MHP MANİSA'DAN ÇEVİK KUVVETE ZİYARET

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2016 - 16:31, Güncelleme: 14.12.2016 - 16:31
 

MHP MANİSA'DAN ÇEVİK KUVVETE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manisa İl Başkanlığı ve MHP Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından, İstanbul'daki patlamadaki olayla ilgili olarak Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet polislerine başsağlığı ziyareti gerçekleştirildi. MHP Manisa teşkilatı polisimizin yanındayız mesajı verdi.
10 Aralık günü İstanbul, Beşiktaş'ta yapılan terör saldırısında 44 vatandaş hayatını kaybetmiş, 155 vatandaş ise yaralanmıştı. Beşiktaş'taki Çevik Kuvvet polisine ve vatandaşlara yönelik düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden polis memurları için bugün, Miliyetçi Hareket Partisi Manisa İl ve Yunusemre İlçe Başkanlığı yöneticileri, Manisa Çevik Kuvvet polislerine basağlığı ziyareti düzenledi. Ziyaret sırasında İl Başkanı Erkan Öztürk Çevik Kuvvet Şube Müdürü Gökhan Balaban'a Türk Bayrağı'na sarılı Kuran-ı Kerim hediye etti.   Manisa İl Emniyet Müdürlüğü içerisinde bulunan Çevik Kuvvet hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Buğra Çelikkanat ve parti yöneticileri katıldı.   ÖZTÜRK'TEN POLİSİMİZİN YANINDAYIZ MESAJI MHP Manisa yönetimini makamında ağırlayan Manisa Çevik Kuvvet Müdürü Gökhan Balaban'a duyduğu acı ve üzüntüyü dile getiren İl Başkanı Öztürk, şöyle konuştu; "Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek adına dış mihrakların yaptığı bu kanlı eylemleri şiddetle kınıyorum. İstanbul'da geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşanan kanlı saldırıda hayatını kaybeden polislerimize vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet değerli ailelerine başsağlığı diliyorum. Sizler bu vatanın yılmaz bekçileri olarak vazifelerinizi yapan insanlarsınız. Başınız sağolsun, vatan sağolsun."   ÇELİKKANAT;"POLİSLERİMİZİN YANINDAYIZ" İl Başkanı Öztürk'ün konuşmasının ardında söZ alan MHP Yunusemre İlçe Başkanı Av.Buğra Çelikkanat ise şöyle konuştu; "Gerçekleşen bu hain terör saldırısında hayatını kaybeden tüm polislerimize Allah'tan rahmet ve acılı ailelerine sabır diliyorum. Gece gündüz demeden bizler için canla başla çalışan polislerimizin yanında olduğumuzu göstermek adına bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Bizler Türk Milliyetçileri olarak her zaman polisimizin ve askerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."   ÇEVİK KUVVET ŞUBE MÜDÜRÜ BALABAN;"VATAN SAĞOLSUN" Manisa Çevik Kuvvet Müdürü Gökhan Balaban, taziyeleri kabul ettikten sonra şu ifadeleri kullandı; "Hain terör son olarak kendini İstanbul'da gösterdi. Malum oradaki yaşanan patlamada bir çok polisimizi ve vatandaşımızı şehit verdik. Söylenecek fazla söz bulamıyorum, bu hadiselerin sıcaklığının vermiş olduğu derin üzüntüler içerisindeyim. Siz siyasi parti temsilcileri olarak bizlere böyle bir ziyaret gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim, başımız sağolsun, vatan sağolsun."  
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manisa İl Başkanlığı ve MHP Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından, İstanbul'daki patlamadaki olayla ilgili olarak Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet polislerine başsağlığı ziyareti gerçekleştirildi. MHP Manisa teşkilatı polisimizin yanındayız mesajı verdi.
10 Aralık günü İstanbul, Beşiktaş'ta yapılan terör saldırısında 44 vatandaş hayatını kaybetmiş, 155 vatandaş ise yaralanmıştı. Beşiktaş'taki Çevik Kuvvet polisine ve vatandaşlara yönelik düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden polis memurları için bugün, Miliyetçi Hareket Partisi Manisa İl ve Yunusemre İlçe Başkanlığı yöneticileri, Manisa Çevik Kuvvet polislerine basağlığı ziyareti düzenledi. Ziyaret sırasında İl Başkanı Erkan Öztürk Çevik Kuvvet Şube Müdürü Gökhan Balaban'a Türk Bayrağı'na sarılı Kuran-ı Kerim hediye etti.
 
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü içerisinde bulunan Çevik Kuvvet hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Buğra Çelikkanat ve parti yöneticileri katıldı.
 
ÖZTÜRK'TEN POLİSİMİZİN YANINDAYIZ MESAJI
MHP Manisa yönetimini makamında ağırlayan Manisa Çevik Kuvvet Müdürü Gökhan Balaban'a duyduğu acı ve üzüntüyü dile getiren İl Başkanı Öztürk, şöyle konuştu; "Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek adına dış mihrakların yaptığı bu kanlı eylemleri şiddetle kınıyorum. İstanbul'da geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşanan kanlı saldırıda hayatını kaybeden polislerimize vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet değerli ailelerine başsağlığı diliyorum. Sizler bu vatanın yılmaz bekçileri olarak vazifelerinizi yapan insanlarsınız. Başınız sağolsun, vatan sağolsun."
 
ÇELİKKANAT;"POLİSLERİMİZİN YANINDAYIZ"
İl Başkanı Öztürk'ün konuşmasının ardında söZ alan MHP Yunusemre İlçe Başkanı Av.Buğra Çelikkanat ise şöyle konuştu; "Gerçekleşen bu hain terör saldırısında hayatını kaybeden tüm polislerimize Allah'tan rahmet ve acılı ailelerine sabır diliyorum. Gece gündüz demeden bizler için canla başla çalışan polislerimizin yanında olduğumuzu göstermek adına bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Bizler Türk Milliyetçileri olarak her zaman polisimizin ve askerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."
 
ÇEVİK KUVVET ŞUBE MÜDÜRÜ BALABAN;"VATAN SAĞOLSUN"
Manisa Çevik Kuvvet Müdürü Gökhan Balaban, taziyeleri kabul ettikten sonra şu ifadeleri kullandı; "Hain terör son olarak kendini İstanbul'da gösterdi. Malum oradaki yaşanan patlamada bir çok polisimizi ve vatandaşımızı şehit verdik. Söylenecek fazla söz bulamıyorum, bu hadiselerin sıcaklığının vermiş olduğu derin üzüntüler içerisindeyim. Siz siyasi parti temsilcileri olarak bizlere böyle bir ziyaret gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim, başımız sağolsun, vatan sağolsun."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.