ZEKİ BURAK ÖZKÖSEMEN, İYİ PARTİ’DEN RESMEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2018 - 07:24, Güncelleme: 10.05.2018 - 07:24
 

ZEKİ BURAK ÖZKÖSEMEN, İYİ PARTİ’DEN RESMEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Manisa’nın mali müşavirlerinden olan ve bir dönem DP Manisa İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Zeki Burak Özkösemen, İyi Parti Manisa İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı.
İyi Parti Manisa İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle aday adaylığı açıklayan Zeki Burak Özkösemen, ülkesine ve milletine hizmet etmek adına İyi Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. Özkösemen, tüm bilgi ve birikimini de ülke menfaatleri yolunda kullanacağını kaydetti. "TÜRKİYE’DE 16 YILDIR HATALI POLİTİKA YAPILMAKTADIR" İyi Parti milletvekilleri adaylarının da hazır bulunduğu toplantıda sözlerini sürdüren Özkösemen, “Ülkemiz ve cumhuriyetimiz kurulduğu tarihten beri en zor dönemlerinden birini yaşamaktadır. Ülkemiz 16 yıllık bir iktidarın hatalı politikaları nedeniyle beka sorunu ile anılır hale gelmiştir. Milletimizin, kısacası çocuklarımızın ve gençlerimizin yarınlarını güzel kılabilmek adına bu onurlu göreve talip olmaya karar verdim. Siyasetin demokratik bir zeminde yapılmasına fırsat tanıdığına inandığım için, cumhurbaşkanı adayımız partimiz genel başkanı Sayın Meral Akşenir’in siyasi duruşuna, çizgisine ve vizyonuna olan inancımdan ötürü, tercihim demokrat gelenekten gelen biri olarak iyi parti oldu” dedi. "DEMOKRASİ BİR SANDIK OYUNU DEĞİLDİR" Demokrasinin bir sandık oyunu olmadığını vurgulayan Özkösemen, "Demokrasi aynı zamanda iktidarın anayasanın çizdiği yetki sınırlarına göre kullanılmasıdır. Ancak mevcut iktidar bu sınırları aşarak anayasayı defalarca hiçe saymış, demokrasi adına ülkemizi acınacak bir hale getirmiştir. Hukukun giderek siyasileştiği dönemler yaşamaktayız. Oysa ki; hukukun siyasileşmesi felaket, siyasetin hukukileşmesi ise fazilettir. Görev nasip olması durumunda hukuk üstünlüğünün ve bağımsızlığının yeniden tesis edilmesi konusunda mücadele vereceğime söz veriyorum."diye konuştu. "İYİ PARTİ İKTİDARINDA FARKLI DÜŞÜNENLERE MÜNAFIK DENMEYECEK" Özkösemen, İyi Parti iktidarında farklı düşünenlere hain, muhaliflere münafık denmeyeceğini belirterek, bir de gönderme yaptı. Özkösemen, son olarak şu sözlere yer verdi; "Bizden olmayana düşmanca duygular beslenmeyecektir. Bugün toplumu bu şekilde ayrıştıranlar, bizleri sevemediler ancak biz onları her daim hiçbir ayrıştırma zemini olmaksızın seveceğiz." Zeki Burak Özkösemen Kimdir? 1980 doğumlu, evli ve 2 çocuk babası Özkösemen, 2007 yılından beri Manisa’da mali müşavirlik mesleğini yapıyor. 2008–2009 yılları arasında DP Manisa İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Zeki Burak Özkösemen, 2013 yılından beri Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.  
Manisa’nın mali müşavirlerinden olan ve bir dönem DP Manisa İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Zeki Burak Özkösemen, İyi Parti Manisa İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı.
İyi Parti Manisa İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle aday adaylığı açıklayan Zeki Burak Özkösemen, ülkesine ve milletine hizmet etmek adına İyi Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. Özkösemen, tüm bilgi ve birikimini de ülke menfaatleri yolunda kullanacağını kaydetti.



"TÜRKİYE’DE 16 YILDIR HATALI POLİTİKA YAPILMAKTADIR"
İyi Parti milletvekilleri adaylarının da hazır bulunduğu toplantıda sözlerini sürdüren Özkösemen, “Ülkemiz ve cumhuriyetimiz kurulduğu tarihten beri en zor dönemlerinden birini yaşamaktadır. Ülkemiz 16 yıllık bir iktidarın hatalı politikaları nedeniyle beka sorunu ile anılır hale gelmiştir. Milletimizin, kısacası çocuklarımızın ve gençlerimizin yarınlarını güzel kılabilmek adına bu onurlu göreve talip olmaya karar verdim. Siyasetin demokratik bir zeminde yapılmasına fırsat tanıdığına inandığım için, cumhurbaşkanı adayımız partimiz genel başkanı Sayın Meral Akşenir’in siyasi duruşuna, çizgisine ve vizyonuna olan inancımdan ötürü, tercihim demokrat gelenekten gelen biri olarak iyi parti oldu” dedi.



"DEMOKRASİ BİR SANDIK OYUNU DEĞİLDİR"
Demokrasinin bir sandık oyunu olmadığını vurgulayan Özkösemen, "Demokrasi aynı zamanda iktidarın anayasanın çizdiği yetki sınırlarına göre kullanılmasıdır. Ancak mevcut iktidar bu sınırları aşarak anayasayı defalarca hiçe saymış, demokrasi adına ülkemizi acınacak bir hale getirmiştir. Hukukun giderek siyasileştiği dönemler yaşamaktayız. Oysa ki; hukukun siyasileşmesi felaket, siyasetin hukukileşmesi ise fazilettir. Görev nasip olması durumunda hukuk üstünlüğünün ve bağımsızlığının yeniden tesis edilmesi konusunda mücadele vereceğime söz veriyorum."diye konuştu.



"İYİ PARTİ İKTİDARINDA FARKLI DÜŞÜNENLERE MÜNAFIK DENMEYECEK"
Özkösemen, İyi Parti iktidarında farklı düşünenlere hain, muhaliflere münafık denmeyeceğini belirterek, bir de gönderme yaptı. Özkösemen, son olarak şu sözlere yer verdi; "Bizden olmayana düşmanca duygular beslenmeyecektir. Bugün toplumu bu şekilde ayrıştıranlar, bizleri sevemediler ancak biz onları her daim hiçbir ayrıştırma zemini olmaksızın seveceğiz."

Zeki Burak Özkösemen Kimdir?
1980 doğumlu, evli ve 2 çocuk babası Özkösemen, 2007 yılından beri Manisa’da mali müşavirlik mesleğini yapıyor. 2008–2009 yılları arasında DP Manisa İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Zeki Burak Özkösemen, 2013 yılından beri Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.