MHP MANİSA'YA 8 ATAMA

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2016 - 07:14, Güncelleme: 08.11.2016 - 07:14
 

MHP MANİSA'YA 8 ATAMA

Milliyetçi Hareket Partisi'nde İlçe başkanları ataması gerçekleşti. Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat olurken Şehzadeler'e ise Şener Özten atandı.
Milliyetçi Hareket Partisi'nde İlçe başkanları ataması gerçekleşti. Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat olurken Şehzadeler'e ise Şener Özten atandı. Milliyetçi Hareket Partisi Erkan Öztürk'ün göreve gelmesiyle birlikte bir çok ilçe yönetimi istifa etmiş ve bazıları da görevden alınmıştı. Aradan bir süre geçtikten sonra dün gece itibariyle Manisa'da boş duran Şehzadeler ve Yunusemre Merkez ilçelerinin atamaları yapıldı. Devlet Bahçeli tarafından yönetimi görevden alınan Yunusemre İlçe'nin başına Avukat Buğra Çelikkanat getirilirken, Cemal Kutlar'ın istifa etmesiyle birlikte boşalan Şehzadeler İlçesi Başkanlığı'na ise Şener Özten ismi getirildi. İŞTE YENİ İSİMLER MHP'nin merkez ilçeler dışında da atamaları gerçekleşti. Atanan diğer isimler ise şöyle; Mhp Demirci İlçe Teşkilat Başkanı Yılmaz Ayhan Mhp Şehzadeler İlçe Teşkilatı Başkanı  Şener Özten Mhp Yunusemre İlçe Teşkilatı Başkanı Buğra Çelikkanat Mhp Alaşehir İlçe Teşkilatı Başkanı  Halis Yörür Mhp Saruhanlı İlçe Teşkilatı Başkanı  Baki Ulu Mhp Manisa Salihli İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Akın Mhp Sarıgöl İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Buldan Mhp Manisa Ahmetli İlçes Teşkilat Başkanı Necdet Koldancı     BAŞKAN ÖZTÜRK'TEN AÇIKLAMA MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk konu hakkında MHP'nin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;" Türkiye Cumhuriyetinin için de bulunduğu bu buhranlı günleri atlatabilmenin en kestirme yolu,milli birlik ve bütünlük olgusuyla hareket edebilmektir. Bu olgunun ülkücü yüreklerin teşkilatlanmasıyla,bölünmezlik zırhının daha da belirgin hale geleceğine inancımız tamdır. Milletimizi sinsice vurup bölmeye niyetlenen tüm şer odaklarına atılacak,en ağır tokatın ülke bütünlüğüne gönül vermiş riyakârlık ve kalleşlik nedir bilmeyen,vatan toprağını kazanabileceği her servetin ve gelebileceği her makamın üstün de gören ülkü uğruna hayatlarını adamış insanların vurabileceği kanaatindeyiz. Ülkemiz üzerin de oynanan tüm kirli oyunların,haince fikir ve eylemlerin son bulması için gerektiğin de canını siper etmekten çekinmeyen Ülkücü Camia nın en büyük avantajların dan biri de Şerefli Türk Tarihinin,her aşamasın da başvurulan teşkilatçılık ruhuna sahip olmaları dır.Oğuz Kağan dan bugüne kadar,Türk ün Devlet-i ebed müddet,fikrini yaşatmayı gaye edinerek,teşkilata özel önem bahşe den Türk Milleti, lider-teşkilat-doktrin üçlemesiyle de gücüne güç katarak günümüze değin şerefli varlığını sürdürmekte dir ve ebediyyen de sürdürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak her zaman Aziz Türk Milletimizin yanın da ve hizmetin de olduğumuzu belirtirken halka hizmetin,hakka hizmetle eşdeğer bir durum olduğunun bilincindeyiz. Güzide hemşehrilerimizin merakla beklediği MHP Manisa (yeni) İlçe Teşkilatlarımız oluşturulmuştur.Teşkilatlarımızın vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını ve alınacak kararların ve yapılacak faaliyetlerin ülkemize faydalı olmasını Cenab-ı Allah tan diler,bilgilerinize arz ederiz."
Milliyetçi Hareket Partisi'nde İlçe başkanları ataması gerçekleşti. Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat olurken Şehzadeler'e ise Şener Özten atandı.
Milliyetçi Hareket Partisi'nde İlçe başkanları ataması gerçekleşti. Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat olurken Şehzadeler'e ise Şener Özten atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erkan Öztürk'ün göreve gelmesiyle birlikte bir çok ilçe yönetimi istifa etmiş ve bazıları da görevden alınmıştı. Aradan bir süre geçtikten sonra dün gece itibariyle Manisa'da boş duran Şehzadeler ve Yunusemre Merkez ilçelerinin atamaları yapıldı. Devlet Bahçeli tarafından yönetimi görevden alınan Yunusemre İlçe'nin başına Avukat Buğra Çelikkanat getirilirken, Cemal Kutlar'ın istifa etmesiyle birlikte boşalan Şehzadeler İlçesi Başkanlığı'na ise Şener Özten ismi getirildi.

İŞTE YENİ İSİMLER
MHP'nin merkez ilçeler dışında da atamaları gerçekleşti. Atanan diğer isimler ise şöyle;
Mhp Demirci İlçe Teşkilat Başkanı
Yılmaz Ayhan
Mhp Şehzadeler İlçe Teşkilatı Başkanı 
Şener Özten
Mhp Yunusemre İlçe Teşkilatı Başkanı Buğra Çelikkanat
Mhp Alaşehir İlçe Teşkilatı Başkanı 
Halis Yörür
Mhp Saruhanlı İlçe Teşkilatı Başkanı 
Baki Ulu
Mhp Manisa Salihli İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Akın
Mhp Sarıgöl İlçe Teşkilat Başkanı
Ahmet Buldan
Mhp Manisa Ahmetli İlçes Teşkilat Başkanı
Necdet Koldancı

 
 
BAŞKAN ÖZTÜRK'TEN AÇIKLAMA
MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk konu hakkında MHP'nin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;" Türkiye Cumhuriyetinin için de bulunduğu bu buhranlı günleri atlatabilmenin en kestirme yolu,milli birlik ve bütünlük olgusuyla hareket edebilmektir. Bu olgunun ülkücü yüreklerin teşkilatlanmasıyla,bölünmezlik zırhının daha da belirgin hale geleceğine inancımız tamdır. Milletimizi sinsice vurup bölmeye niyetlenen tüm şer odaklarına atılacak,en ağır tokatın ülke bütünlüğüne gönül vermiş riyakârlık ve kalleşlik nedir bilmeyen,vatan toprağını kazanabileceği her servetin ve gelebileceği her makamın üstün de gören ülkü uğruna hayatlarını adamış insanların vurabileceği kanaatindeyiz. Ülkemiz üzerin de oynanan tüm kirli oyunların,haince fikir ve eylemlerin son bulması için gerektiğin de canını siper etmekten çekinmeyen Ülkücü Camia nın en büyük avantajların dan biri de Şerefli Türk Tarihinin,her aşamasın da başvurulan teşkilatçılık ruhuna sahip olmaları dır.Oğuz Kağan dan bugüne kadar,Türk ün Devlet-i ebed müddet,fikrini yaşatmayı gaye edinerek,teşkilata özel önem bahşe den Türk Milleti, lider-teşkilat-doktrin üçlemesiyle de gücüne güç katarak günümüze değin şerefli varlığını sürdürmekte dir ve ebediyyen de sürdürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak her zaman Aziz Türk Milletimizin yanın da ve hizmetin de olduğumuzu belirtirken halka hizmetin,hakka hizmetle eşdeğer bir durum olduğunun bilincindeyiz. Güzide hemşehrilerimizin merakla beklediği MHP Manisa (yeni) İlçe Teşkilatlarımız oluşturulmuştur.Teşkilatlarımızın vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını ve alınacak kararların ve yapılacak faaliyetlerin ülkemize faydalı olmasını Cenab-ı Allah tan diler,bilgilerinize arz ederiz."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.