Türkiye Güçlü Bir Hukuk Devleti Olacak

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2021 - 14:50, Güncelleme: 28.05.2021 - 14:50
 

Türkiye Güçlü Bir Hukuk Devleti Olacak

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında açıkladığı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile Türkiye'nin yeniden güçlü bir hukuk devleti halini alacağını söyledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisini açıkladı. İYİ Parti'nin açıkladığı öneriyle birlikte Türkiye'de yeniden hukuk devletini güçlendireceklerini belirten İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, "Tehditlere, baskılara boyun eğmeden Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde, aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. "HERKES RAHAT BİR NEFES ALACAK" İYİ Partili Akan, "Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, halkımızın da büyük bir umutla beklediği güçlendirilmiş parlamenter sistem önerimizi bugün grup toplantımızda açıkladı. Önerimizin içerisinde Cumhurbaşkanı'nın yeniden tarafsız olması, çoğulcu demokrasi, katılımcı yönetim ve güçlü meclis temeli, kuvvetler ayrılığı ve güçlü denetimin yeniden sağlanması kapsamında birçok madde yer alıyor. Partimizin çerçevesini çizdiği Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile birlikte Türkiye yeniden Avrupa Birliği standartlarına gelecek; genç, yaşlı, öğrenci, işçi, çiftçi, öğretmen, esnaf rahat bir nefes alacak" dedi. "HİÇBİR HEDEF GÖSTERMEYE BOYUN EĞMEYECEĞİZ" İYİ Partili Akan, "Genel Başkanımız Meral Akşener ve Genel Merkez yöneticilerimize yönelik Rize'de büyük bir provakasyonla karşı karşıya kaldık. Bugün bu provakasyonun meşrulaştırılması hepimizi derinden yaraladı. Herkes bilmelidir ki, 28 Şubat'ın cesur ismi Genel Başkanımız Meral Akşener'in öncülüğünde aydınlık bir Türkiye için başlattığımız bu İYİlik yürüyüşünde hiçbir tehdide, baskıya boyun eğmeyeceğiz. Devlet anamız sayın Meral Akşener'le birlikte inandığımız yolda yürümeye ve Türkiye'ye nefes aldırmak için politikalar üretmeye devam edeceğiz. Hiçbir parmak sallama, hiçbir hedef gösterme, hiçbir korkutma bizi yolumuzdan döndüremeyecek"-Haber Merkezi
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında açıkladığı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile Türkiye'nin yeniden güçlü bir hukuk devleti halini alacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisini açıkladı. İYİ Parti'nin açıkladığı öneriyle birlikte Türkiye'de yeniden hukuk devletini güçlendireceklerini belirten İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, "Tehditlere, baskılara boyun eğmeden Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde, aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


"HERKES RAHAT BİR NEFES ALACAK"
İYİ Partili Akan, "Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, halkımızın da büyük bir umutla beklediği güçlendirilmiş parlamenter sistem önerimizi bugün grup toplantımızda açıkladı. Önerimizin içerisinde Cumhurbaşkanı'nın yeniden tarafsız olması, çoğulcu demokrasi, katılımcı yönetim ve güçlü meclis temeli, kuvvetler ayrılığı ve güçlü denetimin yeniden sağlanması kapsamında birçok madde yer alıyor. Partimizin çerçevesini çizdiği Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile birlikte Türkiye yeniden Avrupa Birliği standartlarına gelecek; genç, yaşlı, öğrenci, işçi, çiftçi, öğretmen, esnaf rahat bir nefes alacak" dedi.


"HİÇBİR HEDEF GÖSTERMEYE BOYUN EĞMEYECEĞİZ"
İYİ Partili Akan, "Genel Başkanımız Meral Akşener ve Genel Merkez yöneticilerimize yönelik Rize'de büyük bir provakasyonla karşı karşıya kaldık. Bugün bu provakasyonun meşrulaştırılması hepimizi derinden yaraladı. Herkes bilmelidir ki, 28 Şubat'ın cesur ismi Genel Başkanımız Meral Akşener'in öncülüğünde aydınlık bir Türkiye için başlattığımız bu İYİlik yürüyüşünde hiçbir tehdide, baskıya boyun eğmeyeceğiz. Devlet anamız sayın Meral Akşener'le birlikte inandığımız yolda yürümeye ve Türkiye'ye nefes aldırmak için politikalar üretmeye devam edeceğiz. Hiçbir parmak sallama, hiçbir hedef gösterme, hiçbir korkutma bizi yolumuzdan döndüremeyecek"-Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.