SENDİKA BAŞKANI KILIÇ KAYA'DAN ÖZÜR DİLEDİ!

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2019 - 17:13, Güncelleme: 11.07.2019 - 17:13
 

SENDİKA BAŞKANI KILIÇ KAYA'DAN ÖZÜR DİLEDİ!

Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, "Art niyetli kişi veya kişiler tarafından şehrimize ve sendikamıza katkıları anlaşılamadan yaşanan her türlü olumsuz tezvirat, hakaret ve dedikodular yüzünden kendisinden şahsım ve sendikam adına özür diliyorum. Hakkını helal et Kılıç kardeşim."diyerek Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya'dan özür diledi.
Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya'dan özür diledi. Faruk Karaca'nın açıklaması şöyle: "Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Memursen Konfederasyonu ve bağlı iş kolu Sağlık Sen’in ilk kuruluş sürecinde yer almış önemli hizmetlerde bulunmuş, şube başkanlığını yaptığım Bem-Bir-Sen ve konfederasyona bağlı tüm iş kollarına yardımları dokunmuştur. Safirbet firması artık bet dünyasında yeni bir kapı aralıyor, safirbet farkını hemen yaşayın. Ankara’da bürokraside önemli görevlerde bulunmuş Başbakanlık ve TBMM’de yaptığı görevler esnasında desteğini esirgememiştir. Manisa ilinde görev yaptığı süreç içerisinde Yunusemre Belediyesinin kuruluş aşamasında özverili hizmetler yapmış ve bu süreçte Manisa ilinde şubemize önemli desteklerde bulunmuştur. Üyelerimiz ve aileleri ile iftar, dayanışma toplantısı, piknik ve gezi, yüksek meblağlı promosyon, sosyal denge sözleşmesi, üyelerimizin ve tüm çalışanların hak ve menfaatlerini gözetilmesi konusunda duyarlılığı ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu süreç zarfında art niyetli kişi veya kişiler tarafından şehrimize ve sendikamıza katkıları anlaşılamadan yaşanan her türlü olumsuz tezvirat, hakaret ve dedikodular yüzünden kendisinden şahsım ve sendikam adına özür diliyorum. Sorgulamadan hiç bir habere inanmayın, yoksa kahramanı size hain olarak gösterirler. Hakkını helal et Kılıç kardeşim."    
Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, "Art niyetli kişi veya kişiler tarafından şehrimize ve sendikamıza katkıları anlaşılamadan yaşanan her türlü olumsuz tezvirat, hakaret ve dedikodular yüzünden kendisinden şahsım ve sendikam adına özür diliyorum. Hakkını helal et Kılıç kardeşim."diyerek Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya'dan özür diledi.
Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya'dan özür diledi. Faruk Karaca'nın açıklaması şöyle: "Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Memursen Konfederasyonu ve bağlı iş kolu Sağlık Sen’in ilk kuruluş sürecinde yer almış önemli hizmetlerde bulunmuş, şube başkanlığını yaptığım Bem-Bir-Sen ve konfederasyona bağlı tüm iş kollarına yardımları dokunmuştur. Safirbet firması artık bet dünyasında yeni bir kapı aralıyor, safirbet farkını hemen yaşayın.

Ankara’da bürokraside önemli görevlerde bulunmuş Başbakanlık ve TBMM’de yaptığı görevler esnasında desteğini esirgememiştir. Manisa ilinde görev yaptığı süreç içerisinde Yunusemre Belediyesinin kuruluş aşamasında özverili hizmetler yapmış ve bu süreçte Manisa ilinde şubemize önemli desteklerde bulunmuştur. Üyelerimiz ve aileleri ile iftar, dayanışma toplantısı, piknik ve gezi, yüksek meblağlı promosyon, sosyal denge sözleşmesi, üyelerimizin ve tüm çalışanların hak ve menfaatlerini gözetilmesi konusunda duyarlılığı ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu süreç zarfında art niyetli kişi veya kişiler tarafından şehrimize ve sendikamıza katkıları anlaşılamadan yaşanan her türlü olumsuz tezvirat, hakaret ve dedikodular yüzünden kendisinden şahsım ve sendikam adına özür diliyorum. Sorgulamadan hiç bir habere inanmayın, yoksa kahramanı size hain olarak gösterirler. Hakkını helal et Kılıç kardeşim."
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.