Nurten Onultmak Gelecek Partisi Kadrosunu Yeniliyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2021 - 00:01, Güncelleme: 06.10.2021 - 00:01
 

Nurten Onultmak Gelecek Partisi Kadrosunu Yeniliyor

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, parti kadrosundaki isimlerde değişiklik yapacaklarını duyurdu. Onultmak, genç ve dinamik bir ekiple Manisa siyaset arenasında yerini almak istediğini belirtti.
Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığından istifa eden Mustafa Keskin, görevi yeni il başkanı Nurten Onultmak’a devretmişti. Manisa'nın tek kadın siyasi parti il başkanı olması ile öne çıkan  Onultmak, parti kadrosunda değişiklik olacağının sinyallerini, yaptığı yazılı basın açıklaması ile verdi.  Onultmak'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:  "Kıymetli basın mensupları, Genel merkezimizin yaptığı çalışmalar ve kurucu il başkanımız sayın Mustafa Keskin'in istifasından sonra genel Başkanımız tarafından İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmişti. Görevlendirildiğim andan itibaren sorumluluğum gereği öncelikle partimizin kuruluşunda emeği geçen arkadaşlarımızla istişareler yaptık ve birlikte neler yapmak istediğimizi, çalışma prensipleri ni kendileriyle paylaştık. Çalışmak isteyenlerle, yola devam kararı aldıklarımızla yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bizden müsade isteyenlere de teşekkür ediyorum. İlgili arkadaşlarımız ile her zaman gönül birlikteliğimiz devam edecektir. Manisa'nın ihtiyacı olan siyaseti yapmak ve Gelecek Partimizi bütün toplumsal kesimlerle genç ve dinamik bir ekiple tanıştırmak, aynı hedefe yürüme arzumuzu taşımak istiyoruz. Bu hedefe adım adım ulaşma azim ve kararlığındayız. Saygılarımla  Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı"
Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, parti kadrosundaki isimlerde değişiklik yapacaklarını duyurdu. Onultmak, genç ve dinamik bir ekiple Manisa siyaset arenasında yerini almak istediğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığından istifa eden Mustafa Keskin, görevi yeni il başkanı Nurten Onultmak’a devretmişti. Manisa'nın tek kadın siyasi parti il başkanı olması ile öne çıkan  Onultmak, parti kadrosunda değişiklik olacağının sinyallerini, yaptığı yazılı basın açıklaması ile verdi. 

Onultmak'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde: 

"Kıymetli basın mensupları,

Genel merkezimizin yaptığı çalışmalar ve kurucu il başkanımız sayın Mustafa Keskin'in istifasından sonra genel Başkanımız tarafından İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmişti.

Görevlendirildiğim andan itibaren sorumluluğum gereği öncelikle partimizin kuruluşunda emeği geçen arkadaşlarımızla istişareler yaptık ve birlikte neler yapmak istediğimizi, çalışma prensipleri ni kendileriyle paylaştık. Çalışmak isteyenlerle, yola devam kararı aldıklarımızla yürüyüşümüze devam edeceğiz.

Bizden müsade isteyenlere de teşekkür ediyorum. İlgili arkadaşlarımız ile her zaman gönül birlikteliğimiz devam edecektir.

Manisa'nın ihtiyacı olan siyaseti yapmak ve Gelecek Partimizi bütün toplumsal kesimlerle genç ve dinamik bir ekiple tanıştırmak, aynı hedefe yürüme arzumuzu taşımak istiyoruz.

Bu hedefe adım adım ulaşma azim ve kararlığındayız.

Saygılarımla 

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.