YUNUSEMRE’DE OY FARKI 21’E DÜŞTÜ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2019 - 10:37, Güncelleme: 03.04.2019 - 10:37
 

YUNUSEMRE’DE OY FARKI 21’E DÜŞTÜ

Yunusemre ilçesinde Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki oy farkı 61'den 21'e düştü. Bu sonuçla Mehmet Çerçi yarışı önde bitirdi. İYİ Parti'nin bugün İl Seçim Kurulu'na itirazda bulunacağı öğrenildi.   
İlçe Seçim Kurulu İYİ Parti'nin itirazını görüştü. Yapılan sayım ile birlikte seçim sonuçları da güncellendi ve sisteme girildi. Buna göre Mehmet Çerçi 21 oy farkla önde görülüyor. YSK'nın yeni verilerine göre Cumhur İttifakı'nın Ak Partili adayı Mehmet Çerçi'nin oyu 57 bin 875, Millet İttifakı' nın İYİ Partili adayı Kürşad Mithat Özkan'ın ise 57 bin 854 şeklinde güncellendi. İlçe Seçim Kurulu bu sonuçla Çerçi'nin başkanlığını onaylamış oldu. İYİ Parti'nin bugün İl Seçim Kurulu'na sonuçlarla ilgili itirazda bulunacağı açıklandı. İl Seçim Kurulu başvuruyu kabul veya ret yönünde karar verecek. Kabul edilirse oylar tekrar sayılacak. Ret cevabı gelmesi durumunda İYİ Parti'nin YSK'ya başvurma hakkı bulunuyor.  
Yunusemre ilçesinde Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki oy farkı 61'den 21'e düştü. Bu sonuçla Mehmet Çerçi yarışı önde bitirdi. İYİ Parti'nin bugün İl Seçim Kurulu'na itirazda bulunacağı öğrenildi.   
İlçe Seçim Kurulu İYİ Parti'nin itirazını görüştü. Yapılan sayım ile birlikte seçim sonuçları da güncellendi ve sisteme girildi. Buna göre Mehmet Çerçi 21 oy farkla önde görülüyor.
YSK'nın yeni verilerine göre Cumhur İttifakı'nın Ak Partili adayı Mehmet Çerçi'nin oyu 57 bin 875, Millet İttifakı' nın İYİ Partili adayı Kürşad Mithat Özkan'ın ise 57 bin 854 şeklinde güncellendi. İlçe Seçim Kurulu bu sonuçla Çerçi'nin başkanlığını onaylamış oldu. İYİ Parti'nin bugün İl Seçim Kurulu'na sonuçlarla ilgili itirazda bulunacağı açıklandı. İl Seçim Kurulu başvuruyu kabul veya ret yönünde karar verecek. Kabul edilirse oylar tekrar sayılacak. Ret cevabı gelmesi durumunda İYİ Parti'nin YSK'ya başvurma hakkı bulunuyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.