MHP’Lİ AKÇAY'DAN AK PARTİLİ BAŞKAN ÇERÇİ’YE ÖVGÜ  

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2019 - 12:02, Güncelleme: 30.01.2019 - 12:02
 

MHP’Lİ AKÇAY'DAN AK PARTİLİ BAŞKAN ÇERÇİ’YE ÖVGÜ  

 Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ı ağırladı.  
  MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Cumhur İttifakı Adayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Başkan Çerçi ile yıllarca mecliste birlikte görev yaptıklarını kaydeden Erkan Akçay, ilçenin kurucu belediye başkanı olarak Yunusemre’ye güzel hizmetler yaptığını söyledi.   Türkiye için 31 Mart Mahalli Seçimlerinin önemine dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili Akçay, Cumhur İttifakı’nın Yunusemre’de büyük bir başarıya imza atacağını belirtti. Erkan Akçay, “Mecliste yıllarca birlikte mesai harcadığım bir dostumu ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. 5 yıldır Manisa’ya çok güzel hizmetler yapıyor. Bir kez daha yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta Mahalli İdareler Seçimlerini gerçekleştireceğiz. 24 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz Cumhur İttifakı’nı bu seçimlerde de sürdüreceğiz. Sayın Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Gönlümüzde partimizin adayı olarak görüyoruz. Cumhur İttifakı, Manisa’da da Yunusemre’de de başarılı olacaktır. Kendisini kutluyor; güzel ev sahipliği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Çerçi, “TBMM’de birlikte mesai yaptığım bir arkadaşımı ağırlamaktan mutluluk duydum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de devam etmesinin uygun olduğu kanaatine vardı. Biz de gönülden destekliyoruz. Bu ittifak yerel seçimde başarılı bir sonuç elde edecektir. Yunusemre de belediye başkan adayı olarak en başarılı sonucu güç birliği ile alacağımıza inanıyorum. Bizler de Manisa Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma içerisinde önümüzdeki 5 yıl güzel hizmetleri Manisamız'a ve Yunusemremiz'e kazandıracağız” dedi.    
 Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ı ağırladı.  
  MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Cumhur İttifakı Adayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Başkan Çerçi ile yıllarca mecliste birlikte görev yaptıklarını kaydeden Erkan Akçay, ilçenin kurucu belediye başkanı olarak Yunusemre’ye güzel hizmetler yaptığını söyledi.
 
Türkiye için 31 Mart Mahalli Seçimlerinin önemine dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili Akçay, Cumhur İttifakı’nın Yunusemre’de büyük bir başarıya imza atacağını belirtti. Erkan Akçay, “Mecliste yıllarca birlikte mesai harcadığım bir dostumu ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. 5 yıldır Manisa’ya çok güzel hizmetler yapıyor. Bir kez daha yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta Mahalli İdareler Seçimlerini gerçekleştireceğiz. 24 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz Cumhur İttifakı’nı bu seçimlerde de sürdüreceğiz. Sayın Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Gönlümüzde partimizin adayı olarak görüyoruz. Cumhur İttifakı, Manisa’da da Yunusemre’de de başarılı olacaktır. Kendisini kutluyor; güzel ev sahipliği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Çerçi, “TBMM’de birlikte mesai yaptığım bir arkadaşımı ağırlamaktan mutluluk duydum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de devam etmesinin uygun olduğu kanaatine vardı. Biz de gönülden destekliyoruz. Bu ittifak yerel seçimde başarılı bir sonuç elde edecektir. Yunusemre de belediye başkan adayı olarak en başarılı sonucu güç birliği ile alacağımıza inanıyorum. Bizler de Manisa Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma içerisinde önümüzdeki 5 yıl güzel hizmetleri Manisamız'a ve Yunusemremiz'e kazandıracağız” dedi.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
NAMIK ALTEN
(30.01.2019 17:42 - #1550)
hiçbir halt da edemezsiniz manisa eğer siz kazanırsanız kaybedecek
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.