Seçim için sahaya inen Cenk Özatıcı köylülerle buluştu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 06:40, Güncelleme: 16.05.2018 - 06:40
 

Seçim için sahaya inen Cenk Özatıcı köylülerle buluştu

Türkiye’de ekonominin büyüdüğünü söyleyen bakanların halkla adeta dalga geçtiğini ifade edenİYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı CenkÖzatıcı; “Büyüyen ekonomi değil, bir grup iktidar ortağının göbekleri büyüyor.İYİ Parti iktidarında Saray’dan alıp halka vereceğiz.”diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde, İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Cenk Özatıcı,ekibiyle birlikte sahaya inerek, çalışmalarını Yunt Dağı köylerinden başlattı. Bölge köylerindeki kahveleri ve evleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Özatıcı, şunları söyledi; “Siyasetin nihai amacı vatandaşa hizmettir. Vatandaşa seçimden seçime gelip basit vaatler ve propagandalar yaprak bu hizmeti gerçekleştiremezsiniz. Biz bugün Manisa’nın köylerine, yalnızca anlatmak için değil aynı zamanda dinlemek için geldik. Girdiğimiz her köyde bir dokunduk bin ah işittik. Hükümet tarım üreticisine sahip çıkmıyor. Ak Partili bakanlara, milletvekillerine neden tarım ürünü ve et ithal ediyorsunuz diye sorduğumuzda, bize Türk çiftçisi pahalı üretiyor diyorlar. Siz mazotu 5.6 liraya verirseniz, gübreyi pahalı, yemi pahalı verirseniz Türk çiftçisi nasıl ucuza üretsin, nasıl para kazansın? Bugün Amerika’da mazot 1.5 lira, Türk çiftçisi bunlarla nasıl rekabet etsin. İYİ Parti iktidarında mazot, gübre ve tohum makul fiyatlara inecek. Et ve tarım ürünleri değerinin altında satılmayacak. Komisyoncular üreticinin emeğini sömüremeyecekleler. Ucuz mazotu yatlara değil, Türk çiftçisine vereceğiz.”   “HALKLA DALGA GEÇİYORLAR” Ekonominin büyüdüğünü söyleyen bakanların halkla adeta dalga geçtiğini ifade eden Özatıcı; “Büyüyen ekonomi değil, bir grup iktidar ortağının göbekleri büyüyor. Şimdi 70 milyar dolara Türkiye'deki fabrikaları özelleştirdiler. Maaşlara zam geldi mi? Gençlere iş oldu mu? Hayır. Bununla Ancak sarayın parasını ödüyorlar. İYİ Partinin iktidarıyla bu israf ekonomisi bitecek. Saray’ın aylık masrafı 21 milyon lira. Sadece temizliğine vatandaşlarımız 2 milyon lira ödüyor. Vatandaşlarımızı bu ağır vergi ve borç yükünden kurtaracağız. 30 Nisan itibariyle yasal takibe uğramış 4.5 milyon vatandaşımızın borçlarını siliyoruz. İYİ Parti iktidarında Saray’dan alıp halka vereceğiz” diye konuştu  
Türkiye’de ekonominin büyüdüğünü söyleyen bakanların halkla adeta dalga geçtiğini ifade edenİYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı CenkÖzatıcı; “Büyüyen ekonomi değil, bir grup iktidar ortağının göbekleri büyüyor.İYİ Parti iktidarında Saray’dan alıp halka vereceğiz.”diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde, İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Cenk Özatıcı,ekibiyle birlikte sahaya inerek, çalışmalarını Yunt Dağı köylerinden başlattı. Bölge köylerindeki kahveleri ve evleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Özatıcı, şunları söyledi; “Siyasetin nihai amacı vatandaşa hizmettir. Vatandaşa seçimden seçime gelip basit vaatler ve propagandalar yaprak bu hizmeti gerçekleştiremezsiniz. Biz bugün Manisa’nın köylerine, yalnızca anlatmak için değil aynı zamanda dinlemek için geldik. Girdiğimiz her köyde bir dokunduk bin ah işittik. Hükümet tarım üreticisine sahip çıkmıyor. Ak Partili bakanlara, milletvekillerine neden tarım ürünü ve et ithal ediyorsunuz diye sorduğumuzda, bize Türk çiftçisi pahalı üretiyor diyorlar. Siz mazotu 5.6 liraya verirseniz, gübreyi pahalı, yemi pahalı verirseniz Türk çiftçisi nasıl ucuza üretsin, nasıl para kazansın? Bugün Amerika’da mazot 1.5 lira, Türk çiftçisi bunlarla nasıl rekabet etsin. İYİ Parti iktidarında mazot, gübre ve tohum makul fiyatlara inecek. Et ve tarım ürünleri değerinin altında satılmayacak. Komisyoncular üreticinin emeğini sömüremeyecekleler. Ucuz mazotu yatlara değil, Türk çiftçisine vereceğiz.”
 
“HALKLA DALGA GEÇİYORLAR”
Ekonominin büyüdüğünü söyleyen bakanların halkla adeta dalga geçtiğini ifade eden Özatıcı; “Büyüyen ekonomi değil, bir grup iktidar ortağının göbekleri büyüyor. Şimdi 70 milyar dolara Türkiye'deki fabrikaları özelleştirdiler. Maaşlara zam geldi mi? Gençlere iş oldu mu? Hayır. Bununla Ancak sarayın parasını ödüyorlar. İYİ Partinin iktidarıyla bu israf ekonomisi bitecek. Saray’ın aylık masrafı 21 milyon lira. Sadece temizliğine vatandaşlarımız 2 milyon lira ödüyor. Vatandaşlarımızı bu ağır vergi ve borç yükünden kurtaracağız. 30 Nisan itibariyle yasal takibe uğramış 4.5 milyon vatandaşımızın borçlarını siliyoruz. İYİ Parti iktidarında Saray’dan alıp halka vereceğiz” diye konuştu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.