşlık, Bölge koordinatörümüz Sayın Metin Bulut, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş ve Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
 
BİR BUÇUK MİLYON MANİSALIYI KUCAKLAYACAĞIZ
On gün içerisinde yönetimimizi oluşturacağız. 30.12.2016 Cuma gününden itibaren yönetim kurulu için başvuru almaya başlayacağız. Manisa'da bir buçuk milyon insanı kucaklayacak bir yönetim oluşturacağız. Manisa kamuoyuna en güzel şekilde bir yönetimle çıkmayı hedefliyoruz. Referandumda halkımızın desteğiyle en yüksek oyu alacağız. 2019 yerel seçimlerinde büyükşehir seçimlerini alıp AK Parti Belediyeciliğini Manisamız ile buluşturacağız.
 
BEN O GÜN İSTİFA EDECEĞİM!
AK Parti bayrağını büyükşehirde sallandıracağız. Eğer ki nasip olur 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanamazsak ben o gün istifamı sunacağım. Bunu sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a da ilettim."
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.